Ето ви един сборен пункт за утре,след 12ч.
Кръчма Шалеви,разбрах,че е на ниво и хапване и пийване.Всички със знамена,след 12 там:-)
САМО ТИЧА!
САМО ВЛАДИСЛАВ!
16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
ВАРНА написа:Ето ви един сборен пункт за утре,след 12ч.
Кръчма Шалеви,разбрах,че е на ниво и хапване и пийване.Всички със знамена,след 12 там:-)
САМО ТИЧА!
САМО ВЛАДИСЛАВ!
Шалеви-на другия край в "Орел"?!?!

висша математика:31 ≠ 4 

Хубаво е да сме организирани на едно място повече хора.
Ако искате наистина може да сме и на др. място.
Има няколко кръчми и в т.н. Вароша...
Ако искате наистина може да сме и на др. място.
Има няколко кръчми и в т.н. Вароша...
аз имам малко по-различно предположение (предположение, а не виждане!
) за състава за утре:
Чанович
Станчев - Паланков - Кулибали - Венков
Стенио - Клок
Курьор - Марчин - Райков
Бижев
според мене Спасов в такива мачове предпочита вътрешни ротации по постове на редовно играещи футболисти пред използването на такива, които не са играли с отбора. а предвид нивото на контролите не мисля, че може да се каже, че Бурабия, Вареа, португалецът имат какъвто и да е игрови опит с отбора или, че са много по-добри от изброените. Живко според мене може да е само резерва за отчаяни действия, до каквито НЯМА да се достигне!!!

Чанович
Стенио - Клок
Курьор - Марчин - Райков
Бижев
според мене Спасов в такива мачове предпочита вътрешни ротации по постове на редовно играещи футболисти пред използването на такива, които не са играли с отбора. а предвид нивото на контролите не мисля, че може да се каже, че Бурабия, Вареа, португалецът имат какъвто и да е игрови опит с отбора или, че са много по-добри от изброените. Живко според мене може да е само резерва за отчаяни действия, до каквито НЯМА да се достигне!!!

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
- thisisthelife
- Контакти:
Clarion написа:аз имам малко по-различно предположение (предположение, а не виждане!) за състава за утре:
Чанович
Стенио - Клок
Курьор - Марчин - Райков
Бижев
според мене Спасов в такива мачове предпочита вътрешни ротации по постове на редовно играещи футболисти пред използването на такива, които не са играли с отбора. а предвид нивото на контролите не мисля, че може да се каже, че Бурабия, Вареа, португалецът имат какъвто и да е игрови опит с отбора или, че са много по-добри от изброените. Живко според мене може да е само резерва за отчаяни действия, до каквито НЯМА да се достигне!!!![]()
![]()
Съмнява ме, че Кулибали ще е титуляр. Бурабия се отличи най-много в предсезонната подготовка и най-вероятно Спасов ще заложи на него. Китанов също ще е титуляр, според мен.
Китанов
Станчев - Паланков - Венков
Бурабия - Стенио - Клок - Марчин
Курьор - Бижев - Райков
Напред и победа за Моряците!
Truth is hate for those that hate the truth.
koseto40 написа:MaX написа:0-3 Динамо са с класи над средняка черно море
Може ли чуя експертното ти мнение за класата на едно отборче..Йелгава май се казваше..))))))))
Те и вие щяхте да отпаднете както и Левски от тях. Ние бяхме зле цял сезон и това всеки го знае.
Който си мисли че Динамо е нищо особено ще се излъже жестоко. Макар и да не са тези от Киев и Москва.
В това нищо злобно не казвам но Тича с този потенциал освен ултрадефанз нищо друго няма да има смисъл.
MaX написа:koseto40 написа:MaX написа:0-3 Динамо са с класи над средняка черно море
Може ли чуя експертното ти мнение за класата на едно отборче..Йелгава май се казваше..))))))))
Те и вие щяхте да отпаднете както и Левски от тях. Ние бяхме зле цял сезон и това всеки го знае.
Който си мисли че Динамо е нищо особено ще се излъже жестоко. Макар и да не са тези от Киев и Москва.
В това нищо злобно не казвам но Тича с този потенциал освен ултрадефанз нищо друго няма да има смисъл.
Ти си много сбъркан, бе!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Айде бе! Напред моряци! Литекс - пада, Лудогорец - пада, ЦСКА ги няма, Черно море и Берое имат всички шансове да победят именити отбори и да се прочуят като новите ни евробойци. Аз лично вярвам в Черно море, защото вярвах в тях цял сезон. Не съм им фен, но този сезон си бях силно за тях и преценявам, че е възможно.
MaX написа:koseto40 написа:MaX написа:0-3 Динамо са с класи над средняка черно море
Абе..всички от Ловеч ли сте толкова добре с правописа...а предполагам и с правоговора..? Ако е така..това обеснява мисленете и разсъжденията ти...НЕВИНЕН...

Оптимист съм, Черно Море ще се представи достойно. Предполагам и се надявам, че ще сме много щастливи утре вечер. НАЙ -ДОБИЯ МАЧ НА ЧЕРНО МОРЕ ПРЕДСТОИ!!! (за тези които си мислят, че отборът е изживял своя апогей след финала)