Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2009 15:40

botzy написа:Рядко коментирам и сега дори нежелаех да нагнетявам излишно обстановката преди мача,но не се стърпях...Не може 1 ужким футболист,но контузен...ужким треньор,но без лиценз...ужким директор,но без никакви функции...да плямпа наляво и надясно из сините масмедии,тв и радиа и сайтове,а сулю и пулю да му правят евала.Както и 1 плешив агент на държавна сигурност да обявява за персона нонграта този и онзи.Кой щял да стъпва на Герена и кой не...че тя да не е на бащави бе ей.И ако в България това минава,то съвсем скоро Лацио ще ви покаже какви сте и за какво се борите.Не на нас ни викат евроидиоти(справка головата разлика)...толкова сте безлични че дори не ви и мразя даже,а за мача дори и да паднем няма да ме яд само да е мъжки и с достойнство-думи които липсват във вашия речник.Ако ще и 4 дузпи да ви свирят,ако ще заради контузените- Карамфил Илчев да излезе център нападател...не ме интересува -важното е да да излезем не както в София за първенството и нека победи по-добрия!!!

Нещо не разбрах:
1.Треньорът ни е:уж футболист,уж треньор,уж директор и най-накрая без функции.Вашият,сигурно,идва от Барса или Интер.
2.Ние сме "евроидиоти" и безлични.
3.Мъжество и достойнство липсват в нашия речник(предполага се,че присъствуват във вашия),
а на Герена ви спукахме от бой(справка головата разлика).Вие "мъжки и достойно" ли се представихте?Я пак ми обясни,плиийз.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 10 дек 2009 15:51

На Герена бяхме слаби и безлични , горе доле като вас срещу Лацио , а сега след като отдавна е ясно , че сте и дасиебемайката гранд поне според медиите не ми ясно , що тоя нискочел ваш специалист си позволи да дава насоки на съдиите нали и без това идвате да ни сгазите като едър рогат добитък зелена морава на пролет :oops:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 дек 2009 22:22

blue avalanche написа:
cristely написа:Не съм влизал във форумите на Спартак, ЦСКА, Левски или който и да е друг отбор от поне 6 месеца, не вземам отношение в темите, не се заяждам с феновете, не се опитвам нито да ги дразня, нито да ги вразумя, нито да им покажа от къде грее слънцето. Очаквам същото поведение и от тях. Особено от левскарите. Благодаря предварително. Благодаря предварително и на админа от форума на Левски който няма да влиза повече тук, да взема фенско отношение и да пише неща извън служебните му задължения. Пък и не е необходимо, след като си имаме наш администратор. Освен ако Морския не се справя и са спрени правата му.

Ами направи си труда и влез във форума Левски и виж колко теми има за мача Ч.море-Левски(ще ти помогна-1),а тук-цели 3(официални),в които всеки се упражнява на тема "Анти Левски".Да не говорим колко други теми,нямащи на пръв поглед,нищо общо с Левски,рано или късно отново се превръщат във форум,където всеки да си излее злобата срещу Левски.И всичко това с мълчаливото одобрение на вашия администратор.Дори в темата в нашия форум виж,дали някой(и ако има-колко) се занимава с Ч.море."Чаткаш" ли разликата?Я ми обясни пак за "толерантност",визирайки този форум,да може и ние да се "поучим".

Вие сте супер странни хора- на езика ми е друга дума....Но ще се въздържа заради поста си...Първо аз нямаше как да съм във форума тея дни, второ - вие прекалихте не може да се заяждате нон-стоп с нашите фенове.....Сори, ама не ми пука особено колко теми има във вашия форум, тъй като рядко влизам там, ама вие тук киснете не от вчера и с една цел- да ни покажете как не трябвало да сме" летели" в облаците при все, че вие самите летите в облаците и се имате за голямо нещо, а сте ....Айде да не казвам.
Не давате и дума да се каже за вас, а нареждате другите....

Сега относно нашите потребители- този път ме изненадахте неприятно -от мухата слон направихте моряци...Какви са тея теми, какво е това нареждане, какви са тея мнения? Ами, ако не бием, ами вземем, че паднем, а?
Какво бил казал Гонзо- вие не сте ли чували за приказката- накажи глупака с мълчание...
Той, че не е казал в прав текст, че съдиите трябва да свирят за единия или другия отбор, но с думите си малко или много оказва натиск спрямо съдиите- един вид размахване на пръст....
В Англия помните какво стана със Сър Алекс...Това в България за стжаление никога няма да се случи...

Върни се в “Черно море”