19.10 Черно море - Берое 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 19.10 Черно море - Берое 16.00

Мнениеот greenpeak » 21 окт 2014 17:16

punk написа:Що ли не се учудвам....
КироВарна, ти си болен, бе! Болен си и си неблагодарник! Алчен за внимание гъз, е на баща ти синът!

Дяков е плюл кръв за отбора ти, бе, корифей недооценен! Поне веднъж питал ли си го лично, къде в сърцето му е Черно Море, какво е дал и какво е получил от твоя отбор? Ти и безмозъчни като тебе капацитети дадохте точно на Александров прякора "Шерифа"??? Някога, по някакъв начин да ви е хрумвало, че това прозвище е унизително за него, че може да му е тежко, че е недооценен от Тираспол, въпреки всичките му усилия и въпреки всичко, което е? А вие му го шибнахте като етикет на челото и му го натривахте на мутрата с всеки ваш пост в продължение на месеци. Сега изведнъж се првърна в исполин, галактически футболист, мъкнал на гърба си сульо и пульо. Или може би в момента това е удобното, щото без да си напъвам гъза да ровя из форума ви, с лекота ще намеря десетки теми, в които го плюете не по - зле от Дяков. Ай сиктир и фенове!

От всички отбори, в които брат ми /Танко Дяков/ е играл, единствено Черно Море ми е на сърце и продължавам да следя и да гледам с интерес. Грешката ми е, че от вереме на време хвърлям по някое око на форума ви. И както виждаш, с лекота падам на плебейското ти ниво, нищо, че се имаш за византиец.

punk, защитата на Берое в мача беше пълна трагедия. Брат ти е част от нея и игра много слабо, заедно с колегите си. Това е основната причина за загубата на старозагорци.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=swlkSM1US5Y[/youtube]

Отделен е въпросът, къде и по колко игра Танко Дяков след напускането на Черно море:

Изображение

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 21 окт 2014 17:37

greenpeak написа:punk, защитата на Берое в мача беше пълна трагедия. Брат ти е част от нея и игра много слабо, заедно с колегите си. Това е основната причина за загубата на старозагорци.

Аз наистина не мога да правя анализ на защитата на Берое, защото не съм гледал мача. Всяка изява от моя страна в тази насока би била некоректна. Към това следва да добавя, че от 8 минутния репортаж на страницата на Берое, изглежда все едно Берое са сцепили Черно Море, пък то резултатът е 4:0? Е какъв коментар да дам?

Не знам как е играл брат ми, и да е било лошо - няма да е за пръв или последен път. При всеки футболист е така. Това, заради което си позволих да пиша отново, след толкова години, е злобата, която показвате към болшинството от бившите си играчи. То не бяха "путки, гъзове, бегълци, мърлячи, бездарници, дървета, глупаци и т.н.". Абе, момчета, някои от тези играчи са късали мръвки от себе си за Черно Море! Пак хубаво, че поне на Жоро Илиев не сте посегнали още или поне аз не съм попаднал на нещо такова.

И повярвай, ако Черно Море ми беше безразличен - щеше да ми е през оная работа к'во се пише тук. На голяма част от вас желая всичко добро, пък на Черно Море - Айде, Моряци!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 окт 2014 17:42

Айде, жив и здрав.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 окт 2014 21:36

punk написа:Що ли не се учудвам....
КироВарна, ти си болен, бе! Болен си и си неблагодарник! Алчен за внимание гъз, е на баща ти синът!

Дяков е плюл кръв за отбора ти, бе, корифей недооценен! Поне веднъж питал ли си го лично, къде в сърцето му е Черно Море, какво е дал и какво е получил от твоя отбор? Ти и безмозъчни като тебе капацитети дадохте точно на Александров прякора "Шерифа"??? Някога, по някакъв начин да ви е хрумвало, че това прозвище е унизително за него, че може да му е тежко, че е недооценен от Тираспол, въпреки всичките му усилия и въпреки всичко, което е? А вие му го шибнахте като етикет на челото и му го натривахте на мутрата с всеки ваш пост в продължение на месеци. Сега изведнъж се првърна в исполин, галактически футболист, мъкнал на гърба си сульо и пульо. Или може би в момента това е удобното, щото без да си напъвам гъза да ровя из форума ви, с лекота ще намеря десетки теми, в които го плюете не по - зле от Дяков. Ай сиктир и фенове!

