Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот action66 » 13 май 2015 01:04

sandi74 написа:Може да е кощунство но в този мач от все сърце пожелавам успех на Левски.Сега вече мога спокойно да се самонакажа като се самобичувам многократно.Факт. :? :mrgreen: 8-)

Успокой се бе човек! Идва лято.Мирис на море и мастика.Не усещаш ли?

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 13 май 2015 01:05

helemong написа:Никога през последните 50 години не сме били толкова близо до спечелването на купата, макар че играхме два финала за купата на съветската армия и този е трети финал за купата на България. Орисани сме да я спечелим този път. Защо сме били орисани ще обяснявам на говедата през юни месец, когато изтрезнея от кефа.

И четирите ни финала досега бяха в София...................

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 13 май 2015 01:07

Alexandrov93 написа:
Agent Yellow написа:Успех на Черно Море.
За мое инфо - билетите 50/50 ли са? Ще съм в Бургас и искам да гледам мач сред феновете на Черно Море.

Да, 50/50 ще са. Добре дошъл си ;)

И аз мисля,че трябва да са така,но какви са тези съобщения за два сектора и половина за "Левски" ????? Ръководството ни трябва да отстои квотите да са по равно - 8000.Нека вдигнем повече шум по този въпрос.Важно е.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2015 01:10

Не бе, нека им дадат 2 сектора - ама Б и Г като искат 2!!! Не може да взимат най-хубавите сектори, а нас да тикат по ъглите. Откъде-накъде това? В за единия отбор, А за другия, по средите на Б и Г - буферните зони и остатъците от тях - към съответните сектори А и В. И задължително жребий за секторите! Аз искам В да е за нас примерно, той е срещу камерите, ще се виждат хореографиите....трябва да има РАВНОПОСТАВЕНОСТ :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 13 май 2015 01:12

ivaka написа:Билетите НЕ СА 50/50!
Ако бяхте в София, щяха да са 50/50!
ЗА ЛЕВСКИ ЩЕ СА НАД 10 000 БИЛЕТА, а ЗА ЧМ ОКОЛО 6 000.
Искахте да ви е на 130 км. от дирниците, значи за другите ще е другата облага - броя на билетите!

А и да питам нещо чисто прагматично...ОНЗИ ДЕН НЕ НАПЪЛНИХТЕ СОБСТВЕНАТА СИ ТИЧА, СЕГА ИСКАТЕ 50/50, НАГЛО Е!

Имаше ли за какво да пълним стадиона за първенството? Ние ходим само,когато има за какво да се играе и се очаква битка.Времето е пари уважаеми.
А билетите трябва да са 50/50! Този стадион вече сме го препълвали.Няма проблем.Твърдо да се искат 8000 билета. Левскарското ръководство е без влияние,господин Марин Митев да не им отстъпва в никакъв случай!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 13 май 2015 01:15

Sinite ot Sofia написа:Естествено, че трябва да получим двойно повече билети. Не се правете на ощипани.. ясно е, че ще сме поне 12 000. В такъв случай, както и да го погледнете, за ЧМ остават около 5 000 - предостатъчно. Нафти, мафти, цаци, шарани.. който и да дойде да вика за морето - говедата идват от всички точки на страната!

Ще дойдат колкото им се разреши.Вие сте просяци,нямате думата.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 13 май 2015 02:09

Според правилника трябва да са 50 /50 билетите кой и как решава , че за единият отбор трябва да са повече :?: Ебати и мършавата история , ако това наистина се случи ставам кръвен враг на уевскито до живот .То бива аванти ама чак пък толкова , направо ми се драйфа :evil:

