Сега на спокойствие да коментирам и аз видяното. Първо - тегля една майна на всички рогати примати за които Динамо М и равен с него е немислимо постижение, техните убитаци най-много, ама най-много да издрапат до Х с някой полу-азиатски анонимник като Иртиш и да отпаднат като идиоти. За мача снощи!
Изключителен Черно Море! Ако не бяха онези селяндури от Горна да контузят БАКА-та тези Минск отиват на 3-ка и тук, и там! Защитниците им снощи бяха с по 1 ЖК до 50 минута и то при инертния Бижев, както щеше да ги направи БАКА просто не ми се мисли, но така е, когато играеш контроли с откровени ОТРЕПКИ като тези от Горна, вместо да поканиш някой нормален отбор и да играем нормален мач. Динамо М са откровени грубияни, доста картони им спестиха снощи, но в Европа знаем, че се играе много твърд футбол, никой не си е правил илюзии, че ще е нещо различно. Лошото е, че вземаха всяка първа топка, просто нямаме физиката да им се опрем тука. Иначе за 2-3 топка - страхотна работа на целия отбор и едно огромно БРАВО на халфовете в лицето на МАРЧИН-КЛОК и БУРАБИЯ. Особено мароканеца е уникален футболист, пас, техника, агресия - всичко има в МЕХДИ-то. Направо се подиграваше с тях. Страхотен КУРЬОР, при СПАСОВ е от най-добрите флангови играчи в А група, имаше страхотни технически изпълнения снощи, жалко, че не вкара с онази алапиола

. Уникален ЧАНОВИЧ, на КИТАНОВ ще му е трудно, но така се става вратар, сърбина извади почти невъзможно положение. За гола всички казват, че МЕХДИ е сгрешил, но за мене грешката беше на Кулибали. През целия мач грешеше много, но този корнер изобщо нямаше да го бият при един ориентиран защитник. Не е нормално ПАЛАНКОВ халфа да е класи над Кулибали като центр.защитник, да е по-ориентиран и т.н. Жиньо задължително трябва да е титуляр в Минск. От смените съм тотално разочарован и докато за СТЕНИО знаем, че е играч та дрънка, то тоя Васев е пълно дърво. Ще ми се да не лепвам подобен епитет и на Вареа, но като нападател е кръгла нула, за халф е ясно, че може. Но тези двамата влязаха и за 30 минути нямаха читаво отиграване, което не е много нормално. На оня Инженера - дето дрънкаше за десни беци - Станчев беше повече от железен снощи. Същото важеше и за МИШО. Според мене тези можем и ще ги елиминираме...ако като нападател излезе Живко Петков в реванша! Трябва да им дадем здрав отпор на втория етаж и чисто физически трябва да пратим някой да се блъска яката в неориентираната им защита, да им прави проблеми и да ги ангажира, отзад 5-мата зад него е ясно, че ще има какво да покажат. Трябва ни и малко късмет! Снощи късмета беше изцяло с Динамо М, преди това беше изцяло с ПСВ, Сампдория, Щутгарт и т.н.....мисля, че е време да се обърне шанса в наша полза и вярвам в това. Важното е, че имаме много силен отбор, който може да влезе в 3-ката и да завоюва нова виза за Европа.