От всички отбори, в които брат ми /Танко Дяков/ е играл, единствено Черно Море ми е на сърце и продължавам да следя и да гледам с интерес. Грешката ми е, че от вереме на време хвърлям по някое око на форума ви. И както виждаш, с лекота падам на плебейското ти ниво, нищо, че се имаш за византиец.

Няма да обърна внимание на това,че обсъждаш здравословното ми състояние и ме намираш болен.Няма да обърна внимание и на това,че ме наричаш "гъз",а и ме намираш даже алчен за внимание!За да си рахат по тези въпроси те уведомявам,че слава Богу съм здрав,а от липса на внимание не страдам.Най-вероятно,защото съм и убавец.Не съм имал намерение да се заяждам нито с теб нито с брат ти.Че е плюл кръв за отбора ми знам и ако прочетеш още веднъж това,което съм написал(този път внимателно),надявам се ще забележиш нещо очевадно!!!Наричам престоя му в ЧЕРНО МОРЕ "супер успешен!!!"Това,че хукна да гони дивото е факт.Ако прочетеш и по натам,какво пиша(пак внимавай),ще видиш че го определям,като евентуална "легенда",ако беше останал.Никой не му е виновен,че сам реши да търси нещо по добро.Не вярвам да си мислиш,че трябва да ми е симпатичен,защото не оцени факта,че в ЧЕРНО МОРЕ направи име!Относно АЛЕКСАНДЪР АЛЕНСАНДРОВ,искам да добавя нещо за да опровергая глупостите които си изръсил и на тази тема!Можеш да се върнеш назад и да прегледаш всички мои мнения.Форумът ти дава тази възможност,всичко е черно на бяло.Никога не съм го наричал Шериф.Напротив винаги пиша името му с главни букви и го наричам ГОЛЕМИЯ!Защото той за мен е на едно ниво с най-великите футболисти на ЧЕРНО МОРЕ за всички времена....като Божил Колев,Димитър Боснов,Стефан Богомилов и т.н.Лично аз го слагам на върха заедно с ТОДОР МАРЕВ,най-голямата легенда на МОРЯЦИТЕ!Защото и двамата освен безспорните си футболни качества са и изключителни хора,и много чисти по душа!Затова,когато САШО дойде но ТИЧА с Лудогорец,целия стадион стана на крака и го аплодира!!!Между другото,когато брат ти беше сменен онзи ден на мача,също му ръкопляскахме.Но фактите са си факти и за това са форумите за да си изразяваме мнението.Ако ти виждаш нещо да съм излъгал в своите изказвания,можеш да ме опровергаеш.Но да ме характеризираш без да ме познаваш,ми се вижда незряло!Аз като пиша за брат ти,поне го познавам лично и дори след мача говорих с него.И една лична молба,както аз не споменавам баща ти,така и ти не споменавай моя,че е покойник!!!

punk
Контакти:

Мнениеот punk » 21 окт 2014 22:28

Знаеш ли, Киро, основната причина, поради която си позволявам да пиша в този форум, е че знам, че брат ми не го чете. Никога не съм, пък и нямам намерение да му адвокатствам за нещо. Ако го познаваш наистина, от опит ще ти е ясно, че е мъжко момче и макар да ми е по - малкия брат, едва ли има нужда да го защитавам от когото или от каквото и да е.

