ПОЗОР: БФС дискутира 4-те редовни гола в мрежата на "Левски"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ПОЗОР: БФС дискутира 4-те редовни гола в мрежата на "Левски"

Мнениеот Veso1913 » 14 дек 2009 20:30

Говорим за момента до мелето предизвикано от играчите и хората на скамейката на Левски.Не за после.После е след тази ваша ПРОВОКАЦИЯ!!!Коментирай ми какво трябваше да се покаже за главичката на Мечо!А после нямаше да има!Щеше да има 9 говеда без треньор на пейката и резултат нещо от сорта на 7-8 на НУЛА!И нямаше да сменяте съдии сега,а отбора си!Ама съдията се поколеба и ви даде да дишате.И с това изтърва мача!ТАКА ЧЕ ДАЙ АРГУМЕНТИТЕ СИ,А НЕ ДА МИ РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ ЗА СЛЕД ТОВА.НЕ СИ БАБА ВАНГА ВСЕ ПАК.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 20:45

Veso1913 написа:Говорим за момента до мелето предизвикано от играчите и хората на скамейката на Левски.Не за после.После е след тази ваша ПРОВОКАЦИЯ!!!Коментирай ми какво трябваше да се покаже за главичката на Мечо!А после нямаше да има!Щеше да има 9 говеда без треньор на пейката и резултат нещо от сорта на 7-8 на НУЛА!И нямаше да сменяте съдии сега,а отбора си!Ама съдията се поколеба и ви даде да дишате.И с това изтърва мача!ТАКА ЧЕ ДАЙ АРГУМЕНТИТЕ СИ,А НЕ ДА МИ РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ ЗА СЛЕД ТОВА.НЕ СИ БАБА ВАНГА ВСЕ ПАК.

От "аргументите" ти все пак не разбрах:кой по-точно е навлязъл от скамейката на терена?Не разбрах също,какво значение има кога е трябвало да изгонят Йовов,например?Цяло второ полувреме бяхме без Гонзо-що не стана 8-0?Кои съдии по-точно са сменени?Или имаш предвид съдийската комисия(както виждаш не съм Ванга,ама горе-долу ти усещам мисличките)?Питам те:ако смяташ,че сме толкоз "силни",че да сменяме комисии и съдии,защо щяхме да го правим чак сега,а не много по-рано,например?Каква ни е ползата от тази смяна,според теб,след като съдиятавече ни "отряза главата" за купата?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 15 дек 2009 01:54

deepblue1963, остави заяждането на страна, искам да те попитам и да ми отговориш съвсем честно, видя ли статистиката от мача за жълтите картони? Ако не си, ще ти я дам 4 жълти картона общо! Ако искаш да ми кажеш, че от страна и на двата тима нямаше груби влизания и удари с лакти, просто ще ме оставиш без думи. Съдията пусна свободна игра именно заради хлъзгавиия терен който имаше вина за някои по-тежки влизания. Картона на Телкийски беше даден за реплики при нарушение в полза на Левски и опит да нацепи главичка на рефера. Картона на Минев също е за оспорване. И какво излезе накрая от толкова ритане, блъскане и удари /в коментарите на мача по сайтовете си пише за ударите с лакът на Дяков и Тасевски, а доста други са пропуснати, но тези поне са описани, апропо и двамата бяха с жълти картони преди това/ има само два жълти картона за груби влизания - по един за двата тима. Червените картони си бяха резонни и безспорни, като Гонзо трябваше да бъде изгонен много по-рано /ти очевидно не си бил на стадиона, но аз бях и твърдо мога да заявя, че Гонзо се държа по-зле от Херо, Овчата глава и Тити Папазов взети заедно/. Та какво излиза в крайна сметка, съдията всъщност изтърва мача с недаването на жълти картони, но ако ги беше дал както си му е реда, мача нямаше да завърши. Айде спрете се най-накрая, отмениха ви редовен гол, но ви признаха нередовен такъв преди това /м/у другото много ми е интересно, защо така и не дадоха повторение на първия гол от същата камера от която дават повторението на отменения гол ;) /, казах го преди, ще го кажа отново - когато си получил 4 гола от игра, трябва да търсиш грешките само в себе си /отбора си/ и в никой друг!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 дек 2009 06:58

