Какво мислите за Николай Домакинов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: какво мислите за домакинов

Мнениеот San-Jose » 03 дек 2009 14:55

Дългогодишният бранител и капитан на Ботев Даниел Божков - Дънди е включен в трансферната листа на полския Видзев (Лодз), съобщава news4000.eu. През есенния полусезон пловдивчанинът изигра едва три минути в официален мач за първия тим и дори не винаги попадаше в групата от 18 футболисти.

Спортният директор на Видзев (Лодз) Марек Зуб е натоварен с мисията да намери нови клубове на карето излишни футболисти, като има голяма вероятност Даниел Божков-Дънди да се завърне в България.

Трансферната сума, която полският клуб ще поиска, засега обаче не е ясна, но не е изключено пловдивският футболист да бъде пуснат без финансов иск, тъй като бе привлечен през лятото от Видзев като свободен агент.

Ей тоя е много добър, с Домакина до националния стигнаха, ще върши добра работа като десен бек

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Какво мислите за Николай Домакинов?

Мнениеот The Sailor Man » 03 дек 2009 19:14

Домакина е страхотен защитник,който Кольо недолюбваше.Добра конкуренция имаме на това звено.Мисля си обаче,че Сашко е класа над Домакина,Сашето е най-добрия защиник в България въпреки възрастта си.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 03 дек 2009 20:19

Ники е страхотен човек и футболист.Отлична физика,борбен,играе добре с глава,умее да изнася топката и да подава,гони противника до край/справка-един от най-добрите нападатели в бг Платини,нямаше шанс/винаги когато може играе без фаул, и страхотно се допълват и дублират със Сашко.Няма по-добра двойка централни в БГ в момента!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 03 дек 2009 20:25

Домакинов е по добър от Танко и по слаб от Сашко,така мисля аз,но може и да греша.

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 05 дек 2009 12:56

Saint Etienne написа:Домакинов е по добър от Танко и по слаб от Сашко,така мисля аз,но може и да греша.

Според мен Домакинов в момента е по - слаб и от двамата( Танко и Сашо ). Може би заради липсата на игрова практика в последните 2 години.....знам ли?!
Иначе е от малкото футболисти които владеят вторият етаж в нашето първенство ( колко гола с глава има само при нас?!!! )

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 05 дек 2009 14:14

Дяков>Александров>Домакинов

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 05 дек 2009 14:22

Защитата е добре, атаката трябва да се мисли как да се подобри

Върни се в “Черно море”