Черно Море - Локомотив Пд, първи 1/2 финал, 07.04.15 г,17:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Re: КупаБГ: Черно море - Локо Пд (7 април 17.00)

Мнениеот Laury » 25 мар 2015 16:39

Още миналата година бях чел някаде ,че от настоящия сезон финалиста за купата няма да играе в евротурнирите , време е да се спре с този спор , ако искаме да играем в Европа трябва да вземем купата !! Нядавам се финала да е срещу Лудогорец и да играем в Бургас. В другия случай е ясно че мача ще е в Сф

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 мар 2015 20:12

georgi.yanev написа:Със сигурност правилото кой да играе в европа не е измислица от България. Както стана минаалта година в Италия..7мия игра в Лига Европа, защото който взе купата си беше осигурил вече място. За това всяка година УЕФА се събира и решава. Друг е въпросът,че ние не можем да уцелим правилната година :). Но аз лично съм ЗА 4тият да получава право да играе в Европа, тъй като мисля е много по-трудно да станеш 4ти ,отколкото финалист,според мене е по=честно просто. Но за нас няма значение какво е правилото за 4ти и финалист ,все пак купата идва ВЪВ ВАРНА!!!!

Естествено че Купата идва във ВАРНА!!!Но ние трябва да направим всичко възможно за да стане това факт!Защото засега е само красива мечта!Съгласен съм с Георги,че не уцелваме правилната година....но не е и само малшанс!Имало е години,когато се е решавало в последния момент какъв е регламента и на кой стадион ще се играе финала!На родна основа разбира се.С приоритет за определени отбори!За тях сега не ми се говори.Скоро ще си лягам,а домашни животни не ми се сънуват!Много съм впечатлителен!Но няма сега да си говорим за сънища.Реалноста е по важна!Аз мисля,че сме в добра позиция да спечелим Купата!Не се осланям на лошите новини от лагера на Локомотив Пд.Напротив,надявам се да се оправят и да си решат проблемите!Те са от големите отбори в българския футбол и не заслужават подобна съдба.А и искам,да играем и да спечелим хубави и честни мачове!После с Лудогорец,ще е трудно....но ако се играе в Бургас ще сме 100 пъти повече от тях и нашите ще играят като домакини!Изкушавам се даже да си мечтая,че на тях ще им е изгодно да играем и ние в Европа!И да покажем техния Ернандес на международната сцена!Така че САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 мар 2015 22:06

Нека вземем Купата, но да е ясно - на финал ли сме с Домуз 1000000% сме в ЕКТ, колкото и в Бирой да бършат сополи и Сандю и аркадашите му да подскачат :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 мар 2015 20:17

Много по добре би било да пътуваме до Бургас,но и в Ловеч ще сме много!Само да я докараме до там!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 мар 2015 17:46

ShooterMan написа:Нека вземем Купата, но да е ясно - на финал ли сме с Домуз 1000000% сме в ЕКТ, колкото и в Бирой да бършат сополи и Сандю и аркадашите му да подскачат :lol:

Няма такъв филм, смениха регламента. Само носителя в Европа

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 мар 2015 20:50

Моряци, ПОНЯКОГА МЕ ИЗУМЯВАТЕ!!! 100 ПЪТИ ЛИ ТРЯБВА ДА ВИ ГО НАБИЯ В ГЛАВАТА:
АКО ИГРАЕМ С ЛУДОГОРЕЦ НА ФИНАЛ И ЛУДОГОРЕЦ Е ШАМПИОН, ТО ЧЕРНО МОРЕ ОТИВА В ЛИГА ЕВРОПА!!!
Ще спрете ли да повтаряте КОМУНИСТИЧЕСКО-МАЛОУМНИТЕ бръщолявения на ДЕБИЛИТЕ в Шопия и фенчета на Бирой като Санди? ИМА СИ ПРАВИЛНИЦИ, КОИТО ДРУГАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРЕНЕБРЕГНАТ!!! ТОВА ЯСНО ЛИ ВИ Е :shock: . Имам чуството, че обяснявам на някакви, дето бавно загравят!!! Стига глупости, ето го от УЕФА, ЧЕРНО НА БЯЛО....

