Мнениеот Veso1913 » 09 дек 2009 19:48
За ваше и наше най-голямо съжаление,това е дерби на средняци от А група,за които това ще бъде мача на сезона.Чета как съдиите се скъсали да ни подпират.Да вземем да направим един паралел-справка между двата отбора и да видим за кой от двата са свирени повече дузпи от началото на сезона.Не съм ги броил,но съм на 100% сигурен че ще са в полза на Левски!И между другото,когато говорим за ревльовци,да вземем да извадим всички статии в които сините шефове реват на умряло и такива в които нашите шефове се оплакват от някого.За да не търсите такива,ще ви кажа че няма да намерите НИТО ЕДНА в която шеф в Черно море да се оплаква от някого и то при положение че са се скъсали да свирят простотии срещу нас.Това е едно достойно европейско поведение.А вашето е един див балкански манталитет с шопски привкус в изпълнение на столипиновския ви лидер и оня прост селянин със звучното име Ганьо Балкански.Като добавим и доносника-педераст всичко си идва на място.Радващото е че нещата малко по малко си идват на място.Като във всяка една област България е на опашката на прогреса,така и във футбола.Ние тука последни ще се отървем от комунистическо-милиционерските отбори.Така,както го направиха всички бивши соц.държави.Няма ги вече отборите на армията и милицията в Европа.Само в нашата мила Родина,все още продължава агонията им.Нищо!Вече се вижда как има отбори готови да изместят синьо-червената мъгла от сцената.Отбори като Черноморец Бс,Литекс,Миньор,Берое,Пирин и не на последно място Черно море вече не цепят басма на книжните тигри.Не всякога се получава,но тенденцията е факт.И след промяната на статуквото,ще ви остане само неистовия рев!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!