Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“
Хубаво беше направено тържеството. Много ми беше забавно прасенцето със синия екип и двата лимона - гола!Говорих с Лунаков за един уред за изстрелване на топки, прекрасна работа върши, ще тренира вратарите идеално, стреля точно в една точка. Отидох да гооря специално за този уред, да я вземат специално за вратарите, става и за тренировки на играчите, дава отлични пасове точно в зоната. Луканов и Ставрев стояха като ученици като им обясних за машината. Лудогорец я искат, аз мога да ги уредя и да ги изпреварим!Прекрасни параметри, ъглов удар - да видите каква паробола изпълнява ъгловите удари, настройваш параметри и ги прави всеки път по един и същи начин. Всичко е наука в тоя свят, няма ли наука - празна работа. Между другото италианските клубове, всичките я използват, само в България я няма!В Медикосервиз на мой много добър приятел е машината, само да кажат от клуба и веднага я уреждам и изпреварваме Делиормана. Аз пари не искам за услугата, искам да помогна и да я има науката.
Re: Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“
yavorescu написа:Беларус са в уникален часови пояс -- https://en.wikipedia.org/wiki/Further-e ... opean_Time
Съвпада с нашето лятно време, там е и по-хладничко, така че не е зле. Нищо учудващо няма и във факта, че те вече са определили часа за реванша, а ние още се маем.
Влязох им във форума, хората се чудят как ще ходят до Разград

Дадох им разписанието до Разград на автогарата и жпгарата ни

Бат Кольо е голям образ!!!