Готвача написа:От първите три мача ги виждам така нещата.Всеки отбор-домакин в първият мач,излиза за да не загуби,защото после става трудно.В случаят мача е x2.Вторият ни мач се явява първи домакински и след като е отминала нервната първа среща,смятам че ще се хвърлим и спечелим този мач.Надявам се съдиите да не ни почнат още от началото.Тука мача го виждам 1x.Най ми е мътен третият мач,поради ред причини.Нов треньор,който не знаем как смята да си реди състава.Проблем със спонсора/не се знае накъде ще духне вятъра на промяната/.Не се знае как ще тръгнат в първите два мача Ботев.Ако тръгнат добре,ще е зле за нас.Ако имат проблеми с точките,ще можем да ги излъжем.В противен случай/ако са на две победи преди нашата среща/мача си е твърда единица.А и все пак БФС може да ударят едно рамо на националният треньор.
Съгласен съм с теб и даже съм доволен,че първия ни мач е с Берое там.Те са ни пряк съперник за шестицата,а и с тях играем трудно!В първия кръг още нещата ще са мътни и можем да ги излъжем.Повече ме притесняват Лудогорец и Ботев.С оглед на участеито си в Евротурнирите,ще са в по-добра кондиция от нас с повече официални мачове.Но там пък може да съвпаднат мачовете им с нас,с Евро ангажименти.....и да са уморени от някое дълго пътуване,до Казахстан например.