Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот КироВарна » 31 май 2015 20:14

emigo73 написа:Честито на всички "моряци". Страхотен мач и за двата отбора. Моето мнение е,че който и да беше спечелил щеше,да е заслежено. Много мъжка игра и от двата отбора,най-вече от Черно Море. Още веднъж честито.

Благодаря за поздравлението!С удоволствие отбелязвам,че феновете на Левски не са само такива,като тези които вчера рушаха "Лазур"!!!Много се надявам,някога да седим един до друг на стадиона и да гледаме мач между любимите си отбори!Да се наслаждаваме на играта,без да се мразим!Да бъдем джентълмени!Светът не може да е толкова олигофренски,колкото изглежда!!!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 31 май 2015 21:07

choko77 написа:Честито на Черно море за купата.Здрав мач и ако Левски имаше един по читав нападател,а не този домовчийски,който даже не знае и правилно да тича мача щеше да се развие по друг начин.Чудно ми е само,защо Варна-голям град,нямаше повече фенове,дори върнаха 600 билета?Ще играят в Лига Европа,къде?Пак в Бургас,пак 1000 човека публика?Успех!

Първо мерси, второ нищо не сме върнали глупости. Просто доста наши си купиха билети в последния момент. Бяхме си точно 3000. Изпълнихме си сектора има и снимки. Второ доста не дойдоха хем заради ограничения брой бишети хем защото мачът бил уж уреден

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 21:14

Написах и в другата тема, но е редно да го напиша и тук:
Честита Купа на варненци, напълно заслужена! Мачът беше битка и неатрактивен за гледане, но никой не очаква един финал да е футболна феерия. Играе се за трофей, а не за кеф. Левски получи своя шанс за победа, но заради наши грешки и глупости го пропиляхме. Отбор, който с човек повече се прибира да пази резултата, не е достоен за Купата. Такива са фактите.
пп имам снимки и кадри от стадиона, наистина секторът на Черно Море беше пълен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 31 май 2015 21:21

radoslav_rashkov написа:Още веднъж "Честито, моряци!". Вчера ПРЕЖИВЯВАХ вашите емоции, макар пред телевизора. Преди мача не смеех да повярвам, но стисках палци за вас до края. Успех в Лига Европа! Само Нефтохимик!

P.S.: Ще кажа и нещо еретично: Мисля, че дори и соколите са ви стискали палци снощи...

Плебей да ни стиска палци особено срещу Левски :mrgreen: Хубав виц

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 21:41

И успех в ЕКТ! Ако играете в София, ще дойда да ви подкрепя! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 май 2015 22:09

Мляко с ориз написа:Плебей да ни стиска палци особено срещу Левски :mrgreen: Хубав виц

Имам приятели истински спартаклии, а не от "Спартак и още някого". За такива хора съм сигурен, че ще стискат палци за нас срещу чужд отбор и не случайно ме поздравиха след мача. ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 31 май 2015 22:26

Поздрав!! :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mtGkPiS7fP8[/youtube]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 юни 2015 08:12

Честито Моряци!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 01 юни 2015 10:01

sandi74 написа:ЧЕСТИТО МОРЯЦИ.ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Сандьо, искам чистосърдечно да ти кажа - да го духаш, малоумник жалък ! Ако искат и за 5 седмици да ме баннат, но много държах да ти го кажа !!!

Честито на Берое и останалите им фенове. В началото на сезона казах, че искам 3 зелени отбора в челото. Да си призная и на сегашното положение не се сърдя :mrgreen: :geek: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”