Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот volf » 31 май 2015 11:11

greenlandia написа:
volf написа:Честита купа! - Напълно заслужена!
Крайно време е комунистически утайки, като ЦСКА и Левски да заемат полагащите им се места - На дъното!
Освен двата проблясъка на индивидуални качества при головете на моряците, в мача липсваше футбол.
Кюскане, високо изритани топки и мускулни спазми! - Нито една читава комбинация и дори повече от две последователни подавания - Карамбол!
Не очаквах такова развитие!- След подаръкът от Лудогорец на Левски им оставаше само да си го разопаковат, но се оказа че краката им пречат!
Стойчо Стоев толкова се е "привързал" към Герена, че в методиката му не е останало нищо от онова което научи при Шампионите!
Доволен съм!

Че тоя селтак научил ли е въонще нещо?

Там разполагаше с футболисти, които му показваха цяла година как се играе тази игра!
Друг на негово място "Работническо дело" да беше чел един път в живота си на Лудогорец арена, щеше да е научил повече!

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 31 май 2015 11:28

Поздравления, моряци!
Изображение

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 31 май 2015 11:47

НЯМА КУПА..НЯМА ТИТЛА...САМО СИНЯ ТИШИНА...:) Добре,че не трябва да говоря,а пиша..гласа ми го няма никакъв..:) Искам първо да благодаря на всички,които ни подкрепяха и поздравиха за купата..поклон и респект ...Уникален мач,уникална вечер,невероятна мъжественост и себераздаване на футболистите...ГОРДЕЯ СЕ,ЧЕ СЪМ ФЕН НА ТОЗИ ОТБОР...Разбихме на пух и прах мита за синята недосегаемост и мания за величие...грандомани...ЕВРОИДИОТИ...Много розови балончета бяхте надули далеч преди мача..Много насериозно се бяхте взели...Отминаха май тия години,за ваше голямо съжаление...И за голяма радост и наслада на по малката част на футболна България..:))))))))) Прогнозирах малко преди финала,че Бат ви Кольо подготвя клопки и изненади...:)Така ви хлъзна,че.....Но ни ми се занимава с вас,синя сган...Да,абсолютно си заслужавата определението..Дори ми се струва доста меко...Поредния стадион,варварски опоскан от ордите на варварите със синия дрескод..Не стига,че станахте за срам и смях,ами си навличате омразата на всички..И тея ми били отбора на народа...Жална и майка на родината,ако е така...Добре обаче,че не е..И колкото по бързо осъзнаете действСителността...толкова по добре...
) Винаги съм симпатизирал на БЕРОЕ,харесвам публиката им,харесвам града..

.БЛАГОДАРЯ ТИ,ЧЕРНО МОРЕ...КАРАШ МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГОРД И ЩАСТЛИВ ,ЧЕ СЪМ ТВОЙ ФЕН.....А на всички наши фенове,които предпочетоха домашния уют, ще кажа само-момчета,пропуснахте уникалния шанс да сте свидетели на нещо страхотно,което щеше да остави отпечатък за цял живот..Така не се подкрепя отбор...Имате шанс да се реабилитирате за ЕКТ..:).. Отивам да празнувам..а и телефона ми не спира с поздравленията...Голям кефффффффффффф...:)))))))))

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 31 май 2015 11:49

Честито на морето,напълно заслужено.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 31 май 2015 12:10

Честито на Черно море за купата.Здрав мач и ако Левски имаше един по читав нападател,а не този домовчийски,който даже не знае и правилно да тича мача щеше да се развие по друг начин.Чудно ми е само,защо Варна-голям град,нямаше повече фенове,дори върнаха 600 билета?Ще играят в Лига Европа,къде?Пак в Бургас,пак 1000 човека публика?Успех!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 31 май 2015 12:24

Oбичам Черно море!Това е повече от един отбор,това е религия,това живота на 4-ри мои поколения!
Не спира да ми звъни телефона от колеги от цялата страна да ме поздравяват и да се кефят заедно с мен!
За една нощ събрахме толкова любов,която ще ни стигне за цял един живот!

Запий за Моряците,запий за Моряците,запий за МОРЯЦИТЕ!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 31 май 2015 12:33

АЙДЕ МОРЯЦИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,честито на всички които обичат ЧЕРНО МОРЕ.Годината 2015 в която Варна отново има купа не случайна точно 90 години от първата титла на ВЛАДИСЛАВ може би наистина трябва да вплетем "ЩАСТЛИВАТА ДЕТЕЛИНА НА ВАРНА" в емблемата да ни носи късмет и да помним великия зелен отбор.За мача нямам думи нашите бяха МАШИНИ през целия мач и въпреки опита на съдията да ни пречупи ние успяхме ,направо се разплаках от радост след гола на Курьор радоста и еуфорията на стадиона бяха неуписуеми БЛАГОДАРЯ ВИ МОРЯЦИ .Искам също да кажа на всички наши фенове които бяха отписали финала и не дойдоха щото сме щели да паднем че отбора трябва да се подкрепя в добро и лошо и от нас зависи колко ще са мотивирани футболистите така че си вземете поука и още на първия мач от ЛЕ се реванширайте.За другите ,тези които бяхме на стадиона само респект всички бяхме едно цяло БЕЗБРОЙ СЪДБИ БЕЗБРОЙ МЕЧТИ В ЕДНО СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ.Преди малко се прибрах смятам да подремна и после продължават празненствата ,някой знае ли дали ще показват купата във Варна?

delta.e
Контакти:

Мнениеот delta.e » 31 май 2015 12:40

choko77 написа:Честито на Черно море за купата.Здрав мач и ако Левски имаше един по читав нападател,а не този домовчийски,който даже не знае и правилно да тича мача щеше да се развие по друг начин.Чудно ми е само,защо Варна-голям град,нямаше повече фенове,дори върнаха 600 билета?Ще играят в Лига Европа,къде?Пак в Бургас,пак 1000 човека публика?Успех!

Хайде , МОРЯЦИ !
Един пост ми хареса , извинявам се предварително и цитирам по памет - Уефски е отбора на народа , защото , като загуби целият народ се радва .
А относно твоя пост .
Ще играем в Ловеч .

delta.e
Контакти:

Мнениеот delta.e » 31 май 2015 12:40

choko77 написа:Честито на Черно море за купата.Здрав мач и ако Левски имаше един по читав нападател,а не този домовчийски,който даже не знае и правилно да тича мача щеше да се развие по друг начин.Чудно ми е само,защо Варна-голям град,нямаше повече фенове,дори върнаха 600 билета?Ще играят в Лига Европа,къде?Пак в Бургас,пак 1000 човека публика?Успех!

Хайде , МОРЯЦИ !
Един пост ми хареса , извинявам се предварително и цитирам по памет - Уефски е отбора на народа , защото , като загуби целият народ се радва .
А относно твоя пост .
Ще играем в Ловеч .

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 31 май 2015 12:45

Честито на Морето!

Заслужено!

Всекиму своето!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Върни се в “Черно море”