deepblue1963 написа:
Veso1913 написа:Говорим за момента до мелето предизвикано от играчите и хората на скамейката на Левски.Не за после.После е след тази ваша ПРОВОКАЦИЯ!!!Коментирай ми какво трябваше да се покаже за главичката на Мечо!А после нямаше да има!Щеше да има 9 говеда без треньор на пейката и резултат нещо от сорта на 7-8 на НУЛА!И нямаше да сменяте съдии сега,а отбора си!Ама съдията се поколеба и ви даде да дишате.И с това изтърва мача!ТАКА ЧЕ ДАЙ АРГУМЕНТИТЕ СИ,А НЕ ДА МИ РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ ЗА СЛЕД ТОВА.НЕ СИ БАБА ВАНГА ВСЕ ПАК.

От "аргументите" ти все пак не разбрах:кой по-точно е навлязъл от скамейката на терена?Не разбрах също,какво значение има кога е трябвало да изгонят Йовов,например?Цяло второ полувреме бяхме без Гонзо-що не стана 8-0?Кои съдии по-точно са сменени?Или имаш предвид съдийската комисия(както виждаш не съм Ванга,ама горе-долу ти усещам мисличките)?Питам те:ако смяташ,че сме толкоз "силни",че да сменяме комисии и съдии,защо щяхме да го правим чак сега,а не много по-рано,например?Каква ни е ползата от тази смяна,според теб,след като съдиятавече ни "отряза главата" за купата?[/quoteМай не можеш да четеш.Прочети внимателно какво съм написал,помисли малко и тогава давай отговори.А не като някакво теле да тъпчеш на едно място и да мучиш в една тоналност.Не пиша за телето като аналог на говедото,а като пример за животинско упорство.Ако не ти харесва примера,ще го сменим с магаре.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 10:25

ozzy написа:deepblue1963, остави заяждането на страна, искам да те попитам и да ми отговориш съвсем честно, видя ли статистиката от мача за жълтите картони? Ако не си, ще ти я дам 4 жълти картона общо! Ако искаш да ми кажеш, че от страна и на двата тима нямаше груби влизания и удари с лакти, просто ще ме оставиш без думи. Съдията пусна свободна игра именно заради хлъзгавиия терен който имаше вина за някои по-тежки влизания. Картона на Телкийски беше даден за реплики при нарушение в полза на Левски и опит да нацепи главичка на рефера. Картона на Минев също е за оспорване. И какво излезе накрая от толкова ритане, блъскане и удари /в коментарите на мача по сайтовете си пише за ударите с лакът на Дяков и Тасевски, а доста други са пропуснати, но тези поне са описани, апропо и двамата бяха с жълти картони преди това/ има само два жълти картона за груби влизания - по един за двата тима. Червените картони си бяха резонни и безспорни, като Гонзо трябваше да бъде изгонен много по-рано /ти очевидно не си бил на стадиона, но аз бях и твърдо мога да заявя, че Гонзо се държа по-зле от Херо, Овчата глава и Тити Папазов взети заедно/. Та какво излиза в крайна сметка, съдията всъщност изтърва мача с недаването на жълти картони, но ако ги беше дал както си му е реда, мача нямаше да завърши. Айде спрете се най-накрая, отмениха ви редовен гол, но ви признаха нередовен такъв преди това /м/у другото много ми е интересно, защо така и не дадоха повторение на първия гол от същата камера от която дават повторението на отменения гол ;) /, казах го преди, ще го кажа отново - когато си получил 4 гола от игра, трябва да търсиш грешките само в себе си /отбора си/ и в никой друг!

1.Влизане с бутоните отзад срещу Телкийски-без картон.На това "по-свободна" игра ли му викат сега?Това ли е новото име на балтиите?
2.Кроше на Маркес в лицето на Минев-без последствия.И това ли спада към "свободната" игра.Това и в кеча го няма.
3.Камерата,за която говориш,може ли да хване и Миланов и футболиста,който центрира?Ти как мислиш?Само един довод-ако голът беше нередовен,поне един от армията яростни "анти Левски" журналисти,а такива има,досега щеше да изкара я снимка,я видеозапис.Нооо както виждаш-ниииищооо.Еми-и-и-и...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”