If the winner of the domestic cup qualifies for the UEFA Champions League,the domestic cup runner-up qualifies for the UEFA Europa League at the 12 stage initially reserved for the lowest ranking topdomestic league representative

ТАКА, ЕТО ГО ПРЕВОДА....Защото очевидно ще трябва да ви го ПРЕВЕДА, май за вас каквото кажат отрепките в БФС ( по- точно бляновете им отборчета като Бирой да ритат в Европа) е по-важно от правилника, уви, ПРАВИЛНИКА на УЕФА се спазва ИСКАТЕ ИЛИ НЕ!!! ЕТО ВИ ГО ПРЕВОДА, АМА ХУБАВО СИ ГО НАБИЙТЕ В ГЛАВИТЕ
" АКО НОСИТЕЛЯ НА ВЪТРЕШНАТА КУПА ( КУПА БЪЛГАРИЯ, СХВАЩАТЕ ЛИ?) СЕ КЛАСИРА ЗА УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА (Т.Е. Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО В БГ САМО 1-ВИЯ ИГРАЕ В ШЛ - СХВАНАХТЕ ЛИ???), ФИНАЛИСТЪТ ЗА ВЪТРЕШНАТА КУПА СЕ КЛАСИРА ЗА ЛИГА ЕВРОПА (ПОВТАРЯМ - КЛАСИРА СЕ ЗА ЛИГА ЕВРОПА, СХВАНАХТЕ ЛИ???) НА ЕТАПА ПРЕДВИДЕН ЗА НАЙ-НИСКО КЛАСИРАНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СТРАНАТА ВЪВ ВЪТРЕШНИЯ ШАМПИОНАТ" - край на превода!!! Не ми е ясно само дали ЧЕРНО МОРЕ СЕ КЛАСИРА (повтарям, КЛАСИРА СЕ) като водещ представител в ЛЕ, т.е. праща комунистите от ЦСКА далеч назад, или почваме от първия квал.кръг! Този етап 12 не знам кво е!!! СЕГА ОБАЧЕ, НАБИХТЕ ЛИ СИ ГО В ГЛАВИТЕ И ЩЕ СПРЕТЕ ЛИ ДА ПОВТАРЯТЕ ИДИОТИИТЕ НА НЯКВИ САНДИТА МАНДИТА И ПРОЧЕЕ???

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/14/11/75/2141175_DOWNLOAD.pdf - ДИРЕКТЕН ЛИНК към правилника на ЛИГА ЕВРОПА, не правилника на ГФС или там простотиите на Сандита и други манговци :idea: , 8 страничка, точка 2.04 - НЕЩО НЕЯСНО :?:

ТАЗИ РАЗПОРЕДБА/ ПРАВИЛНИК/ ЗАПОВЕД е ПОДПИСАНА ОТ:
Някъв си Мишел Платини - Президент на УЕФА и някъв си Джани Инфантино - Генерален Секретар. Подписано в Астана, 26 март 2014 г.!!!

СЕГА ЯСНО ЛИ Е ИЛИ ДА ВИ ГО НАПИША НА
КИТАЙСКИ МАНДАРИН
ВИЕТНАМСКИ
СУАХИЛИ
КХМУ
ПУЩУ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 мар 2015 21:53

Директният ти линк ме препраща към разпоредбите за сезон 2014/15. Сега вземи прочети тази статия от сайта на УЕФА и наблегни върху въпросния цитат:

Performances in domestic leagues will be rewarded. If a national cup winner has booked a UEFA Champions League spot, the highest-ranked club in their domestic league not already qualified for the UEFA Europa League will qualify for the competition; national cup runners-up no longer qualify.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 37611.html

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 мар 2015 22:07

boys85 написа:Директният ти линк ме препраща към разпоредбите за сезон 2014/15. Сега вземи прочети тази статия от сайта на УЕФА и наблегни върху въпросния цитат:

Performances in domestic leagues will be rewarded. If a national cup winner has booked a UEFA Champions League spot, the highest-ranked club in their domestic league not already qualified for the UEFA Europa League will qualify for the competition; national cup runners-up no longer qualify.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 37611.html

Мой човек, 2014 се гласуват разпоредбите за 2015. Освен това ти ми даваш линк към някаква новина, където има фрази като прдвижда се :lol: , т.е. това е някакво предложение и нищо повече. Аз ти давам ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ на УЕФА подписан от нейния президент. Това е положението. Може да гласуват това да влезе в сила от 2016, но от 2015 не виждам как. Дори в това ПРЕДЛОЖЕНИЕ изрично пише сезон 2015/2016, ако си направиш труда да прегледаш документа. Посочено е, че ностеля на ЛЕ спечелил финала във Варшава ще играе в ШЛ от сезон 2015/2016. Чети сам. Това е проектното предложение за 2015/2016.....а УТВЪРДЕНОТО за 2014/2015, сезона в КОЙТО СЕ НАМИРАМЕ съм го постнал по-горе ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 30 мар 2015 09:38

Това,което изнася Стрелеца,на мен много ми харесва....Защото ни увеличава шансовете да играем в Европа.Да не забравяме обаче,че живеем в България.Тук за разлика от останалия свят,в последния момент се решава на кой стадион ще се играе финала.Нищо чудно и решението,кой ще играе в турнирите да се вземе в подходящия момент!В зависимост от това,кои са евентуалните кандидати.Някой виждал ли е официална българска позиция по въпроса?

Върни се в “Черно море”