10 бално оценяване на играчите след мач :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 10 бално оценяване на играчите след мач :)

Мнениеот зеления » 31 авг 2013 22:07

Готвача написа:1.Китанов - 10 Справи се перфектно!
25.Сашо 7 Игра сравнително добре,но гола все пак стана след негова грешка и фал,а и имаше една комична ситуация,която можеше да обърне мача.
6. Котев - 9 Много добра игра без блясък,но точна.
15. Александров (к) -10 Това момче не спира да ме изумява всеки един мач.Днес даже и вкара гол,нищо че го отмениха.В защита...Абе най добрият в БГ в момента.
4. Венков - 8 Отново силна игра на Мишо.
3. Дани Георгиев -9 Отново силна игра увенчана с гол.Това е Дани Георгиев който искахме да гледаме и вече гледаме.
8. Бергонси - 9 Бергонси намери себе си.Все по трудно ще става на Паланков да влиза като титуляр.
11. Райков - 9 Направо се подигра с прехвалените защитници на Лудите.
14. Божилов - 10+ Ако трябва Божилов да получи някога такава оценка,сега е момента.Перфектен през цялото време когато беше на терена.
21 Жоро Илиев 10 Отново КАПИТАНА Е НА ТЕРЕНА.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ ЖОРО ИЛИЕВ В МОРЕТО!
9. Бакари - 8 Отново борба по целият терен,отново перфектен в защита-в нападение оценката му е 4.Трябва му още време за сработване,а да не забравяме че няма как да се представи на ниво,човек централен нападател,преквалифициран в крило.
Резерви:
23.Дани Младенов 6 Можеше да стане и той герой,ноо явно му липсва игровата практика и пропусна нещо,което обикновено би вкарал
Росен и Тодор няма да ги оценявам.
Гонзо 10 Надигра прехвалените шампиони по безапелационен начин.
Отбора 10 Имаме наистина много сериозен потенциал.Дано успеят да го разкрият напълно преди разделянето на две седмици.

Ако трябва да кажа моето мнение, то просто трябва да направя "копи-пейст". Невероятно съвпадение с оценките, наборе! Покриват се 1 към 1 с моите!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 01 сеп 2013 12:19

