Имаме ли шанс да бием ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Имаме ли шанс да бием ЦСКА?
Поставям темата така, защото повече от яно е, че имаме възможност да го направим. Въпросът е дали ще успеят нашие момчета да се мобилизират и ако успеят, дали съдията отново няма да прецака мача.
Последна промяна от Morqk на 07 ное 2008 13:25, променено общо 1 път.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Re: Имаме ли шанс да пием ЦСКА?
ЩЕ Пием няма проблем Наздраве!Morqk написа:Поставям темата така, защото повече от яно е, че имаме възможност да го направим. Въпросът е дали ще успеят нашие момчета да се мобилизират и ако успеят, дали съдията отново няма да прецака мача.
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Re: Имаме ли шанс да пием ЦСКА?
nn72 написа:ЩЕ Пием няма проблем Наздраве!Morqk написа:Поставям темата така, защото повече от яно е, че имаме възможност да го направим. Въпросът е дали ще успеят нашие момчета да се мобилизират и ако успеят, дали съдията отново няма да прецака мача.
Живот и здраве ще Пием, защото ще Бием . НАЗДРАВЕ!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
- Ticha
- Контакти:
Re: Имаме ли шанс да бием ЦСКА?
Разбира се че имаме шансове. Мене лично повече ме боли за глупаво загубените точки срещу далеч по-скромни съперници в предишните кръгове. 

Morqk написа:Поставям темата така, защото повече от яно е, че имаме възможност да го направим. Въпросът е дали ще успеят нашие момчета да се мобилизират и ако успеят, дали съдията отново няма да прецака мача.
Честно казано,приятел,очаквам всеки да бие всеки в това първенство!Нищо вече не може да ме учуди!В крайна сметка по един или по друг начин,който има интереси печели,а който не0-ПИЕ-Студена ВОДА!Даже в повечето случаи тези,които заслужават си тръгват най-НАПОЕНИ!Това е нашето мило,родно първенство!

Дела трябват,а не думи!
Спокойно може да ги биете. Щом чорбата в Пловдив на Ботев направиха само 2 атаки е верно и два гола, вие ще ги отнесете. Черно Море играе много добре и имат страхотен отбор, така че няма да имате проблеми.

BOTEV FOREVER
Ако играете като мъже,пример Черноморец второто полувреме срещу Левски или като със Щутгард,победата ви е сигурна! 

Черно море ми е симпатичен отбор,но като почнат да се мешат и пимияри от Лефски се дразня! А иначе нека победи по-добрия,Черно море сега са във възход и играят добър футбол!
6te stane zdrav ma4.Samo sydiqta da ne se mesi i da gi ostavi da igraqt mom4etata