asenkolev написа:И 30 гола да им отменят, малко им е! И ние игрaхме с човек по-малко и с Берое и с ЦСКА, пък бихме. Тия паднаха с 4 гола и реват, че им отменили един гол. То бива, бива наглост ма това на Гонзо минава всякакви граници. Виждат че са гола-вода, нищо не им върви и ще се пръстнат от вътре от яд и злоба.Особено Гонзо, просто го виждам как ще се спука от злоба. Това говедото е много гадно животно! Но мен всичко това ме радва, кеф ми е да ги гледам как се гърчат! Браво моряци!
Ако гола беше за 4:2 примерно - се същата работа. Но при 2:1 нещата отиваха пък към 4:1, ама разбъркано ми се струва!
И не ви разбирам, не. Вас беше ли ви гадно ? Беше ви ? Да, и на нас ни е сега. А защо не заебем отмъщенията от преди 10 години, когато дори повечето от вас не са гледали мача предполагам. Или понеже те са ги нае'али преди 10 години - сега ще си го носят, защото Момиров е тук.
Но аз се хабя, щом дори Лечков ви се изсмя в лицето. Силно се морето да пресъхне пролетта!
А как да удържат ? Вашите се ритат за последно, поне 2 червени ви спестиха, а нашите направо ги съсипаха. Измъквате се с Рабех. Добре, НЯКОЙ СПОРИ ЛИ ЗА НЕГОВИЯ ЧЕРВЕН, ЧЕ ДА СЕ ИЗМЪКВАТЕ С НЕГО ? Айде със здраве, освен ако не се казвате Димо Момиров.