Бижев - новата голова машина на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Бижев - новата голова машина на Черно Море

Мнениеот wolf » 19 фев 2015 03:56

Поне няма да мрънка за Левски и Цска защото му били любими от дете. Факта че не е роден тук ме успокоява

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 фев 2015 23:38

Кольо има уникален нюх за качествата на играчите едно на ръка и второ, което е със сигурност най-голямото достойнство на треньора Спасов е, че има просто невероятен усет къде на терена да постави играча, че да му даде възможност да показва най-добрите си качества и същевременно да му прикрие всички слабости. Няма да стигне темата да изредим играчите, които Кольо направи звезди, някакви обикновени дърводелци отритнати от къде ли не ги взема, сменя им постовете, сменя схемите на игра....и тези почваха да играят футбол, някои и национали станаха дори! За всичките години, като изключим Кривия и Жоро Илиев всичко де що е взел - той ги правеше играчи. Не се чудете за Бижев, аз съм съгласен, че е играч от типа Индзаги. Нормално е при некъдърни треньори такива играчи да изгледат некъдърни, момчето няма някаква супер физика, ако го пратиш да се блъска в защитата като типичен таран най-вероятно ще изглежда пълен смешник....но я го сложи на ръба на засадата, я му дай малко пространство и свобода в играта....хммм, Супер Пипо беше опасен дори и легнал на терена, а от половин ситуация за дузпа вадеше цяла дузпа :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 фев 2015 08:33

ShooterMan написа:Кольо има уникален нюх за качествата на играчите едно на ръка и второ, което е със сигурност най-голямото достойнство на треньора Спасов е, че има просто невероятен усет къде на терена да постави играча, че да му даде възможност да показва най-добрите си качества и същевременно да му прикрие всички слабости. Няма да стигне темата да изредим играчите, които Кольо направи звезди, някакви обикновени дърводелци отритнати от къде ли не ги взема, сменя им постовете, сменя схемите на игра....и тези почваха да играят футбол, някои и национали станаха дори! За всичките години, като изключим Кривия и Жоро Илиев всичко де що е взел - той ги правеше играчи. Не се чудете за Бижев, аз съм съгласен, че е играч от типа Индзаги. Нормално е при некъдърни треньори такива играчи да изгледат некъдърни, момчето няма някаква супер физика, ако го пратиш да се блъска в защитата като типичен таран най-вероятно ще изглежда пълен смешник....но я го сложи на ръба на засадата, я му дай малко пространство и свобода в играта....хммм, Супер Пипо беше опасен дори и легнал на терена, а от половин ситуация за дузпа вадеше цяла дузпа :mrgreen:

Съгласен съм с всичко,но с тази игра на ръба на засадата,ще берем много ядове с българското достойно съдийство.Поне срещу четирите софийски отбора,един от североизточната част на страната и срещу Гриша Ганчев,страничния ще бяга по тъча без да сваля флагчето.А това е половината А група.Само да си спомним последния мач с ЦСКА!Имахме три перспективни опита за атака....и трите спрени с измислени засади,от измислени съдии!А при един случай,през второто полувреме Миро получи топката от техен защитник....и естествено,пак засада!Момчето не познава родната действителност и дано успее да се нагоди към гадните ни нрави!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 фев 2015 21:01

КироВарна написа:
ShooterMan написа:Кольо има уникален нюх за качествата на играчите едно на ръка и второ, което е със сигурност най-голямото достойнство на треньора Спасов е, че има просто невероятен усет къде на терена да постави играча, че да му даде възможност да показва най-добрите си качества и същевременно да му прикрие всички слабости. Няма да стигне темата да изредим играчите, които Кольо направи звезди, някакви обикновени дърводелци отритнати от къде ли не ги взема, сменя им постовете, сменя схемите на игра....и тези почваха да играят футбол, някои и национали станаха дори! За всичките години, като изключим Кривия и Жоро Илиев всичко де що е взел - той ги правеше играчи. Не се чудете за Бижев, аз съм съгласен, че е играч от типа Индзаги. Нормално е при некъдърни треньори такива играчи да изгледат некъдърни, момчето няма някаква супер физика, ако го пратиш да се блъска в защитата като типичен таран най-вероятно ще изглежда пълен смешник....но я го сложи на ръба на засадата, я му дай малко пространство и свобода в играта....хммм, Супер Пипо беше опасен дори и легнал на терена, а от половин ситуация за дузпа вадеше цяла дузпа :mrgreen:

Съгласен съм с всичко,но с тази игра на ръба на засадата,ще берем много ядове с българското достойно съдийство.Поне срещу четирите софийски отбора,един от североизточната част на страната и срещу Гриша Ганчев,страничния ще бяга по тъча без да сваля флагчето.А това е половината А група.Само да си спомним последния мач с ЦСКА!Имахме три перспективни опита за атака....и трите спрени с измислени засади,от измислени съдии!А при един случай,през второто полувреме Миро получи топката от техен защитник....и естествено,пак засада!Момчето не познава родната действителност и дано успее да се нагоди към гадните ни нрави!

