16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ

Мнениеот ShooterMan » 17 юли 2015 17:10

Сега на спокойствие да коментирам и аз видяното. Първо - тегля една майна на всички рогати примати за които Динамо М и равен с него е немислимо постижение, техните убитаци най-много, ама най-много да издрапат до Х с някой полу-азиатски анонимник като Иртиш и да отпаднат като идиоти. За мача снощи!
Изключителен Черно Море! Ако не бяха онези селяндури от Горна да контузят БАКА-та тези Минск отиват на 3-ка и тук, и там! Защитниците им снощи бяха с по 1 ЖК до 50 минута и то при инертния Бижев, както щеше да ги направи БАКА просто не ми се мисли, но така е, когато играеш контроли с откровени ОТРЕПКИ като тези от Горна, вместо да поканиш някой нормален отбор и да играем нормален мач. Динамо М са откровени грубияни, доста картони им спестиха снощи, но в Европа знаем, че се играе много твърд футбол, никой не си е правил илюзии, че ще е нещо различно. Лошото е, че вземаха всяка първа топка, просто нямаме физиката да им се опрем тука. Иначе за 2-3 топка - страхотна работа на целия отбор и едно огромно БРАВО на халфовете в лицето на МАРЧИН-КЛОК и БУРАБИЯ. Особено мароканеца е уникален футболист, пас, техника, агресия - всичко има в МЕХДИ-то. Направо се подиграваше с тях. Страхотен КУРЬОР, при СПАСОВ е от най-добрите флангови играчи в А група, имаше страхотни технически изпълнения снощи, жалко, че не вкара с онази алапиола :lol: . Уникален ЧАНОВИЧ, на КИТАНОВ ще му е трудно, но така се става вратар, сърбина извади почти невъзможно положение. За гола всички казват, че МЕХДИ е сгрешил, но за мене грешката беше на Кулибали. През целия мач грешеше много, но този корнер изобщо нямаше да го бият при един ориентиран защитник. Не е нормално ПАЛАНКОВ халфа да е класи над Кулибали като центр.защитник, да е по-ориентиран и т.н. Жиньо задължително трябва да е титуляр в Минск. От смените съм тотално разочарован и докато за СТЕНИО знаем, че е играч та дрънка, то тоя Васев е пълно дърво. Ще ми се да не лепвам подобен епитет и на Вареа, но като нападател е кръгла нула, за халф е ясно, че може. Но тези двамата влязаха и за 30 минути нямаха читаво отиграване, което не е много нормално. На оня Инженера - дето дрънкаше за десни беци - Станчев беше повече от железен снощи. Същото важеше и за МИШО. Според мене тези можем и ще ги елиминираме...ако като нападател излезе Живко Петков в реванша! Трябва да им дадем здрав отпор на втория етаж и чисто физически трябва да пратим някой да се блъска яката в неориентираната им защита, да им прави проблеми и да ги ангажира, отзад 5-мата зад него е ясно, че ще има какво да покажат. Трябва ни и малко късмет! Снощи късмета беше изцяло с Динамо М, преди това беше изцяло с ПСВ, Сампдория, Щутгарт и т.н.....мисля, че е време да се обърне шанса в наша полза и вярвам в това. Важното е, че имаме много силен отбор, който може да влезе в 3-ката и да завоюва нова виза за Европа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 юли 2015 17:22

yavorescu написа:46.695 -- АЗ Алкмаар
24.483 -- Бордо
16.875 -- Цюрих
11.033 -- Ворскла Полтава
4.580 -- Абърдийн

Швейцарците по традиция са галеници на съдиите. :roll:
Иначе за мача в Минск задължително Ж.Петков вместо Бижев. И без Кулито в защита.Дано се дотътри най-сетне преди реванша дългоочаквания мистериозен класен защитник.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 юли 2015 17:35

Eastern написа:Браво на отбора за играта, БРАВО на публиката за подкрепата, браво на нз кой за трибуна моци.Вчера всеки даде това което може за да спечелим но ни липсваше един човек БАКАРИ ако той беше на терена спокойно щяхме да им отбележим още голове.Имаше играчи които не бяха на нивото на отбора ноо се стараха и не трябва да ги упрекваме, това са ни силите за момента.Мисля си че шансовете ни остават дори смятам че в Минск ще ни е по лесно ако домакините ни атакуват.Стадиона или по точно новата трибуна е на европейско ниво дано да имаме някой ден такъв цял стадион във Варна.Дано феновете винаги сме така задружни и да подкрепяме МОРЯЦИТЕ през целия мач НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ!

