Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот action66 » 31 май 2015 01:12

Teo написа:Моряци, честита първа напълно заслужена Купа на България!
@ Празнувайте, пийте, веселете се! :)

А вие се оправяйте.
Още помня какво вълнение изпитвах като ученик,когато играхме с ЦСКА след елиминирането на Нотингам и Шомберки,и поведохме с 1:0.....После стана 1:1. Вие сте фактор,но както и Левски имате калпави собственици с празни джобове....

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 31 май 2015 01:17

Буахахахах... КЪДЕ Е КУПАТА? (ги чака на магистралата около Пловдив).... буахахахахахах
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 31 май 2015 01:17

Аааааааййййде Честито! И да се изкефите максимално.
Голям смях, браво варненци....
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 31 май 2015 01:18

orlando7 написа:Тръгнаха като аслани,а се върнаха насрани! Българска народна пословица.

всички тези думи са турски както и ти си фес

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 31 май 2015 01:18

Remi Gaillard написа:Буахахахах... КЪДЕ Е КУПАТА? (ги чака на магистралата около Пловдив).... буахахахахахах

Как Къде :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ???

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=haEysO1uynw[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ty9QUZ_o3CA[/youtube]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2015 01:20

Поклон пред всички от Тича!Честита купа на всички моряци!Господ и късмета беше с нас защото казах че ще раздаваме правосъдие за всичко за което сме били ощетявани!Време беше...Надиграхме съперник който до нашето намаляване на отбора трябваше да е с 9 души на терена!Някои пишат за 1 ч.к. за Левски!Ами фаула без топка за другия жълт картон-чист червен!Друг развой на мача се получаваше. За шопите/в телевизията и на стадиона/-цървули!!!Не знаете да губите!Жалки сте!Защо трошите селяни!Запомнете в следващите 100 години-ТИЧА Е НАЙ-СТАРИЯ И ВЕЛИК КЛУБ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ Е...А СА НЕГО!ПОЛУЧИХТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖЕНО.КУПАТА Е НАША!САМО ТИЧА!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 май 2015 01:20

damyanov1963 написа:
ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
CSKA69 написа:Купата я спечели Никола Спасов! Уникално водене на мача - аз такова нещо от български треньор не бях виждал!!! Може да е Кольо Мастиката или какъвто и да е, но триумфа е негов личен.. Респект!

Абсолютно споделям мнението ти!

Какво ви учудва ?
Мастиката Щутгарт надигра преди няколко години, че Левски ли няма да може ?

Аз миналата година написах във форума на Ч. море, че Никола Спасов е добър треньор и трябва да се радват, че се връща при тях, като подчертах мачовете им със Щутгарт, но те скочиха с/у мене и побързаха да ме опровергаят. Сигурно защото е софиянец. Сега няма да се учудя, ако напишат пак, че не е никакъв треньор и Левски не е критерии за това.

Каквото и да сме казали,след като видяхме Колето с тази униформа и "пияното вълнение" ,всичко лошо избледнява.Това е триумфа на един софиянец,намерил признание в провинцията.Също като Марк Антоний,който е избягал от Рим......

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 май 2015 01:24

Astarot написа:Честито на Черно Море. Каквото имаха като положения си го реализираха. Че даже и от половин положение вкараха втория гол. Спестен червен картон за Левски, недадена дузпа, няма смисъл някой да се оправдава със съдията. Като не можем да бием отбор от 10 човека повече от час, никой не ни е виновен...

Може би повечко спокойствие преди финала,поне малко уважение към съперника и щяхте да успеете.Вие сте отбор с име и присъствие във футбола ни. Но и Черно море не са създадени вчера ......Вие го забравихте.Обиждахте,държахте се надменно.Великите запазват спокойствие.Припомнете си го.

Потребителски аватар
scarface
Контакти:

Мнениеот scarface » 31 май 2015 01:26

Преди всичко искам да поздравя отбора на Черно Море за победата!
Връщам се преди малко от мача - посърнал разбира се, защото любимия ми отбор загуби и няма как да е иначе, понеже го обичам. Чета в този форум как е имало само един отбор на терена(и той е бил на Черно Море), как съдията е бил със "сини очила", имало червени картони... Всъщност имаше един уплашен Стойчо Стоев(който лично аз никога не съм харесвал, но реших да му дам шанс до края на сезона), който съм смятал, че е отличен мотиватор, но не и тактически грамотен треньор. Оказа се, че греша - дори за мотиватор не става! Колкото за тази загуба са виновни футболистите, толкова е и в треньора, който след 30 минути игра трябваше да забележи, че Домовчийски няма ден и няма място на терена, когато футболистите му на поведоха с гол и бяха с човек повече на терена- трябваше да ги накара да се задържат на "гребена на вълната" и да отбележат втори както го правят ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ, точно така - големите отбори, сред които за съжаление отдавна не е моят любим "Левски". За няколко години, след много грешни решения, отборът пионер проправил пътя на българските към ШЛ слезе на нивото(без да се обиждат) Локо СФ, Берое, Славия, дори бе надминат от тях в много аспекти. Вместо след миговете на слава и спечелени средства да си подсигури 5-6 годишно господство в първенството Левски копае дъното!
Изключително съм щастлив от коментарите за "Левски" на потребителите във форума, защото(било то и негативни или подигравателни) има ли такива, значи отбора не ви е безразличен и няма да бъде забравен, ще бъде съответно дразнител или вдъхновение...
За себе си знам, че каквото и да се случи с този отбор, той винаги ще е МОЯТ ОТБОР, този който АЗ ОБИЧАМ... САМО ЛЕВСКИ!
Ако нямаш врагове, нямаш характер...

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 31 май 2015 01:34

veselinsk написа:Наздраве, моряци

Изображение

Наздраве "майна" ! Добре стана.Някак си СПРАВЕДЛИВО!

Върни се в “Черно море”