ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: РАЗГРОМ!
Каква гавра бе!!? Съдията ли му каза на Рабех да влиза като луд в краката на Заков. Какво картона да не би да не е заслужен? Заков е в болницата и му предстои операция, даже в Гонг го пише. Този сезон паднахте 10 пъти- до кога съдията ще ви е виновен? Не съдията ви е виновен, че не може да подадете два пъти правилно..вижте си Батков, Матков, Гонзо-разбирача, оправете си първо нещата вътре и тогава плюйте ......
Както Тасевски каза " По-добре вече да не играем футбол в България " СЪДИЯТА Е ПЪЛЕН СМЕШНИК!

Левскар съм и трябва да си кажем истината. Левски е трагедия в момента. Нямаме класни футболисти, нямаме класен треньор, нямаме президент, който да издържа отбора и не на последно място не сме организаирани като публика. За съжаление фенклуба се изчерпва с няколкостотин момчета, които си мислят, че говорят от името на цялата публика. Аз така я виждам действителността, но са съжаление не виждам от къде ще доийде промяната.
Аначе съдиите не са ни виновни за нищо. Всичко си идва от нас публиката, треньора, футболистите и президента.
Аначе съдиите не са ни виновни за нищо. Всичко си идва от нас публиката, треньора, футболистите и президента.
поредна гавра с българския футбол сътвори бфс в мача между ч.море и Левски.дано след поредната гавра с шампиона дружинката на боби-перуката ,момиров и техните господари от дпс най-сетне са щастливи .докато тази капиталистическа мафия управлява и изнасилва футбола в България ,футбол у нас няма да има
между другото къде е заглавието в гонга за мача? Явно още го обмислят 

_RoKi_ написа:maximalniq написа:Не мисля,че съдията е виновен за слабата игра на Левски,но определено повлия на резултата...
Подкрепям те напълно...Но е факт,че отмени чист гол на Левски,вие смятате ли,че ако беше станал 1-2 за левски така щеше да завърши мача
е може би щеше да е нещо от сортан а 2:2 3:2 ..
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
[/quote] На вас от 1990 год насам всяка титла ви е със съдийски аванти, затова най-малко трябва да говорите.Когато феновете на другиоте отбори протестирахме срещу съдийската мафия, вие говеда и свине ни наричахте селяни, комплексари и т.н.[/quote]
Значи все пак признаваш, че днес съдията беше купен от Черно море? Това е важното. Поздравявам те.
Значи все пак признаваш, че днес съдията беше купен от Черно море? Това е важното. Поздравявам те.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
shumnaliq написа:ае ае стига се оправдавахте. Всичко тръгна от картона на рабех. Просто Морето бяха по-добрия отбор
Ами като са по добрия, както "всички сме видели", защо ги бутат съдиите...Не видях с какво са по добри, освен в ударите и симулациите.
stoqnov написа:На вас от 1990 год насам всяка титла ви е със съдийски аванти, затова най-малко трябва да говорите.Когато феновете на другиоте отбори протестирахме срещу съдийската мафия, вие говеда и свине ни наричахте селяни, комплексари и т.н.
Много са ми смешни такива като теб с тъпите си коментари... Коя съдийска мафия бе... кажи един мач на Левски, в който отбора да е бил подкрепян по този начин на Герена... един само ми кажи... и отбора, ама не така да си говориш... кажи и фактите...
Последна промяна от someone на 13 дек 2009 15:01, променено общо 1 път.