thebully написа:deepblue1963 написа:Sagittarius написа:Понякога имам чувството,че левскар значи психично болен!!!Моля,обяснете му,че аз откачам от това да комуникирам с неадекватни типове,че във Варна 36 часа валя дъжд,валя сняг,стана минус 5 градуса,затрупа се терена?Моля обяснете му,че тука и ние писахме преди мача,че условията са лоши,но те скокнаха - страх ли ви е,какво стана?Гонзо цяла сутрин препиликвал пред делегата - да се играе,да не се отлага....Направихме каквото можахме предвид атмосферните условия дори с наши сили е чистен терена,за да може Гонзовите звезди да изиграят мача,както желаеха.Армяита също изглеждаше така след обилен снеговалеж,нормално,тежък терен,но пак повтаряме - Гонзо най-много настояваше мача да се играе точно по програма(защото искаше да излезе срещу отбор от полу-здрави играчи,резерви-юноши и куп наказани и контузени титуляри).Хитрата сврака-и с двата крака!Сори!
Въпросът беше: в нормални държави това съоръжение ще получи ли,изобщо,лиценз,а после да говорим кой ринал сняг и кой кога щял да играе на него?Вие за отопление не сте ли чували,за "балони" не сте ли чували,дренаж имате ли въобще?Ти,като разправяш какво е казал Гонзо на делегата да не си присъствал или само чукаме по клавишчетата?
брато -как да се хвърлят пари за стадион който не е на отбора,а е на военните все още ,ако бъркам някой да ме поправи
Доколкото знам,никой не е собственик на стадиона си в България.Ако бъркам,някой да ме поправи.Въпреки това,някои,все пак,се опитват да създадат някакви нормални стадиони за провеждане на мачове.Кажи ми какво е направено при вас (пък и на "Спартак") за последните,да речем 10 години,освен,че са поставени седалки и то,ако правилно съм забелязал,не навсякъде?