botzy написа:Рядко коментирам и сега дори нежелаех да нагнетявам излишно обстановката преди мача,но не се стърпях...Не може 1 ужким футболист,но контузен...ужким треньор,но без лиценз...ужким директор,но без никакви функции...да плямпа наляво и надясно из сините масмедии,тв и радиа и сайтове,а сулю и пулю да му правят евала.Както и 1 плешив агент на държавна сигурност да обявява за персона нонграта този и онзи.Кой щял да стъпва на Герена и кой не...че тя да не е на бащави бе ей.И ако в България това минава,то съвсем скоро Лацио ще ви покаже какви сте и за какво се борите.Не на нас ни викат евроидиоти(справка головата разлика)...толкова сте безлични че дори не ви и мразя даже,а за мача дори и да паднем няма да ме яд само да е мъжки и с достойнство-думи които липсват във вашия речник.Ако ще и 4 дузпи да ви свирят,ако ще заради контузените- Карамфил Илчев да излезе център нападател...не ме интересува -важното е да да излезем не както в София за първенството и нека победи по-добрия!!!
Нещо не разбрах:
1.Треньорът ни е:уж футболист,уж треньор,уж директор и най-накрая без функции.Вашият,сигурно,идва от Барса или Интер.
2.Ние сме "евроидиоти" и безлични.
3.Мъжество и достойнство липсват в нашия речник(предполага се,че присъствуват във вашия),
а на Герена ви спукахме от бой(справка головата разлика).Вие "мъжки и достойно" ли се представихте?Я пак ми обясни,плиийз.