Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Динамо Минск - Черно Море
2:2 краен резултат и продължаваме напред. 

Видя се от първия мач,че Моряците са по класния отбор.Но контузията на Бакарито и това,че Ч.море нямаха изигран нито един официален мач преди сблъдъка с Динамо наклони везните към противника.В Минск задължително с Ж.Петков в атака и Данито в помощ на Паланков. И без Вареа на терена,а Кулито само в краен случай в "помощ" на защитата.
-
- Контакти:
Успех за Динамо! С грухтене номерът мина срещу левски, но БФС няма
как да ви помогне в Минск! Поне 3:0 за Динамо срещу гагаузите ТИМаджии
как да ви помогне в Минск! Поне 3:0 за Динамо срещу гагаузите ТИМаджии
Да си жив и здрав, олекна ли ти?
Ще ги елиминираме без значение по какъв начин, иска ми се да е в редовното време, но както и да е няма значение.
Ще ги елиминираме без значение по какъв начин, иска ми се да е в редовното време, но както и да е няма значение.
-
- Контакти:
4erno-more написа:Според мен те няма да играят за 0:0, това е много рисковано, Според мен ще има голове и в този случай шансовете са 50:50. Ние вкараме ли първи гол, мача се обръща тотално в наша полза. Аз лично съм оптимист. Единствените ми притеснения са за Кулибали, но вярвам, че Адмирала ще измисли нещо, очаквам някаква изненада в титулярният състав.
Може би ми се иска да видя нещо такова:
Райков ----- Бурабия ----- Курьор
--------Клок ---- Дани Георгиев--------
---------Стенио ---- Бургхард----------
Венков --- ---- Паланков -------Станчев
--------------- Чанович-------------
Без изявен нападател, а Райков и Курьор ще им тормозят защитата, подпомагани от Бурабия. Много ми се иска да видя и Дани Георгиев в титулярният състав. Вярвам че в момента той е от лидерите в отбора, хората на които трябва да се разчита в най-трудните моменти ! В защитата предвид, че Кулибали е кръгла нула, нека да играем с 3ма, а Стенио и Бургхард ще помагат. Според мен нищо не пречи да играем с малко по странна формация, вместо да имаме пълни фигуранти на терена като Верея или Бижев ( нека да им се дават шансове, може и да покажат някакви възможности, но не и в този мач, които се явява супер важен за нас ) .
Един въпрос - ти гледал ли си някога мач на Черно море???????? Клок офанзивен халф???? Бургхард - дефанзивен?????? Бурабия - нападател????
-
- Контакти:
Alexandrov93 написа:4erno-more написа:Според мен те няма да играят за 0:0, това е много рисковано, Според мен ще има голове и в този случай шансовете са 50:50. Ние вкараме ли първи гол, мача се обръща тотално в наша полза. Аз лично съм оптимист. Единствените ми притеснения са за Кулибали, но вярвам, че Адмирала ще измисли нещо, очаквам някаква изненада в титулярният състав.
Може би ми се иска да видя нещо такова:
Райков ----- Бурабия ----- Курьор
--------Клок ---- Дани Георгиев--------
---------Стенио ---- Бургхард----------
Венков --- ---- Паланков -------Станчев
--------------- Чанович-------------
Без изявен нападател, а Райков и Курьор ще им тормозят защитата, подпомагани от Бурабия. Много ми се иска да видя и Дани Георгиев в титулярният състав. Вярвам че в момента той е от лидерите в отбора, хората на които трябва да се разчита в най-трудните моменти ! В защитата предвид, че Кулибали е кръгла нула, нека да играем с 3ма, а Стенио и Бургхард ще помагат. Според мен нищо не пречи да играем с малко по странна формация, вместо да имаме пълни фигуранти на терена като Верея или Бижев ( нека да им се дават шансове, може и да покажат някакви възможности, но не и в този мач, които се явява супер важен за нас ) .
Един въпрос - ти гледал ли си някога мач на Черно море???????? Клок офанзивен халф???? Бургхард - дефанзивен?????? Бурабия - нападател????
пардон объркал съм местата на Бурхардс и Клок, но това няма значение, идеята е съвсем друга - а именно 3ма в защитата, подпомагани от 2 вътрешни халфа и без изявен нападател, а за Бурабия изрично повтарям, че след като очевидно нямаме класен нападател предлагам да играем БЕЗ изявен нападател. Навремето Кольо точно така играеше с Юруков, Дани Георгиев, Кривия и Жоро Илиев, без чист таран.
А ти се дръж малко по сдържано, съдейки по ника ти, аз като съм гледал Черно Море ти си ходил прав по масата, а и аз не се заяждам с теб като пускаш по 100 безмислени теми и всички ти се подиграват, така че се дръж малко на ниво !
-
- Контакти:
Макар и не по темата ми е интересно защо Домуз ага взе това португалско недоразумение? Ето след
Литекс и Лудогорец хваща пътя! Подигравахме се на Тройчо за Зимбру, но в сравнение с резултата на лудите, ЦСКА се представиха блестящо!
Наистина само Черно Море има шанс да продължи....
Литекс и Лудогорец хваща пътя! Подигравахме се на Тройчо за Зимбру, но в сравнение с резултата на лудите, ЦСКА се представиха блестящо!
Наистина само Черно Море има шанс да продължи....
- thisisthelife
- Контакти:
Остана само Морето да отсрамва България в европейските клубни турнири. Напред и победа! Динамо са преодолим отбор!
Truth is hate for those that hate the truth.