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 13 май 2015 03:08

Бре да му се не види...... ама вие сте били много нагли бе!!! Първо.......за каква равнопоставеност ми говори шуутърмен-а при положение, че мача се играе на стадион Лазур ( в Бургас, който да не казвам на колко километра е от София и на колко от Варна ). Второ .... хора, каква хореография бе :) . Знаеш ли на колко мача съм идвал във Варна ( аз не съм от София ), и колко пъти сте имали хореография??????? Знаеш ли ?????? [offtopic]Между другото не ми отговаряй - не е нужно да се излагаш пред хората.[/offtopic] Трето.... аз съм напълно сигурен, че вие 5 000 фена не можете да се изсипете в Бургас ( макар че имате всички предпоставки да го направите ),а ти на всичкото от горе искаш 8 000 билета........ :) Четвърто ......... предполагам си ходиш на мачовете на отбора вътре ( и най-вече срещу Левски ) ..... та , всеки път 1000 фена на Левски надвикват и унижават (макар че агитката във Варна по принцип не е на ниво) "10 000-те" хиляди фена на Черно море ( ти сам се сети що е в кавички ). На всички ни е ясно, че толкова места( за вашите фенове) стадиона ви НЯМА! А представяш ли си 10-11 000 левскари как ще ви карат да се чувствате на 30-ти ????? :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

Brabam

Мнениеот Brabam » 13 май 2015 03:13

Aко гледаме скорошната посещаемост от втората седмица то Черно Море имаха повече публика на стадиона. На Герена срещу Хасково,Марек и Черно Море имаше по 1000 човека на стадиона. Къде бяха 10-те хиляди левскари на тия мачове?
Ч-Б П Д В Е М

nonsan
Контакти:

Мнениеот nonsan » 13 май 2015 04:45

PFK_Levski написа:Бре да му се не види...... ама вие сте били много нагли бе!!! Първо.......за каква равнопоставеност ми говори шуутърмен-а при положение, че мача се играе на стадион Лазур ( в Бургас, който да не казвам на колко километра е от София и на колко от Варна ). Второ .... хора, каква хореография бе :) . Знаеш ли на колко мача съм идвал във Варна ( аз не съм от София ), и колко пъти сте имали хореография??????? Знаеш ли ?????? [offtopic]Между другото не ми отговаряй - не е нужно да се излагаш пред хората.[/offtopic] Трето.... аз съм напълно сигурен, че вие 5 000 фена не можете да се изсипете в Бургас ( макар че имате всички предпоставки да го направите ),а ти на всичкото от горе искаш 8 000 билета........ :) Четвърто ......... предполагам си ходиш на мачовете на отбора вътре ( и най-вече срещу Левски ) ..... та , всеки път 1000 фена на Левски надвикват и унижават (макар че агитката във Варна по принцип не е на ниво) "10 000-те" хиляди фена на Черно море ( ти сам се сети що е в кавички ). На всички ни е ясно, че толкова места( за вашите фенове) стадиона ви НЯМА! А представяш ли си 10-11 000 левскари как ще ви карат да се чувствате на 30-ти ????? :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

Наистина нагли,ама много нагли!!!
Редовно чета форума,но не съм имал желание да отговарям.....
Но това вече ми дойде малко в повече...
Не стига,че позволиха мача да е като домакинство за вас,ами и ревете..!
...защо мача не е на много други стадиони???....има достатъчно...!
Само че ако е на повече разстояние няма да имате и 2000 привърженици.Ако мача е другаде може и 70/30 да ви дадат,но няма да напълните и 20%!
Аз съм убеден,че и сега няма да имате повече от 5500-6000.................,ние ще вземем и останалите.
Защото и във Варна съм сигурен,че има повече привърженици на ЛЕВСКИ отколкото на Черно Море!
Да не говорим за цялото Черноморие!
...за хореография?...смях в залата!!!
Каква хореография сте имали ,не знам!
Не Ви ли е срам да ревете като малки деца?
...наистина наглост!

И накрая да няма много коментари и спорове,ще се обзаложа с всички ревящи тука...
Ако имате повече привърженици от определените ви места ,аз ще поръчам за всички по една бира и ще ви я доставят на другият ден след мача на място което посочите.
Ще се почерпите(все едно дали за спечелена или загубена Купа).
Ако сте по-малко - ще отделите всички привърженици присъствали на финала по 1 левче за акция от Левски!

P.S.
...и да си дойдем на думата.За това организирате безплатен транспорт,защото сами не си вярвате колко ще бъдете на стадиона.
...май за това иде реч,не за друго!
Съжалявам,че харесвам този корав отбор,но когато всички реват в самото начало и започнат да се предлагат безплатни услуги ми замирисва на МАГИСТРАЛА с мургави изпълнителки!

Върни се в “Черно море”