Купа БГ 1/4 финал-Черно море-Локо (ГО)-21.02 от 13ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Купа БГ 1/4 финал-Черно море-Локо (ГО)-21.02 от 13ч.
Искам Разград на полуфинал и Левски на финала...
Левски имат право на избор за полуфинала,смятам че ше си изберат Локо Пд,все пак това е уевске ейййй мафия отвсякъде,ама са некадърни,тъй че и служебно да са на финал,,купа ше видят тооочно нивгаж
ВАРНА написа:Искам Разград на полуфинал и Левски на финала...
Кой ще те остави да биеш Левски на финал ?? Абсурд просто , нали се сещаш как ще има някоя "неволна" съдийска грешка , примерно червен картон и дузпа и мача си заминава. Ако ще играем със левскарите по -добре на 1/2 финал в два мача , там доста по- трудно могат да ни отстранят въпреки господата в черно....
-
- Контакти:
Според мене , който и да ни се падне на полуфинал..имаме много големи шансове за финал. Левскарите трудно могат да дойдат със съдиите 2 мача. А особено ако невероятният Пацо е на врата ще ги бием като тъпани както преди малко ги смачкахме на баскет. Ех колко е хубаво да биеш говежди задници.
Дано играете с Локо!
-
- Контакти:
BRF написа:Дано играете с Локо!
В другия 1/2 финал обаче задължително Лудогорец! Онези пазвани ще елиминират Литекс, а със стадото финала не 100, а 1100% ще го нагласят в София

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Онези чифтокопитните ще ги наредят с Локо Пд. В два мача нямат шанс срещу друг.
georgi.yanev написа:Според мене , който и да ни се падне на полуфинал..имаме много големи шансове за финал. Левскарите трудно могат да дойдат със съдиите 2 мача. А особено ако невероятният Пацо е на врата ще ги бием като тъпани както преди малко ги смачкахме на баскет. Ех колко е хубаво да биеш говежди задници.
Хубаво е,че си оптимист!Но аз съм по възрастен от теб приятелю(не се хваля)и естествено съм гледал повече мачове!Вследствие богатия ми опит,те уверявам,че левскарите могат и 20 мача да дойдат със съдиите!Нито срам имат,нито достойнство!Хубавото е че сме им свикнали!От както се помня в мачовете с тях играем срещу 14 души,а в последните години срещу 16!Предимство е,че за купата съдиите са трима,а не пет...така ще сме в по леко положение!Ще играем,срещу 14,а не срещу 16!Това дето ги смачкахме на баскет,си е голямо удоволствие.И дано да е добър знак!Така както е добър знак,че спечелихме баскетболната купа!А в баскета,за разлика от конкурентите,минахме по най-трудния път.....и мачкахме наред!Ако искаме да спечелим и Купата по футбол,също трябва да бием,който ни се изпречи!Мисля,че ще е трудно!Но никой не ни е обещавал,да е лесно!МОЖЕМ !!!
-
- Контакти:
Знаете мнението ми за силната комунистическо-чнгесарска мафия, която поддържа този футболен труп от Подуяне в състояние над 6-то място в България....НО, те могат да наредят Финал в София. Те могат да уредят това, както и чрез властта да попритиснат стария любимец на Боко тиквоча Гришата да се одупи. Няма да имат скрупули да го направят, повярвайте ми, затова ви казвам - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е Лудогорец да елиминира Литекс защото:
1. Литекс 100% ще се огъзи на Подуяне
2. Губим шанса за евроизлаз като финалист
Какво обаче НЕ могат подуянци ДНЕС, или ще им е доста по-трудно...
Това е да ни елиминират в 2 мача. На първо място слагаме кризата им, ТОТАЛНА игрова криза има при рогатите, на тях всичките им мачове дори с посредственяци са УРЕДЕНИ, разбирате ли? Ние НЕ сме Аскуу, нито ще си вкараме сами 8 гола. Видяхте ли ги оня ден как риеха терена там в Аскуу, когато онези не бяха играли тото? Съдията им зачете гол от засада, не изгони рогат и не даде чиста дузпа за Аскуу и...1:1. Това са те. Ние сме по-добър отбор от тях, и играчите ни са по-добри във всички линии, срещу тях можем спокойно да кажем - дори Чанович не е някакъв ретард като знаем Паци къв вратар е
. А дали ще си докарат съдии.....СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ при наличието на спортен министър Красен Кралев. Дам...ТОЗИ път и нашето лоби е на много високо ниво и ако тези ретарди си вземат съдия за Подуяне примерно, то за реванша ще им се завие свят какво може да стане и как някои хора нямат никакъв респект към институцията, ще реват с години от случилото се после
. Срещу нас те имат шанс в един мач само, да си направят мизерията и да не можем да им реагираме, да заакрат финала в София....ей такива неща 
1. Литекс 100% ще се огъзи на Подуяне
2. Губим шанса за евроизлаз като финалист
Какво обаче НЕ могат подуянци ДНЕС, или ще им е доста по-трудно...
Това е да ни елиминират в 2 мача. На първо място слагаме кризата им, ТОТАЛНА игрова криза има при рогатите, на тях всичките им мачове дори с посредственяци са УРЕДЕНИ, разбирате ли? Ние НЕ сме Аскуу, нито ще си вкараме сами 8 гола. Видяхте ли ги оня ден как риеха терена там в Аскуу, когато онези не бяха играли тото? Съдията им зачете гол от засада, не изгони рогат и не даде чиста дузпа за Аскуу и...1:1. Това са те. Ние сме по-добър отбор от тях, и играчите ни са по-добри във всички линии, срещу тях можем спокойно да кажем - дори Чанович не е някакъв ретард като знаем Паци къв вратар е

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Все още ми е пред очите как нещастникът М.В. (пиша му имената като престъпник) свири 2 дузпи в продължението на мача, но и Пифа ги хвана-такава радост изпитах когато вкарахме и на Щутгард. Но в момента Левски са едно мижаво отборче и затова сякаш най-много ме притеснява отбора на Литекс. в момента ми се струва най-сериозният противник като за финал. Иначе в два мача ако играем нашата игра и момчетата слушат Бачо Колио няма да има проблеми
А за финала продължавам да мисля, че само победителят получава място в лигата.