Мнениеот scarface » 31 май 2015 01:26
Преди всичко искам да поздравя отбора на Черно Море за победата!
Връщам се преди малко от мача - посърнал разбира се, защото любимия ми отбор загуби и няма как да е иначе, понеже го обичам. Чета в този форум как е имало само един отбор на терена(и той е бил на Черно Море), как съдията е бил със "сини очила", имало червени картони... Всъщност имаше един уплашен Стойчо Стоев(който лично аз никога не съм харесвал, но реших да му дам шанс до края на сезона), който съм смятал, че е отличен мотиватор, но не и тактически грамотен треньор. Оказа се, че греша - дори за мотиватор не става! Колкото за тази загуба са виновни футболистите, толкова е и в треньора, който след 30 минути игра трябваше да забележи, че Домовчийски няма ден и няма място на терена, когато футболистите му на поведоха с гол и бяха с човек повече на терена- трябваше да ги накара да се задържат на "гребена на вълната" и да отбележат втори както го правят ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ, точно така - големите отбори, сред които за съжаление отдавна не е моят любим "Левски". За няколко години, след много грешни решения, отборът пионер проправил пътя на българските към ШЛ слезе на нивото(без да се обиждат) Локо СФ, Берое, Славия, дори бе надминат от тях в много аспекти. Вместо след миговете на слава и спечелени средства да си подсигури 5-6 годишно господство в първенството Левски копае дъното!
Изключително съм щастлив от коментарите за "Левски" на потребителите във форума, защото(било то и негативни или подигравателни) има ли такива, значи отбора не ви е безразличен и няма да бъде забравен, ще бъде съответно дразнител или вдъхновение...
За себе си знам, че каквото и да се случи с този отбор, той винаги ще е МОЯТ ОТБОР, този който АЗ ОБИЧАМ... САМО ЛЕВСКИ!
Ако нямаш врагове, нямаш характер...