Черно Море спечели купата на България!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море спечели купата на България!
Честита купа на Черно Море не съм гледал мача но казвам голямо БРАВО!
Като гледам как валят честитките, май Черно Море вчера и днес е отбора на Народа 

delta.e написа:choko77 написа:Честито на Черно море за купата.Здрав мач и ако Левски имаше един по читав нападател,а не този домовчийски,който даже не знае и правилно да тича мача щеше да се развие по друг начин.Чудно ми е само,защо Варна-голям град,нямаше повече фенове,дори върнаха 600 билета?Ще играят в Лига Европа,къде?Пак в Бургас,пак 1000 човека публика?Успех!
Хайде , МОРЯЦИ !
Един пост ми хареса , извинявам се предварително и цитирам по памет - Уефски е отбора на народа , защото , като загуби целият народ се радва .
А относно твоя пост .
Ще играем в Ловеч .
Защо в Ловеч? 300км са това. Разград ви е по-удобен и от от Бургас. Мисля, че не биха ви отказали, а и като отидете 5000 стадионът ще изглежда пълен.
Аз съм от Микре Юнайтед
Ловеч е заявен предварително .
Явно , могат и да настъпят промени .
Да те запитам - Батков пие , вратярят надига патронче . Всички ли са зависими от алкохол в Уефски ?
Явно , могат и да настъпят промени .
Да те запитам - Батков пие , вратярят надига патронче . Всички ли са зависими от алкохол в Уефски ?

-
- Контакти:
Нормално, ние сме просто един от отборите в тази страна, нормален отбор с нормални фенове. Работим здраво, трудим се и искаме да побеждаваме, като всички други нормални - Ботев, Локо Пд, Локо Сф, Берое, Славия. Никога не сме били измекяри, доносници, клеветници и отрепки, нито трошим на хората стадионите, пейките и градинките в градовете им, нито серем и пикаем между блоковете им, не крадем салами и цигари от всеки супермаркет по пътя си
. Не играем уредени мачове, не чакаме някакъв неграмотник като Боко Тиквата да ни уреди Финал, не купуваме и не продаваме честта си. Та нормално е всички нормални хора да празнуват, когато едно извращение се проваля с гръм и трясък. Левски като клуб НЯМАШЕ никакво място на този Финал! Там беше мястото на Лудогорец, но по един или най-вече - ДРУГ начин нещата се подмениха....Като бе през 2008, когато откраднаха лиценза на ЦСКА. Видяхте, че и тази година по абсолютно измекярски начин отново доста клубове останаха без лицензи за Европа ли, а А група ли, така сметнато, че дори 7-мия, т.е. ПРАВИЛНИЯ отбор при определени начини да играе в ЕКТ. Откраднаха лицензите на Ботев (за Европа) и на Локо Сф в интерес на тази кауза. НЯМА как техните фенове, а и всички останали да не са си легнали ухилени до уши след снощното торпилиране на измекярите начело с Батков, Тонев и сие. Нима техните дългове са по-малки от тези на ЦСКА? Хахаха. Просто...абе просто няма честен и нормален човек, който да не се е изкефил от сърце 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Честита купа в синьо-МОРСКО синьо.
Искрени поздравления за моряците за снощната победа.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Съдията ни подпирал, едва ли не иска да вкара победния за нас гол, но не дава 100% дузпа за нас в продължението. Смешни сте. Къде отиде уговорката за купа на Левски, жалкари ?
Честито на Черно Море,по можещия и знаещият отбор бяха снощи и заслужено спечелиха.Ако имаше нормален съдия мача си го взимаха без проблеми още в редовното време,но така бе по-драматично
Успех в Европа.

-
Eminem написа:Съдията ни подпирал, едва ли не иска да вкара победния за нас гол, но не дава 100% дузпа за нас в продължението. Смешни сте. Къде отиде уговорката за купа на Левски, жалкари ?
След всичките услуги, които ви бе направил, просто го хвана срам да свири дузпата, показа малко човещинка и мъжество накрая, за да измие част от срама. Чист червен карто на Борислав Стойчев. Два жълти картона в рамките на 5 минути се дават при много груби нарушения, особено за втория. Колко още искахте бе, не ви ли е срам

-
- Контакти:
Гледайте го наглия крадец на салам и чупещ седалки какви ги блещи!!! До ИЗМИСЛЕНИЯ ЧК на Стенио ви мачкахме по целия терен! Вие момченца отивахте на 3-ка ОТ ВОЛЕ! Щяхме да ви съсипем, Мехия се подиграваше с вас! Освен това - оня дърводелец Стойчев беше с нарисуван ЧК! Какво щеше да ви се случи вие да сте с 10 човека мишоци просто не ми се мисли! Веднъж останахте 10 срещу 11 моряца за Купата преди 4 години и получихте брутална 4-ка, римембър? То след всичката тази гавра на това леке Сватбата оставаше и да ви свирне една дузпа, не си ли много нагъл? 90 минути играем с 10 души, вместо да е обратното....в края на сезона това си е зверската аванта! Крампите, контузиите на нашите....абе ние завършихме мача без здрав играч. Само ме е яд, че нямаше нормален рефер, да ви остави вас 10 човека и да размажем нещастните ви плужеци начело с Аниете с поне 3 гола разлика! Много ме е яд за това, ама много 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.