Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sotich_

Re: Гонзо заплаши преди дербито: Съдията много да внимава

Мнениеот sotich_ » 09 дек 2009 18:38

ЕМИЛ написа:Лелеееее ,като ги бием морето в недела половината форумджий ще се гръмнат от мъка :mrgreen: :mrgreen: :roll:

в България НЕДЕЛЯ се пише накрая с "Я" ама ти живееш май живееш в София така че ти е простено,а калкото до мача ще си пишем след като свърши ама в София ще сте МНОГО разочаровани от резултата

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 дек 2009 18:39

San-Jose написа:
kalo написа:
МЕЦИ написа:И последен въпрос,защото темата е меко казано...Преди кое дерби?! :lol:

И аз това се зачудих,като видях заглавието!!! ;)
Помислих си:Дали не играят за нещо Черно море и Спартак! :lol:

Черно море - Левски според тебе приятелски мач ли е?

Не е приятелски мач ,но не е и дерби.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 дек 2009 18:41

Според мен е дерби. Всеки в България, като играе срещу Левски, смята че това е мачът на сезона му.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 09 дек 2009 18:48

San-Jose написа:
kalo написа:
МЕЦИ написа:И последен въпрос,защото темата е меко казано...Преди кое дерби?! :lol:

И аз това се зачудих,като видях заглавието!!! ;)
Помислих си:Дали не играят за нещо Черно море и Спартак! :lol:

Черно море - Левски според тебе приятелски мач ли е?

За тебе и днешния мач на Левски сигурно е дерби? :roll:

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 09 дек 2009 18:53

noo написа:Според мен е дерби. Всеки в България, като играе срещу Левски, смята че това е мачът на сезона му.

Така е. ;) Важното е обаче,че Гонзо е ЗАПЛАШИЛ,съдията ще ВНИМАВА,а морето ни е до колене...Ние сме от ШОПЛАНДИЯ,каквото и да значи това,но не преливаме от злоба...По-слабите ги уважаваме... :lol:
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 09 дек 2009 19:23

kalo написа:За тебе и днешния мач на Левски сигурно е дерби? :roll:

Пред празен стадион, страшно дерби между отбор от Б група и отбор от А, какви глупости дрънкаш, на Тича с Левски или ЦСКА няма къде да седне и мравка, един от малкото стадиони, които буквално се препълват в такива мачове, да не би супер дербитата на Литекс с ЦСКА и Левски да нямат полупразни стадиони или пък Черноморец, дербито се вижда от посещаемостта на стадиона, а и Черно море последните години доказа, че е отбор, който може да бие и Щутгарт в Германия, не само измислените ни псведо грандове, също омразата между София и Варна не е от вчера, както и тази между феновете на Левски и Черно море

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2009 19:48

За ваше и наше най-голямо съжаление,това е дерби на средняци от А група,за които това ще бъде мача на сезона.Чета как съдиите се скъсали да ни подпират.Да вземем да направим един паралел-справка между двата отбора и да видим за кой от двата са свирени повече дузпи от началото на сезона.Не съм ги броил,но съм на 100% сигурен че ще са в полза на Левски!И между другото,когато говорим за ревльовци,да вземем да извадим всички статии в които сините шефове реват на умряло и такива в които нашите шефове се оплакват от някого.За да не търсите такива,ще ви кажа че няма да намерите НИТО ЕДНА в която шеф в Черно море да се оплаква от някого и то при положение че са се скъсали да свирят простотии срещу нас.Това е едно достойно европейско поведение.А вашето е един див балкански манталитет с шопски привкус в изпълнение на столипиновския ви лидер и оня прост селянин със звучното име Ганьо Балкански.Като добавим и доносника-педераст всичко си идва на място.Радващото е че нещата малко по малко си идват на място.Като във всяка една област България е на опашката на прогреса,така и във футбола.Ние тука последни ще се отървем от комунистическо-милиционерските отбори.Така,както го направиха всички бивши соц.държави.Няма ги вече отборите на армията и милицията в Европа.Само в нашата мила Родина,все още продължава агонията им.Нищо!Вече се вижда как има отбори готови да изместят синьо-червената мъгла от сцената.Отбори като Черноморец Бс,Литекс,Миньор,Берое,Пирин и не на последно място Черно море вече не цепят басма на книжните тигри.Не всякога се получава,но тенденцията е факт.И след промяната на статуквото,ще ви остане само неистовия рев!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 дек 2009 20:19

Колкото и да се пише истината е следната и тя няма как да се промени от наркопласьорите дето се мислят за велики,от агентите на ДС,от милиционерите,от Столипиновския осмокласник....истината е,че Черно Море продължава,Левски-отпада.Това е положението.Какво да направим повече?Резултата е ясен - 2:0 за Черно Море,голове на Дани Димов и Жоро Илиев,Левски пропуска дузпа,а Черно Море завършва мача с 10 човека.Подлагаме Гонзо на унищожителна лавина от...приказки....и тоя плужек надали ще си покаже и носа извън козирката на пейката,просто ги навираме в нашия Ад и ги мачкаме и блъскаме докато паднат,а те неминуемо ще паднат,защото на Тича всеки пада пред Черно Море.Казах.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 дек 2009 20:40

Недопустимо е треньор да "заплашва съдийте".Трябва да наказват такива прояви.
Очаквам 2:1 за нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 дек 2009 20:45

chelseabg написа:Недопустимо е треньор да "заплашва съдийте".Трябва да наказват такива прояви.
Очаквам 2:1 за нас.

Я ми покажи,къде в думите на Гонзо има заплаха за съдиите?Чудя се дали изобщо си ги чел или слушал?

Върни се в “Черно море”