ПОЗОР: БФС дискутира 4-те редовни гола в мрежата на "Левски"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Re: ПОЗОР: БФС дискутира 4-те редовни гола в мрежата на "Левски"

Мнениеот YoTheReal » 14 дек 2009 13:25

asenkolev написа:И 30 гола да им отменят, малко им е! И ние игрaхме с човек по-малко и с Берое и с ЦСКА, пък бихме. Тия паднаха с 4 гола и реват, че им отменили един гол. То бива, бива наглост ма това на Гонзо минава всякакви граници. Виждат че са гола-вода, нищо не им върви и ще се пръстнат от вътре от яд и злоба.Особено Гонзо, просто го виждам как ще се спука от злоба. Това говедото е много гадно животно! Но мен всичко това ме радва, кеф ми е да ги гледам как се гърчат! Браво моряци!

Ако гола беше за 4:2 примерно - се същата работа. Но при 2:1 нещата отиваха пък към 4:1, ама разбъркано ми се струва!

И не ви разбирам, не. Вас беше ли ви гадно ? Беше ви ? Да, и на нас ни е сега. А защо не заебем отмъщенията от преди 10 години, когато дори повечето от вас не са гледали мача предполагам. Или понеже те са ги нае'али преди 10 години - сега ще си го носят, защото Момиров е тук.

Но аз се хабя, щом дори Лечков ви се изсмя в лицето. Силно се морето да пресъхне пролетта!

А как да удържат ? Вашите се ритат за последно, поне 2 червени ви спестиха, а нашите направо ги съсипаха. Измъквате се с Рабех. Добре, НЯКОЙ СПОРИ ЛИ ЗА НЕГОВИЯ ЧЕРВЕН, ЧЕ ДА СЕ ИЗМЪКВАТЕ С НЕГО ? Айде със здраве, освен ако не се казвате Димо Момиров.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

uberko
Контакти:

Мнениеот uberko » 14 дек 2009 13:26

Плачкат сините... колко се радвам аз :) Ето че всичко се връща, за всичките години, през които унижавахте и убивахте футбола без футбулни средства. Мразя човещкото страдание и не виждам смисъл от него. Но сега, с цяло сърце ви пожелавам сини госпожици да ви боли, колкото може повече. И едва ли бихте изпитали една хилядна от всички страдания, мъки и тревоги, които сте причинили през жалката си история.

Поздрав на Черно Море от една друга зелена агитка. Нека си пожелаем един зелено-бял финал за купата :mrgreen:
БЕРОЕ 1916

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 дек 2009 13:30

Не забравяй, че ви спестиха още червени картони, много подличко играете.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2009 13:32

Аха и като са ви резали съдиите в миналото, не сте ли искали да свирят честно. Ама сега вече не искате да свирят честно, а да ви подкрепят и побутват в мачовете. Жалка картинка сте

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 14 дек 2009 13:33

Гол имаше, спор няма. Но мисля, че имаше един мач в София, където "Левски" сепчели с 3:0 и тогава нямаше преиграване. На мача ЦСКА - "Литекс" съдията ни даде две несъществуващи засади и предотврати втори гол във вратата на "Литекс". Не трябва да се преиграва.
Съгласен съм и че трябват промени в БФС, но надали ще има нещо положително след тях. Съдиите са си същите, който ще и да им е шеф. Останалите хора покрай тях - също.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 14 дек 2009 13:38

Едно е да има съдийски грешки друго е да има съдийско подпиране. В много мачове на Черно море грешките бяха само в едната посока.. много им стана на Черно Море

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 13:39

david_villa написа:Гол имаше, спор няма. Но мисля, че имаше един мач в София, където "Левски" сепчели с 3:0 и тогава нямаше преиграване. На мача ЦСКА - "Литекс" съдията ни даде две несъществуващи засади и предотврати втори гол във вратата на "Литекс". Не трябва да се преиграва.
Съгласен съм и че трябват промени в БФС, но надали ще има нещо положително след тях. Съдиите са си същите, който ще и да им е шеф. Останалите хора покрай тях - също.

Ама кой говори за преиграване?Вие,изобщо,четете ли отзивите,декларациите,интервютата или каквото там се публикува?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 14 дек 2009 13:39

deepblue1963 написа:
thebully написа:отменили гол-отменили,хубо ОК-никой не го оспорва,докарайте първото полувреме до 1:1,излезте второто смачкайте на и толкова,ако трябва до дузпи да бяхте го докарали мача,то бива бива ама чак пък такава истерия,цялата синя медийна машина е впрегната вече втори ден,ако си мислите че с Момиров ще ви се решат проблемите -много се бъркате,сменяте треньор след треньор,отбора ви е трагичен,вземете някое класно попълнение-или няма парички вече?странни хора сте честно,не дай си боже да нямалят отборите в А-група,с по 4 мача всеки срещу всеки,не ми се мисли каква ще става пък тогава,хайде със здраве на всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Както каза Шаламанов на почивката:едно е 10 срещу 11,друго е 10 срещу 14 на картофената нива,наречена стадион."Отменили гол-отменили,хубо ОК..."Еми колко гола трябва да ви вкараме с човек по-малко,за да ни признаят поне един?А за крошето на Маркес в 14мин. какво се полага?И как щеше да изглежда мача при 10 срещу 10?Само,че това нямаше как да се случи и ние знаем защо,нали?Основната грешка,която се прави е,че въпросът не е кой е бил силен и кой слаб?Въпросът е,че още вначалото на мача рефера показа на Ч.море,че на тях всичко им е позволено,а на Левски-не(включително и да победи в мача) и той ще се погрижи за това.Свърши си работата "блестящо".Ето в това е въпросът.А за това кой е бил по-силен:с 10 човека ви вкарахме 2 гола!Сам си направи извода.

извода ми е че и други отбори искат да лапат от баницата-а вие не щете да я делите с другите,е там е проблема , :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 дек 2009 13:40

Глупава тема. Такава за чесане на пръсти по клавиатура.
Гледката тук прилича на глутница кучета, които са захапали една пържола и всеки я дърпа към себе си. Вместо да коментираме, как да се оправи положението в БГ футбола и в частност съдийството, само лаем срещу другия. Та нали скоро ще проплачат и т.нар. "моряци" отново от съдийска тесла, защото сега ще трябва да се подкрепи друг. Та нали и Миньоро скоро ще проплаче, защото ще трябва да се подкрепи друг отбор. И т.н., и т.н...
Пак коментираме и разсъждаме "на парче".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 14 дек 2009 13:44

Хайде стига с това ”селяни”-Не може да викате селяни на хората от Варна,Пловдив,Ст.Загора,Бургас....при положение ,че вие сте от с.Подуяне-няма логика.
А при вечното ви подпиране да ревете като вдовици за.......... ситуацията в момента е :Крадецът вика:Дръжте крадеца!

Върни се в “Черно море”