PFK_Levski написа:Бре да му се не види...... ама вие сте били много нагли бе!!! Първо.......за каква равнопоставеност ми говори шуутърмен-а при положение, че мача се играе на стадион Лазур ( в Бургас, който да не казвам на колко километра е от София и на колко от Варна ). Второ .... хора, каква хореография бе. Знаеш ли на колко мача съм идвал във Варна ( аз не съм от София ), и колко пъти сте имали хореография??????? Знаеш ли ?????? [offtopic]Между другото не ми отговаряй - не е нужно да се излагаш пред хората.[/offtopic] Трето.... аз съм напълно сигурен, че вие 5 000 фена не можете да се изсипете в Бургас ( макар че имате всички предпоставки да го направите ),а ти на всичкото от горе искаш 8 000 билета........
Четвърто ......... предполагам си ходиш на мачовете на отбора вътре ( и най-вече срещу Левски ) ..... та , всеки път 1000 фена на Левски надвикват и унижават (макар че агитката във Варна по принцип не е на ниво) "10 000-те" хиляди фена на Черно море ( ти сам се сети що е в кавички ). На всички ни е ясно, че толкова места( за вашите фенове) стадиона ви НЯМА! А представяш ли си 10-11 000 левскари как ще ви карат да се чувствате на 30-ти ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-во когато играхме финала с ЦСКА в Шопия нямаше проблем ?! Тогава небеше нагло или когато предложихте финала да е в Шопия ?!
2-ро ние когато сме правили хореографии ти сигурно си бил сукалче

3-то виждаме ултра гига мега голямата ви агитка в Шопско секторите ви празни .... ние на Лазур сме били 10 хиляди синко
4-то не си ти човека дето ще държи сметка на колко мача ходим ... хората работят имат си друга работа не са като вас да се друсат и да продават наркотици
и за финал - САМО ЧЕРНО МОРЕ КУПАТА Е НАША !!!