КироВарна написа:kanar76 написа:SINOTE написа:Поздравления за момчетата от Варна, които запазиха минута мълчание в началото на мача!!!
За много от вас тва може да звучи смешно, но преди време едни орки от Перник доказаха, че са способни на всичко.
Стига си четкал моряците буферляк. Що не кажеш как цял мач обиждахте, храчихте, псувахте, поливахте с вода и хвърляхте какво ли не по треньора, и резервните играчи. Накрая озверялата ви легендата свинар скочи да се бие с Кольо Спасов, а Свиленградската императрица обиждаше Кольо Спасов като го наричаше мишок и други обидни думи. Как в тунела ръководителите ви плюеха и обиждаха играчите на Варна. Защо премълчаваш това? И вземи им се извини?
Наистина,отношението към нашите футболисти и треньори беше доста грубо и гаменско.Не сме очаквали друго в Пловдив,но мисля,че този път реалноста надмина очакванията!Най-много ме изненада Хр.Бонев.Винаги съм го уважавал,защото е легенда на българският футбол....но този път наистина се държа като свинар!От Ат.Узунов и лумпените,нищо ново!Относно обвиненията към съдийството ще кажа следното.Никога в ЧЕРНО МОРЕ в последните 10 години не е работено със съдии.Доказват го постоянните порязвания срещу нас,включително и във Варна!Ако нашите всеизвестни и всемогъщи собственици искаха нещо подобно,нали се сещате какво ще бъде положението....Но нашият отбор играе винаги със своите сили и възможности!!!За разлика от много други клубове,които имат специални хора за действия в това направление.Много често тези лица,са бивши съдии.Не че искам да припомня нещо свързано с Ат.Узунов....който иска ще се сети!А който не умее да се държи достойно,когато губи точки,нека да се държи като свинар!
Резултатът е напълно заслужен, никой не твърди обратното, никой не казва, че ако беше друг съдия мачът нямаше да завърши по същия начин, или пък дори да ни биете. Специално за 2-те положения, какъвто и да е Атанас Узунов, е напълно прав! Бях на 20-тина метра от ситуацията и освен спъването видях как Венков блъсна с ръката защитника преди да подаде топката за гола. За засадата пък, ако според теб е нормална ситуация да свалиш флага на страничния съдия, за да продължи играта и след това да я спреш отново, за да се изпълни непряк, тва е просто несериозно.
Бонев не знам какво е казал, той си носи отговорност за думите. Сигурен съм че при подобна развръзка на мача и провокациите на Спасов, Венков и жалкото съдийче, отношението на нито един стадион нямаше да бъде по-различно.
Доказателство е отношението към Киро Котев, при резултат 0:0, когато стояхме също толкова неуверени на терена, колкото и през второто полувреме.