Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Динамо Минск - Черно Море
1:2 после вероятно отпадате от Цюрих но пък се превръщате в най - успешния БГ отбор в ЕКТ тази година!!!
Дано да бием. Летят за Минск със същия самолет, с който вчера летя Лудогорец и дано не е лоша поличба.
http://img.planespotters.net/photo/2320 ... 232720.jpg
http://img.planespotters.net/photo/2320 ... 232720.jpg
Седем фенове подкрепят Черно море в Беларус
От 400 000 Варна не е ли меко казано срамно

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Седем фенове подкрепят Черно море в Беларус
Не
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
С Цюрих ще има повече.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Лято е колега.Ден година храни.Феновете на Морето не са безработни,като някои други.И за да не ме питаш как безработни пък ходят на мачове,ще ти отговоря с пример.Живея в Англия,имаме си в града един местен прошляк/не е само един де,но за този става дума сега/,наркоман и алкохолик,за световното в Бразилия дръпна 8к паунда за да ходи и да гледа в джунглите.Не знам коя банка и как му ги даде,но пътуването беше факт.За такива хора се опитвам да ти кажа че ходят по мачове обикновено.Безделници,които си осмислят живота единствено с нещо подобно.Точно хората които работят имат пари да ходят,но трябва да е в подходящото време.За феновете на Морето,това определено не е лятото.Надявам се да си ме разбрал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
Утре всички трябва да се молим за това - ЧОВЕКЪТ ОТБОР, МОРЯКЪТ ОТ МАРТИНИКА - МАТИАС КУРЬОР ДА ИМА ДЕН !!!
Успех моряци! В 18:00 съм под перголата с голяма бира и морски дарове
прогноза 1:2(0:1)

прогноза 1:2(0:1)