punk написа:Що ли не се учудвам....
КироВарна, ти си болен, бе! Болен си и си неблагодарник! Алчен за внимание гъз, е на баща ти синът!
Дяков е плюл кръв за отбора ти, бе, корифей недооценен! Поне веднъж питал ли си го лично, къде в сърцето му е Черно Море, какво е дал и какво е получил от твоя отбор? Ти и безмозъчни като тебе капацитети дадохте точно на Александров прякора "Шерифа"??? Някога, по някакъв начин да ви е хрумвало, че това прозвище е унизително за него, че може да му е тежко, че е недооценен от Тираспол, въпреки всичките му усилия и въпреки всичко, което е? А вие му го шибнахте като етикет на челото и му го натривахте на мутрата с всеки ваш пост в продължение на месеци. Сега изведнъж се првърна в исполин, галактически футболист, мъкнал на гърба си сульо и пульо. Или може би в момента това е удобното, щото без да си напъвам гъза да ровя из форума ви, с лекота ще намеря десетки теми, в които го плюете не по - зле от Дяков. Ай сиктир и фенове!
От всички отбори, в които брат ми /Танко Дяков/ е играл, единствено Черно Море ми е на сърце и продължавам да следя и да гледам с интерес. Грешката ми е, че от вереме на време хвърлям по някое око на форума ви. И както виждаш, с лекота падам на плебейското ти ниво, нищо, че се имаш за византиец.
Няма да обърна внимание на това,че обсъждаш здравословното ми състояние и ме намираш болен.Няма да обърна внимание и на това,че ме наричаш "гъз",а и ме намираш даже алчен за внимание!За да си рахат по тези въпроси те уведомявам,че слава Богу съм здрав,а от липса на внимание не страдам.Най-вероятно,защото съм и убавец.Не съм имал намерение да се заяждам нито с теб нито с брат ти.Че е плюл кръв за отбора ми знам и ако прочетеш още веднъж това,което съм написал(този път внимателно),надявам се ще забележиш нещо очевадно!!!Наричам престоя му в ЧЕРНО МОРЕ "супер успешен!!!"Това,че хукна да гони дивото е факт.Ако прочетеш и по натам,какво пиша(пак внимавай),ще видиш че го определям,като евентуална "легенда",ако беше останал.Никой не му е виновен,че сам реши да търси нещо по добро.Не вярвам да си мислиш,че трябва да ми е симпатичен,защото не оцени факта,че в ЧЕРНО МОРЕ направи име!Относно АЛЕКСАНДЪР АЛЕНСАНДРОВ,искам да добавя нещо за да опровергая глупостите които си изръсил и на тази тема!Можеш да се върнеш назад и да прегледаш всички мои мнения.Форумът ти дава тази възможност,всичко е черно на бяло.Никога не съм го наричал Шериф.Напротив винаги пиша името му с главни букви и го наричам ГОЛЕМИЯ!Защото той за мен е на едно ниво с най-великите футболисти на ЧЕРНО МОРЕ за всички времена....като Божил Колев,Димитър Боснов,Стефан Богомилов и т.н.Лично аз го слагам на върха заедно с ТОДОР МАРЕВ,най-голямата легенда на МОРЯЦИТЕ!Защото и двамата освен безспорните си футболни качества са и изключителни хора,и много чисти по душа!Затова,когато САШО дойде но ТИЧА с Лудогорец,целия стадион стана на крака и го аплодира!!!Между другото,когато брат ти беше сменен онзи ден на мача,също му ръкопляскахме.Но фактите са си факти и за това са форумите за да си изразяваме мнението.Ако ти виждаш нещо да съм излъгал в своите изказвания,можеш да ме опровергаеш.Но да ме характеризираш без да ме познаваш,ми се вижда незряло!Аз като пиша за брат ти,поне го познавам лично и дори след мача говорих с него.И една лична молба,както аз не споменавам баща ти,така и ти не споменавай моя,че е покойник!!!