33. Жоро Китанов - 8 Пази така сякаш е от 10 години в А група. Почти безгрешен. Неуспя да подреди добре стената и Лудогорец веднага ни наказа. Трябва да се предпазва от жълти картони в края на мач. Само този сезон станаха три. При дългия формат на първенството несъмнено ще натежат.
25. Сашко - 7 много хъс и желание. Марко прегоря в битката. Имаше едно комично отигравяне през втората част в нашето наказателно поле. Добре че се разминахме с гол. Направи ненужен фал за пряк свободния удар от които Лудогорец отбеляза гол. Въпреки всичко Сашко има какво още да даде на отбора.
15. Александров - 10 Благодаря ти Боже, че Сашо е наш!!!!!!!!!!!
6. Киро Котев - 9 оформиха страхотен тандем с А.Александров в отбраната ни. Все по-добре играе Киро. Добри дни ни очакват с подобна защита. Много ни упрекват, че сме играели защитно, затворено, прибрано и т.н. Ами нека и другите да играят така ако им носи успех. На мача Берое - Нефтохимик 2:0 "изтъкнатия специалист" Ваня Джезерович в каментар на полувремето каза, че бургазлии за разлика от Черно море дошли да играят футбол. Ами ако това е футбол - вратаря и защитника да не се разбат на кого е топката(при дузпата) и 60 метров пас да не могат да изчестят централните защитници(при втория гол) добре! Няма да коментирам втората част на споменатия мач. Аз съм доволен от нашата защита и от това, че Киро е част от отбора.
4. Мишо Венков - 8 Венков се представи така както всички очаквахме - ПЕРФЕКТНО! Пълен господар в неговата зона. Дотолкова е стабилен, че отказа Лудогорец да търси пробив от ляво.
3. Дани Георгиев - 8 Затвърждава добрите впечатление от началото на сезона. Не съм 100% сигурен, но май е първият футболст върнат в отбора през ерата ТИМ. Напълно заслужено!
8. Бергонси - 8 Заслужава си титулярното място в отбора. На моменти вчера се поозори с халфовете на гостите, но не се отказа от нито едно единоборство което е добре за него и отбора. Очаквам да отбележи някои и друг гол в предстоящите мачове.
9. Бакари - 7 Когато натискаха масирано фуболистите на Разград помогна много, но в нападение не се справи добре. Лошо впечатлиние остави с опитите за симулация. На 3-4 пъти вместо за потърси начин да отиграе, се опита да си изпроси фалове. Добре, че съдията не му даде жълт картон. Нямаше да е несправедливо!
11. Мони Райков - 9 - Перфектен мач за Райков. Показа великолепен поглед върху играта при третия гол. Тормозеше постоянно гостите.
21. Жоро Илиев - 10 - Това е капитана! Нашият капитан! ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ! Какъв пас само при първия гол!
14. Божилов - 9 - Страхотен мач за Жоро Божилов. Имаше и шанс за разлика от друг път. Ще ми се всеки мач да играе така. Запуши устите на "доброжелателите" си.
резерви:
23. Дани Младенов - 7 Личи си ясно, че му липсва игрова практика. Размина се с отбелязване на четвърти гол. Ако иска да се бори за титуляр небива да пропуска подобни шансове.
78. Тодор Паланков - 7 Направи каквото можа за запазване на резултата.
55. Росен Колев - Неговото появяване по скоро бе знаково - това че ще се разчита на него за предстоящите срещи. Въпреки някои недоразумения от предната седмица Роската си е класен защитник и той ще го покаже това!
треньор - Георги Иванов - Гонзо - 10 Преди мача Тройчо Стоев каза че Гонозо му е ясен и няма с какво да го изненада. Да ама не (цитата на класика Петко Бучаров)! Гонзо изненада не само треньора на Разград ами и нас. Едва ли някои от феновете на моряците сме се надявали, че ще отбележим 4 гола на Лудогорец( отмениня гол в 45 мин на Аленсадров си е напълно редовен). Нека всички които опрекваха Гонзо да му се извинят! Продължавам да твърдя, че Гонзо е правилният треньор за Черно море.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 сеп 2013 12:52

Стартов състав:
33. Китанов - 8.5 - много стабилен на вратата, хвана безупречно всичко ...но все пак нямаше някакви изключителни намеси за по-висока оценка
25. Емилов - 7 - много глупави фалове прави понякога, справи се добре, като изключим фала и оная комична ситуация (рецидив ..пак добре, че не удари съдията тоя път) ;)
15. Ал. Александров - 9.5 - железен, че даже и гол вкара днеска (неправилно отменен)
6. Котев - 9.5 - също железен и спокойствието дето внася ме впечатлява
4. Венков - 8.5 - почти безгрешен в неговата зона
3. Д. Георгиев (87') - 9 - ще се радвам така да продължава да играе и занапред и да не му спада формата
8. Бергонси - 8.5 - първото полувреме беше просто изключителен, второто обаче малко се позагуби на моменти
11. Райков - 8 - има какво още да се желае според мен
9. Бакари (65') - 7.5 - главно заради играта му като цяло желание раздаване помагане на бека и т.н.ама напред повече пречи на моменти..
21. Г. Илиев (к) - 10 отлично завръщане на Капитана
14. Божилов (78') - 10 - раз - два - още два .... това му пожелавам :P

Резерви:
55. Колев (87') - няма как да се даде оценка за толкова кратко време
23. Младенов (65') - 7.5 - мисля, че добре се включи ...просто му трябват мачове ;)
10. Паланков (78') - 4 - за пореден път виждам тотална незаинтересованост и апатия към случващото се на терена ...при гола на лудогорец май точно дето беше той се пропука стената! изобщо не го виждам да се хвърля здраво и с желание в мачовете ...нещо като електричката при нас - играе ганкиното ...после като отиде в пловдив взе да играе както може ...че и паланков като електричката, и грешки прави, което не неговата позиция не е добре :roll:

