sandi74 написа:Може да е кощунство но в този мач от все сърце пожелавам успех на Левски.Сега вече мога спокойно да се самонакажа като се самобичувам многократно.Факт.![]()
![]()
Успокой се бе човек! Идва лято.Мирис на море и мастика.Не усещаш ли?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Може да е кощунство но в този мач от все сърце пожелавам успех на Левски.Сега вече мога спокойно да се самонакажа като се самобичувам многократно.Факт.![]()
![]()
helemong написа:Никога през последните 50 години не сме били толкова близо до спечелването на купата, макар че играхме два финала за купата на съветската армия и този е трети финал за купата на България. Орисани сме да я спечелим този път. Защо сме били орисани ще обяснявам на говедата през юни месец, когато изтрезнея от кефа.
Alexandrov93 написа:Agent Yellow написа:Успех на Черно Море.
За мое инфо - билетите 50/50 ли са? Ще съм в Бургас и искам да гледам мач сред феновете на Черно Море.
Да, 50/50 ще са. Добре дошъл си
ivaka написа:Билетите НЕ СА 50/50!
Ако бяхте в София, щяха да са 50/50!
ЗА ЛЕВСКИ ЩЕ СА НАД 10 000 БИЛЕТА, а ЗА ЧМ ОКОЛО 6 000.
Искахте да ви е на 130 км. от дирниците, значи за другите ще е другата облага - броя на билетите!
А и да питам нещо чисто прагматично...ОНЗИ ДЕН НЕ НАПЪЛНИХТЕ СОБСТВЕНАТА СИ ТИЧА, СЕГА ИСКАТЕ 50/50, НАГЛО Е!
Sinite ot Sofia написа:Естествено, че трябва да получим двойно повече билети. Не се правете на ощипани.. ясно е, че ще сме поне 12 000. В такъв случай, както и да го погледнете, за ЧМ остават около 5 000 - предостатъчно. Нафти, мафти, цаци, шарани.. който и да дойде да вика за морето - говедата идват от всички точки на страната!
PFK_Levski написа:Бре да му се не види...... ама вие сте били много нагли бе!!! Първо.......за каква равнопоставеност ми говори шуутърмен-а при положение, че мача се играе на стадион Лазур ( в Бургас, който да не казвам на колко километра е от София и на колко от Варна ). Второ .... хора, каква хореография бе. Знаеш ли на колко мача съм идвал във Варна ( аз не съм от София ), и колко пъти сте имали хореография??????? Знаеш ли ?????? [offtopic]Между другото не ми отговаряй - не е нужно да се излагаш пред хората.[/offtopic] Трето.... аз съм напълно сигурен, че вие 5 000 фена не можете да се изсипете в Бургас ( макар че имате всички предпоставки да го направите ),а ти на всичкото от горе искаш 8 000 билета........
Четвърто ......... предполагам си ходиш на мачовете на отбора вътре ( и най-вече срещу Левски ) ..... та , всеки път 1000 фена на Левски надвикват и унижават (макар че агитката във Варна по принцип не е на ниво) "10 000-те" хиляди фена на Черно море ( ти сам се сети що е в кавички ). На всички ни е ясно, че толкова места( за вашите фенове) стадиона ви НЯМА! А представяш ли си 10-11 000 левскари как ще ви карат да се чувствате на 30-ти ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта