Без Миро Манолов за купата !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Без Миро Манолов за купата !

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 16:21

Ама нещо бягате от темата! Аз не споря, че има картон ( макар, че при обратна ситуация във Варна, ако гостуваше Монтана, посмътрно нямаше да се даде такъв, да не говорим за София!), а за симулацията! Темата е за Миро Манолов и за мен си е един отявлен симулант, а тази постъпка днес не му прави чест! Когато преди година до 34-а минута в София дадоха две дузпи срещу вас, и миришеха и двете, след мача Гаджев каза, че бил "играл" за дузпа?!...... вие също имахте претенции........

Потребителски аватар
hawaii
Контакти:

Мнениеот hawaii » 07 дек 2009 16:21

kartago написа:
Thomson написа:
kartago написа:Картона на "шуменския Деко", си беше директен червен! Обаче втория, :lol: Манолов, голем артист, еййййй..........., кат един Ривалдо е. Посегна Бето, закачи го по лакъта, и като се тръшна това момче, като се хвана за главата, :lol: :lol: :lol: И 9 от 20-тата минута, срещу 11 и само 2-1 ???? Не знам накъде в Европа сте тръгнали?!....

А нормално ли е според теб преди 1 минута да са ти дали жълт и пак да посягаш така? Не стига, че теренът им като картофена нива и пак тръгват да се ритат още от 5тата минута! Това ли им е футбола, за който великия С. Кузмановски говори?? Да ходят да си играят някъде другаде..Съвсем друг въпрос е факта, че и ние нищо не играхме..

Аз написах, ти ли не четеш?! За Мирослав Иванов за нарушението, въобще не трябваше да си прави труда да вади втори жълт картон - това си беше директен червен!!!! Но пък, че Миро Манолов симулира за щяло и не щяло никой не може да ме убеди! Всички видяхме нарушението на Бето, ти видя ли удар в главата, където се държеше Манолов???........... Точно като Ривалдо!!! Тия момчета не се ли срамуват, че ги дават по телевизията и има потворения?! .........

защо като Ривалдо а не като Зе соареш
САМО ТИЧА

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 дек 2009 16:23

По големи звезди не е ги срам да играят с ръка като един Тиери Анри така,че едва ли този проблем е само при нас?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 16:28

more написа:По големи звезди не е ги срам да играят с ръка като един Тиери Анри така,че едва ли този проблем е само при нас?

Разбира се, че не е само при вас! Просто темата е за Манолов, а ми стана гадно като я видях тази симулация, затова написах!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 дек 2009 16:29

kartago написа:Ама нещо бягате от темата! Аз не споря, че има картон ( макар, че при обратна ситуация във Варна, ако гостуваше Монтана, посмътрно нямаше да се даде такъв, да не говорим за София!), а за симулацията! Темата е за Миро Манолов и за мен си е един отявлен симулант, а тази постъпка днес не му прави чест! Когато преди година до 34-а минута в София дадоха две дузпи срещу вас, и миришеха и двете, след мача Гаджев каза, че бил "играл" за дузпа?!...... вие също имахте претенции........

Ти пък откъде си толкова сигурен че не го е закачил, дори и съвсем леко. На повторенията не стана толкова ясно, защото нямаше подходяща камера. В това студеното време е доста болезнено да усетиш нечия бутонка. Миро може и да е преиграл леко, това го има във футбола. Игарчи като Роналдо и Дрогба го правят постоянно, но какво от това? Въпроса е че съдията е показал картона за самото посягане и толкоз.
И още нещо. След мачовете излизат някакви знайни и незнайни президенти, кметове и т.н. да коментират ситуации от мачовете...хора, които нямат нищо общо с футбола...дори без да са гледали повторения, когато е свирна дузпа срещу тях или червен картон или каквото и да е почват да плюят наред, да се излагат и да нагнетяват още повече обстановката.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 дек 2009 16:31

Нищо не играхме както обикновенно,късмет с червените картони иначе можеше и да ни бият.
Трябваше да ги разпорим без 2ма играчи час повече..но и нивата оказа влияние..

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 16:41

Ticha написа:
kartago написа:Ама нещо бягате от темата! Аз не споря, че има картон ( макар, че при обратна ситуация във Варна, ако гостуваше Монтана, посмътрно нямаше да се даде такъв, да не говорим за София!), а за симулацията! Темата е за Миро Манолов и за мен си е един отявлен симулант, а тази постъпка днес не му прави чест! Когато преди година до 34-а минута в София дадоха две дузпи срещу вас, и миришеха и двете, след мача Гаджев каза, че бил "играл" за дузпа?!...... вие също имахте претенции........

Ти пък откъде си толкова сигурен че не го е закачил, дори и съвсем леко. На повторенията не стана толкова ясно, защото нямаше подходяща камера. В това студеното време е доста болезнено да усетиш нечия бутонка. Миро може и да е преиграл леко, това го има във футбола. Игарчи като Роналдо и Дрогба го правят постоянно, но какво от това? Въпроса е че съдията е показал картона за самото посягане и толкоз.
И още нещо. След мачовете излизат някакви знайни и незнайни президенти, кметове и т.н. да коментират ситуации от мачовете...хора, които нямат нищо общо с футбола...дори без да са гледали повторения, когато е свирна дузпа срещу тях или червен картон или каквото и да е почват да плюят наред, да се излагат и да нагнетяват още повече обстановката.

Е стига глупости де! Дори и да го е закачил, закачи го някъде по ръката. "Миро може и да е преиграл леко" ?! Се хвана за главата и се тръшна по гръб като с епилептичен припадък ( което в това студено време също си е опасно щото може да докара някоя травма ), ами щом казваш, нищо от това, ама ние гледаме по телевизията и виждаме повторенията, а така се излагат. По въпроса за кметове, резервни скамейки донякъде съм съгласен! Справка, вчера псуването и викането на резервната скамейка на Пирин за първия гол на Ботев, никаква засада, обаче............ Интересни ми бяха и претенциите на Митрев към съдията, блъскането за втория гол на "Литекс", барем да беше се извинило това момче след това?!......

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 16:44

niki87 написа:Tуко що се прибирам от стадиона и съм бесен :evil: Преди първия жълт картон на Деко,беше спестен чист такъв на Илиев,за много по-грубо нарушение!!!Червения картон на Бето-СМЕШЕН :!: Второто полувреме спестен 2-ри жълт картон на 27 номер от черно море.6 смени,накъсване на играта..........и само 2 мин. продължение.......Ало моряците по-смешен отбор от вашия,не е идвал в Монтана......какви евротурнири,кви 5 лева.Вие сте едно слабо съдийско отборче........ :!:

Ники, жълт картон на Бето имаше, а му беше втори, и автоматично вече червен, за опасна игра. Сега друг е въпроса, не можеше ли при първия да му направи устна забележка! Гледаме в Европа, че ги предупреждават устно, един, два, три пъти, а не веднага с рогат напред.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 дек 2009 16:46

Напълно заслужени червени картони и двата :!: А,на Миро и Димов пресилени жълти,защото нямаше дори съприкосновение с крак.Някъде по света да сте чули кметове да коментират съдийство :lol: Винаги навън срещу Ч.Море се играе много грубо и Монтана си мислеха,че и сега ще мине номера :) Що се отнася до играта: След като Монтана останаха с 9 човека Морето изиграха мача ходом с цел победа,а не голова разлика.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 дек 2009 16:47

Имах предвид,че 1-я жълт картон на Бето е смешен!Интересно ми е ако мача се играеше във варна или на някой софийски стадион,така ли щеше да ръководи мача главния съдия :!: :x .............Корумпирани изроди......... :!:

Върни се в “Черно море”