Старши треньор:
Георги Иванов - 10 - друга оценка няма как да се сложи ...т.е. има как, но не е редно след подобен мач :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 сеп 2013 20:55

Не знам дали забелязахте вторият гол, Бакари игра с гърди, нещо като асистенция се получи: http://www.novsport.com/video724971_1059.html

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 окт 2014 12:49

Черно море - Берое

титуляри:
Китанов 9,5 - изключително добра игра, показа завидна лекота и спокойствие, стабилност, подобрил си е играта с крака ..много ме е яд какво стана в края на мача, защото му връщат развитието, а беше в стахотна форма

Сашко 7 - разбира се както винаги показваше желание, но пък и сравнително лесно го разминаваха на няколко пъти
Котев 8 - спокойна и уверена игра ...но май спокойствието беше в повече, защото на няколко пъти направи спорни неща според мен поне дето можеше и да доведат до по-лоши неща пред нашата врата
Венков 7,5 - в някои моменти

Паланков 8,5
Стенио 9 - тримата дефанзивни халфове играха много добре вчера и в двете фази на играта и съм изкльюително доволен от представянето им, а Стенио много ми допада как пробива и умее да създава опасности
Бургхарт 8,5
Курьор 8 - дано да е имал проблеми с адаптацията и да показва все повече и повече, има качества, вчера ги показа в няколко ситуации
Коконов 8 - обикновено ме дразни, че не си спира топката като хората и лесно го спират, но вчера добре се справи
Беки 10 - страхотен мач, не очаквах чак толкова добро представяне, и в двете фази на играта беше направо феноменален, не знам Колю ли му е вдъхнал увереност, нооо.... дано да продължава така!!!

Манолов 8,5 - много се бори, желание и хъс, радвам се че се върна в крайна сметка, дано да продължава да показва такова желание и да почне и да вкарва

резерви:
Райков 8 - включи се на прилично ниво, но май можеше да подаде вместо да се лакоми да стреля в една ситуация..
Ж Петков 7,5 - включи се с желание и се бореше достатъчно, няколко добри момента
Сталев - няма оценка, малко време престоя на терена и за съжаление се контузи

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 юли 2015 12:03

чанович 9 безгрешен, но нямаше много работа..
кулибали 7.5 не направи някакви грешки, обаче с това изнасяне на топката....
станчев - 8 стара се и се справи добре, но много му свършиха силите и го разминаваха яко накрая
венков 9 не виждам какво повече може да се иска от капитана, голямо себераздаване и поведе отбора...
паланков бургхарт клок 9 много добре се справиха с всичките им възложени функции
бурабия 9.5 не мога да му дам 10 щото не се ориентира добре при гола, въпреки всичко беше перфектен и истински мотор
райков - 8.5 стара се, но не му спореше много-много играта
курьор - 9.5 играч на мача за мен заради гола ...може много да бягаш и да се стараеш, обаче трябва и да вкарваш ако искаш да победиш ..а той има самочувствието да вкара както направи и във финала за купата :twisted: (въпреки че ако не беше грешката на бурабия, щях да посоча него за играч на мача заради присъствието му по терена като цяло)
бижев 8 стара се обаче се иска повече ...да се учи от бакари на борбеност и непукизъм :roll:

стенио 8 заради сбъркан негов пас тръгна контрата на динамо, откъдето падна гола ....не знам какво му става, ама и на финала направи супер малоумщина, дано да се осъзнае малко, щото има качества...
васев 8 стара се и показа някакво ниво ...все пак първи мач за нас, да се надяваме нещата да се подобряват
вареа 6 ...да речем, че е бил на терена :oops:

Върни се в “Черно море”