Без да изпадам в излишни хвалебстия към Кольо,искам да ви кажа,че точно играта на ръба на засадата е най актуална в момента и се прилага от повечето отбори имащи подходящите играчи за това.На Острова все още има отбори с нападатели тип таран,дето цял мач се ръгат,но леките нападатели вкарват повече и по атрактивни голове.Стига да има кой да я дава и по големи дървета стават звезди,а нашият Бижев показа че има нюх към гола и от две вкарва едното,а това е сериозен процент.Дано се оправи и да започне да наказва скоро.А относно съдиите-не е истина и Пипоо колко вдигнати флага е видял без да има защо,но и колко пъти са го изтървали,не е истина.Защото някои съдии просто изостават от ситуацията/тука си прав че срещу шопите има да ги "виждат".../,но при нормален съдия с такъв тип игра и с можещ нападател им вземаш страха още от началото.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 фев 2015 10:06

Готвача написа:
КироВарна написа:

Без да изпадам в излишни хвалебстия към Кольо,искам да ви кажа,че точно играта на ръба на засадата е най актуална в момента и се прилага от повечето отбори имащи подходящите играчи за това.На Острова все още има отбори с нападатели тип таран,дето цял мач се ръгат,но леките нападатели вкарват повече и по атрактивни голове.Стига да има кой да я дава и по големи дървета стават звезди,а нашият Бижев показа че има нюх към гола и от две вкарва едното,а това е сериозен процент.Дано се оправи и да започне да наказва скоро.А относно съдиите-не е истина и Пипоо колко вдигнати флага е видял без да има защо,но и колко пъти са го изтървали,не е истина.Защото някои съдии просто изостават от ситуацията/тука си прав че срещу шопите има да ги "виждат".../,но при нормален съдия с такъв тип игра и с можещ нападател им вземаш страха още от началото.

Абсолютно точно!И аз мисля така!Просто изказах опасенията си,че срещу половината отбори в шибаната ни А група,вероятноста да ни се падне "нормален съдия",не е много голяма!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 фев 2015 21:53

Така е Киро,но аз никога няма да забравя едно интервю на великият Ариго Саки.На въпрос на журналист,не се ли притеснява че съдиите свирят в полза на Юве и в ущърб на Милан,Саки каза,че по тази причина е наредил на играчите си да вкарват повече голове,че и да им отменят няколко,да не се усещало.А дано и Кольо с Морето така!А Бижев получи и бонус-плеймейкър зад гърба си,ама истински!Сега ако е здрав,може да изпълни и заканата си за 20+ гола до края на първенството.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 24 фев 2015 09:07

Готвача написа:Така е Киро,но аз никога няма да забравя едно интервю на великият Ариго Саки.На въпрос на журналист,не се ли притеснява че съдиите свирят в полза на Юве и в ущърб на Милан,Саки каза,че по тази причина е наредил на играчите си да вкарват повече голове,че и да им отменят няколко,да не се усещало.А дано и Кольо с Морето така!А Бижев получи и бонус-плеймейкър зад гърба си,ама истински!Сега ако е здрав,може да изпълни и заканата си за 20+ гола до края на първенството.

Златни му уста на великият Ариго Саки!Той е имал шанса,никога да не се сблъсква с българската действителност и даже не знае,колко трябва да се радва,на този на пръв поглед дребен факт!Затова е ербап и се бъзика!При нас със съдиите шега не бива и аз даже им се чудя на ТИМ-аджиите защо обръщат толкова малко внимание на съдииските гаври с отбора.Не искам да бъда разбран неправилно!Аз съм последният,който ще поиска рефер да ни подкрепя.Това подхожда на други отбори,с гьонсуратска нагласа.Ние искаме само нормални и точни отсъждания!Далеч съм от мисълта,че не могат да се допускат грешки.Всички сме хора,всички грешим!Но грешките на нашите убавци са все в полза на определени отбори.А най-лошото,за което господин Саки даже и не подозира,е че на другия ден след поредните целенасочени грешки.....една камара евтини журналисти от скъпи вестници,нагло ни кандърдисват,че видите ли всичко било наред и даже на нас помагали!Затова,поклон пред великия сеньор Ариго,но на нас няма да ни е толкова широко около врата!За шестицата имаме мачове с два софийски отбора и никак няма да е лесно,а се опасявам и че никак няма да е честно.За купата е още по сложно,защото ако елиминираме Локо Горна ще срещнем я Левски,я Лудогорец,я Литекс,я Локомотив от София или Пловдив!Отбори,чиито имена все със "Л",започват!Съдийските тесли,които сме яли от тях са безбройни и винаги са намирисвали,като едни други неща дето също с "Л" започват!Но не е лайка!Даже безпаричния Локо от Пловдив има екип за работа със съдии,начело с Ат.Узунов.Затова ще ме е много яд,ако играем добре(дай Боже)и ако вкарваме много....но ни отменят повече отколкото вкарваме!Пиша такива глупости,не защото съм песимист.Напротив!Вярвам на Кольо и на момчетата,не вярвам на футболната БГ мафия!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 фев 2015 19:20

