ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Милен Петков: Грешки е имало и в наш ущърб в мачове с Левски

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 12:07

thebully написа:
deepblue1963 написа:
Sagittarius написа:Понякога имам чувството,че левскар значи психично болен!!!Моля,обяснете му,че аз откачам от това да комуникирам с неадекватни типове,че във Варна 36 часа валя дъжд,валя сняг,стана минус 5 градуса,затрупа се терена?Моля обяснете му,че тука и ние писахме преди мача,че условията са лоши,но те скокнаха - страх ли ви е,какво стана?Гонзо цяла сутрин препиликвал пред делегата - да се играе,да не се отлага....Направихме каквото можахме предвид атмосферните условия дори с наши сили е чистен терена,за да може Гонзовите звезди да изиграят мача,както желаеха.Армяита също изглеждаше така след обилен снеговалеж,нормално,тежък терен,но пак повтаряме - Гонзо най-много настояваше мача да се играе точно по програма(защото искаше да излезе срещу отбор от полу-здрави играчи,резерви-юноши и куп наказани и контузени титуляри).Хитрата сврака-и с двата крака!Сори!

Въпросът беше: в нормални държави това съоръжение ще получи ли,изобщо,лиценз,а после да говорим кой ринал сняг и кой кога щял да играе на него?Вие за отопление не сте ли чували,за "балони" не сте ли чували,дренаж имате ли въобще?Ти,като разправяш какво е казал Гонзо на делегата да не си присъствал или само чукаме по клавишчетата?

брато -как да се хвърлят пари за стадион който не е на отбора,а е на военните все още ,ако бъркам някой да ме поправи

Доколкото знам,никой не е собственик на стадиона си в България.Ако бъркам,някой да ме поправи.Въпреки това,някои,все пак,се опитват да създадат някакви нормални стадиони за провеждане на мачове.Кажи ми какво е направено при вас (пък и на "Спартак") за последните,да речем 10 години,освен,че са поставени седалки и то,ако правилно съм забелязал,не навсякъде?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Милен Петков: Грешки е имало и в наш ущърб в мачове с Левски

Мнениеот thebully » 15 дек 2009 12:28

Доколкото знам,никой не е собственик на стадиона си в България.Ако бъркам,някой да ме поправи.Въпреки това,някои,все пак,се опитват да създадат някакви нормални стадиони за провеждане на мачове.Кажи ми какво е направено при вас (пък и на "Спартак") за последните,да речем 10 години,освен,че са поставени седалки и то,ако правилно съм забелязал,не навсякъде?[/quote]
кратко и ясно-козметични ремонти само,под Аспарухов мост където е тренировачната база-направиха няколко игрища,горе до Жечка Карамфилова-също възтановиха игрището ако не се бъркам ,всички се надяваме да построят новия стадион и да играем там,но уви това не зависи от нас феновете,мисля че ще се стяга и разширява стадион Тича,но за европейски турнири и дума не може да става да се играят на него,говори се за осветление и покриваемост-навсякъде,и за повече места но ще поживеем пък ще видим,най-вече лицензионната комисия какви ще ги свърши,но определено се дават пари в отбора и се върви лека по-лека
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот aide_morqci » 15 дек 2009 12:43

Баси като се замисля още не мога да се зарадвам на убийствената победа над говедата.Пак тея успяха някак си да ми развалят настроенито.ФАКТ Е ОБАЧЕ РЕЗУЛТАТА 4:1 :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот more » 15 дек 2009 18:48

Наздраве на всички зелени фенове![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctvPUiJsXEg&feature=player_embedded[/youtube]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Cherno More
Контакти:

От Черно море излязоха с декларация за наказанията на Левски

Мнениеот Cherno More » 17 дек 2009 23:05

ТЪЙ КАТО СЕ СЪМНЯВАМ ТАЗИ НОВИНА ДА СЕ ПОЯВИ В ТОЗИ САЙТ ЕТО ИНФО: http://focus-sport.net/?action=news&id=1148764307887

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: БРАВО НА РЪКОВОДСТВОТО!

Мнениеот UltraBlue » 17 дек 2009 23:37

Браво, поредния... координирайте се бе, или ви е трудно :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 дек 2009 23:57

хихихихи, занимавайте си се с глупости :lol: :lol: :lol: . Тва с Мимо нема как да се преживее.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 дек 2009 00:06

Левскарчетата как наскачват сега. :lol: нещо като не е в ред и някой изкаже недоволството си от очевадната наглост на БФС,в случай който техния отбор е замесен и не им се чува и това са глупости..големи сте ей сините ,браво,тая вечер го доказахте. :lol:
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”