Малко спам се явява, защото има отделна тема за това, но... само да отбележа, че проектантите, работили по трибуна "Моци" и продължаващи да работят по следващия сектор на стадиона в Разград (сектор В), са същите, които правят проекта и на стадион "Варна". И то доста "под пара" го правят. Предния проект, за стадиона ни за 32 000 зрители май дето беше, с ефектния покрив на въжета и всичките му там екстри, така и си стои в офиса им на купчина от бая кашони. Сумати и време никой и дума не обелваше и сега изведнъж, тука от два-три месеца ги юрнаха да правят новия на тагадъг. Че и пари са превели :o , нещо нечувано досега, но пък което говори, че ще го бъде този път! ;) Както и да е, дано поне, като го почнат, та да стане без спирания и забавяния разни и да го довършат! :!:
За мача... умрях от яд за допуснатия дръглив гол. Иначе играхме добре, но си личи липсата на физ. подготовка и отчасти обиграност на състава по линии. Един Бакари ни трябваше да ги тормози и мачка напреде и нещата щяха да изглеждат по друг начин, но.. Съгласен съм със Соле май беше - за смените. Очаквам успех в Минск и да му мислят Цюрих! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юли 2015 17:38

Sole написа:Дано се дотътри най-сетне преди реванша дългоочаквания мистериозен класен защитник.

И да дойде, нямаме право да картотекираме нови футболисти за реванша.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 юли 2015 20:06

Днес няколко пъти поне гледах репортажа, и Кольо е прав да се ядосва.
Наистина ги изтървахме, определено си ги имахме головите възможности. За ядосване си е, и с оглед на етапа на който се намира отбора преди самото началото на сезона.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gmNl-XnmY7M[/youtube]

Страничната ножиза на Матиа как не влезе бе. :mrgreen:

След мача отзиви:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MVQlXhaupEs[/youtube]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 юли 2015 22:25

За такива като мен,пропуснали мача на живо.https://www.youtube.com/watch?v=mBXAf6jffEw
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 юли 2015 12:25

За мое огромно съжаление не бях на мача и успях да го гледам едва днес,на повторение.За съжаление повторенията са възможни само по телевизията и пропуснах да изпитам поредната положителна емоция с любимия отбор!!!Аз съм много завистлив и силно завиждам на тези,които бяха на мача в Разград!Разбрах,че подкрепата е била неистова и без прекъсване даже за поемане на въздух!!!Искам специално да благодаря и на хората от Разград,които ни подкрепиха!По телевизията се видяха някои много красиви местни девойки!Браво!!!Хубав край,хубави хора!!!Специално и публично искам да благодаря на КОСЬО,който ми звънна до Гърция и ми разказа за мача!!!От това,което видях на записа съм оптимист!Много ще е трудно в "Молдова",но не е невъзможно!!!Тези не са техничари,не играят ефектно и красиво,но са много практичен,корав и труден отбор!!!Не блестят,но са мощни и могат да изиграят 3 мача,без почивка.....а после да отидат на дискотека!!!Ние също не клякаме пред никого,така че на реванша всичко е възможно,защото..............МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 20 юли 2015 15:31

В Разград изумени от яката публика на Черно море.

Присъствалите на мача Черно море – Динамо (Минск) фенове от Разград отдадоха дължимото на симпатизантите на „моряците“. „Тук са идвали много привърженици на гостуващи отбори, но не бях виждали такава гласовита и отдадена публика, като варненската! За Черно море е привилегия, че разполага с тези верни запалянковци“, заяви беловлас човек от Разград, който повече от половин век идва на този стадион.
Над 3500 ултраси на Черно море бяха на трибуните и подкрепяха неистово носителите на купата от първата до последната минута. Сред привържениците на варненския тим бяха майки с бебета, малки момчета, младежи, девойки, жени, зрели и възрастни мъже, които за пореден път изразиха своята обич към любимците си и им благодариха подобаващо за европейската вечер.

http://petel.bg/V-Razgrad-izumeni-ot-ya ... te__119978

Върни се в “Черно море”