Ами сеньор Ариго си беше прав като се изказваше така/за съжаление бъдещето го показа/.Така ги режеха в някои мачове в полза на Юве,че чак и на мен/като фен на Интер/ми ставаше гадно.Лошото е че май пак започнаха да си свирят в полза на пандизчийските екипи в Италия,а тук не спират да се слагат на силните на деня защото им се плаща и на бившите величия по инерция.Зная че ядохме дървото и срещу Локо сф/Генов/,ни си мисля че по лесно бихме се преборили с тях,отколкото с геренският колос в това отношение,или с Лудогорско пиле/ако се наложи за КБ/.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 фев 2015 09:03

Готвача написа:Ами сеньор Ариго си беше прав като се изказваше така/за съжаление бъдещето го показа/.Така ги режеха в някои мачове в полза на Юве,че чак и на мен/като фен на Интер/ми ставаше гадно.Лошото е че май пак започнаха да си свирят в полза на пандизчийските екипи в Италия,а тук не спират да се слагат на силните на деня защото им се плаща и на бившите величия по инерция.Зная че ядохме дървото и срещу Локо сф/Генов/,ни си мисля че по лесно бихме се преборили с тях,отколкото с геренският колос в това отношение,или с Лудогорско пиле/ако се наложи за КБ/.

Отбелязвам съвпадението,че и аз съм фен на Интер в Италия.Разбира се много харесвах и онзи отбор на Милан с Марко ван Бастен,Гулит,Риикард и Франко Барези.Първите трима бяха велики магьосници,а играчи като Пеле,Франко Барези,Паоло Малдини,сър Боби Чарлтън,Христо Бонев,Ат.Михайлов и Тодор Марев направо обожествявам,защото да си верен само на един отбор през целия си живот е нещо много ценно....и за съжаление много рядко се среща.А по нашата тема с Локо Сф не сме рязани само от Генов.Най-фрапантно беше едно 2:3 във ВАРНА когато изгониха Моке за неправилно дишане.И от 2:1 съдията ги добута със собствени индивидуални акции до 2:3.Понеже имам златен характер и не съм злопаметен,не помня вече кой беше-Ковбоя или Врайков,но бих ги убил и двамата!Срещу Локо Пд много често ни се падаше Тасков (сигурно случайно)и все ги спасяваше до хиксове във ВАРНА.За останалите няма какво даже да коментираме!Тях си ги знаем от всеки мач!Затова се надявам всичко това да му се обясни на младото момче Бижев,защото не е роден в милата ни Родина....и не познава добре законите на джунглата!За геренския колос още нямам мнение,след зимната подготовка.Срещу Хасково биха с 3:0 но според мен играха много слабо!Показателно е,че пак (както с Монтана в предишния кръг)получиха дежурната дузпа рано,рано!Иначе нямаше да бият така решаващо!Както е известно мачовете за купата силно се отличават от шампионатните.Затова и тактиката на играта е обикновено различна.Усещаш ли тънкия момент,за това колко добра тактическа подготовка имат нашите съдии.Ако мачът е шампионатен Левски получава дузпа в края,само ако не е можал да се възползва от другите аванти.Например,като набутване на съперника в собствената половина със обратни отсъждания и свирене на всеки възможен наказателен удар около наказателното поле.И ако не могат да се възползват,едва тогава им се дава дузпа.Като пример нашият мач в София в който получиха,най-меко казано спорна дузпа в 95 минута!А в мачове за купата,когато трябваше срещу Монтана да заличат бързо онова 0:2 и сега срещу Хасково да натрупат аванс....дузпите им дойдоха до 20 минута!Ето от това се притеснявам!
Последна промяна от КироВарна на 25 фев 2015 15:21, променено общо 1 път.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 фев 2015 10:46

Каубоя ги натвори онези чудесии.

Върни се в “Черно море”