Че си ми прочел хубаво мнението - добре. Че и аз прочетох добре и двете твои - трябва да си максимално сигурен. Да въртя словесни еквилибристики и да правя широки тълкувания на чужди думи не ми е проблем, хем ми е хоби, хем ми е и професия даже. Само дето този път, пред теб и пред другите бях искрен и си казах т'ва, дет ми загорча под лъжичката. Заставам зад всяка дума, която съм изрекъл/написал, но нямам намерение да влизам в излишна полемика с никой, да си водя лична вендета или пък да се прая на какъвто не съм.

Единственото, за което се извинявам е, ако смяташ, че по някакъв начин съм засегнал паметта на баща ти. Словесният каламбур, който използвах, е имал за цел всичко друго, само не и да служи за подобен род подигравка.

Аз наистина не мисля да пиша повече тук. Жив и здрав!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 21 окт 2014 23:03

punk написа: Това, заради което си позволих да пиша отново, след толкова години, е злобата, която показвате към болшинството от бившите си играчи. То не бяха "путки, гъзове, бегълци, мърлячи, бездарници, дървета, глупаци и т.н."=

:( Момчето е абсолютно право! Аз съм го казвал, преди мен и други колеги от нашият форум са ползвали тазаи нелицеприятна квалификация - курвенска публика СМЕ! Да, и аз се слагам под този знаменател, макар за 45 години на "Гагарин" или "Тича" не съм казал лоша дума за НАШ футболист!!! Защото са единични случаите, когато не съм издържал и съм правил забележка на мърморковците. И знаете ли защо? Защото в повечето случаи съседите вземат страната на вечно мърморещите :o
От скоро се преместих на сектора срещу козирката, но и там пълно с капацитети... Кажете моля, нормално ли е от 1-ата минута да грабваш СВОИТЕ за всяко отиграване?
Предстоят ни важни мачове (финали, както ги определи Михаил Венков). Отборът има нужда от НАШАТА подкрепа! Завършвам с традиционното "Хайде, Моряци!!!", използвано и от punk. Прочее, благодаря ти, момче! Успех в заниманията ти със словото :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 22 окт 2014 13:55

Къде е Shooterman?!Една от причините да влизам в този форум, винаги е култов, когато нарежда коматевски, говеда, чорбари, също знае какво да каже, но не е коментирал нищо за този мач, вярвам, че би написал страхотна епопея ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 окт 2014 10:00

rodman написа:
punk написа: Това, заради което си позволих да пиша отново, след толкова години, е злобата, която показвате към болшинството от бившите си играчи. То не бяха "путки, гъзове, бегълци, мърлячи, бездарници, дървета, глупаци и т.н."=

:( Момчето е абсолютно право! Аз съм го казвал, преди мен и други колеги от нашият форум са ползвали тазаи нелицеприятна квалификация - курвенска публика СМЕ! Да, и аз се слагам под този знаменател, макар за 45 години на "Гагарин" или "Тича" не съм казал лоша дума за НАШ футболист!!! Защото са единични случаите, когато не съм издържал и съм правил забележка на мърморковците. И знаете ли защо? Защото в повечето случаи съседите вземат страната на вечно мърморещите :o
От скоро се преместих на сектора срещу козирката, но и там пълно с капацитети... Кажете моля, нормално ли е от 1-ата минута да грабваш СВОИТЕ за всяко отиграване?
Предстоят ни важни мачове (финали, както ги определи Михаил Венков). Отборът има нужда от НАШАТА подкрепа! Завършвам с традиционното "Хайде, Моряци!!!", използвано и от punk. Прочее, благодаря ти, момче! Успех в заниманията ти със словото :)

Според мен нещата изглеждат по друг начин!Защо пувликата на МОРЕТО да е курвенска?Защсто не ни харесват интересчиите и предателите?Защо някой футболист след като е бил обичан и подкрепян,след напускането на отбора(по различни причини),не може да се държи нормално и сипе плюнки(Кривия)....а ние сме длъжни да мълчим?Или друг,след като табелата ВАРНА е останала зад гърба му,се радва бурно и показва жестове към нашата публика,която две години го е подкрепяла и носила на ръце,докато е лекувал безнадеждна контузия.Не казвам,че не трябва да ни вкара гол.Той е футболист на друг отбор и е длъжен да играе на върха на възможностите си,но може да се държи достойно.Футболистите за разлика от феновете са публични личности и със своето поведение предизвикват съответната реакция!Защо никой не е грабвал никога ГОЛЕМИЯ САШО,макар че вече е в Лудогорец?А ти щом си от 45 години по стадионите сигурно помниш МАРАТА,МИРОНА,ЧЕЧИТО,ЧУДОТО,НИНОВ,БОСНАТА,ПЕПИТО И ТАХМИСЯН!Виждал ли си лошо отношение към тях?Или за пореден път,даваш доказателство,че винаги ще се намерят хора,да кажат:Нашата публика е курвенска,другите са по добри.Според мен не си виждал фенове на други отбори!Ще ти дам пример с един от най-дискутираните футболисти-Г.Божилов.Питай го какво са го правили феновете на Локото,докато е бил в Пловдив....Не искам да бъда разбиран погрешно.Аз никога не съм викал против нашите и никога няма да викам.Мисля,че е крайно време тези които го правят да се усетят и да спрат!!!Но не съм съгласен и с налагането на комплекси,че видиш ли ние сме по лоши от другите.Ами това не е ли пак викане срещу своите?Моята максима е:"Който не е с нас,е против нас!"А подкрепата към отбора ще я дам още тази събота в Разград!!!ХАЙДЕ МОРЯЦИ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 окт 2014 20:04

Не можах да гледам мача, чак сега имам и достъп до PC :D. ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО - изключително съжалявам за Жоро Китанов! Много, ама много. Гледах кадрите, беройци влизаха безумно и брадварски още от преди почивката. Изпълненията им накрая, обаче бяха абсолютно ненужни и виждаме двама млади футболисти с тежки контузии от влизанията на някакви МАЙМУНИ, както и да е - футбол е...уж. Слушам отзивите за Бекир и мед ми капе на душата! Винаги съм го защитавал и твърдял, че ще стане голям играч! Може да няма харизмата на Жоро Илиев, но има талант в изобилие, бликащ от футбол талант, импровизатор чиста проба, уникален плеймейкър. Бях сигурен, че такъв талант и начина по който блестеше при юношите просто няма как да не се реализира някога. Тук трябва да поздравя Бачо Кольо в двойна доза. Първо, че сглоби отбор, резултатите говорят сами за себе си. Това вече е ОТБОР. Второ - Кольо изцяло верен на ината си и нюха си към играчи пускаше и налагаше упорито Бекир във ВСЕКИ мач и виждате и сами коментирате какво става :). Трето - чувам добри отзиви за Курьор....по моите спомени тоя и топката не можеше да си спре и поведе....Явно обаче, когато имаш ТРЕНЬОР, а не някакъв физкултурник на пейката (да не изреждам колко нищожества седяха на нея след Кольо) и играчите играят, и младите РАСТАТ И СЕ РАЗВИВАТ, изобщо имаш отбор! Ние ИМАМЕ ОТБОР ОТНОВО благодарение на човека на пейката, редно е да го кажем и да му признаем, че си разбира нещата....плюс поредната "суха" мрежа, направо съм във възторг, че връщаме онази си форма, от която мача, дори най-тежкия беше най-зле 0:0, а по-леките задължително бухаме все някой и друг гол, че до 3 и 4 понякога. Видях на видеото Танко Дяков....ем, абсолютен палячо, което пак ме връща към Кольо, че разбира я защитата и това си е то, щом и Бекир играе вече и в двете фази...щом дори Курьор показа качества, ей Богу...ТРЕНЬОР СИ Е и това е :idea: :idea:
Честита победа от мене и успешно възстановяване на Китанчето и Слави :arrow: :arrow:

ПОЗДРАВЯВАМ КОЛЕГАТА BRF ЗА ПРОГНОЗАТА! ПО-АКУРАТЕН НЕ МОЖЕШЕ И ДА БЪДЕ 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”