19.10 Черно море - Берое 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 19.10 Черно море - Берое 16.00

Мнениеот ogrizko » 07 окт 2014 10:53

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Морето ми харесват - играят честно! А иначе стискам палци за наша победа!
Що се отнася до втората 6-ца, мисля че миналата година наистина беше по-добре за нас - направихме си отбора на спокойствие.

Да, честно играем ако не друго ...само че при нас няма да се гради отбор дори и да останем във втората шестица! Точно затова по-добре да сме в първата, че иначе ще разпродадем и останалите няколко свестни играча дето имаме... :roll:

А иначе не смятам, че Илко трябва да сменя Китанов! Добър вратар е, но Китанов е по-добре и се развива в играта с крака дори, което му е слабото място ;) Докато Илко с тия мачове като резерва и като помня нескопосаните му излизания ...всъщност най-добрия период в кариерата му беше като беше направил едни 500 минути ли колко бяха без допуснат гол и силния му мач с ПСВ там.... но след това периодично си допускаше грешките и не задържа същото ниво за мен :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 08 окт 2014 08:22

Мисля,че засега сме единственият отбор в А група,който е отбелязал гол във всеки един мач.Последните ни две гостувания разгромихме двата Локомотива с по 3-0 в София и Пловдив.Сега обаче на Тича ще е доста по-трудно.Не знам дали е предвидени телевизионно излъчване,но определено във Варна ще е интересно.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 окт 2014 08:26

Двубоят няма да се излъчва по телевизията -- изглежда само един зелен отбор ги вълнува и сблъсъкът им с Хасково според тях е далеч по-интригуващ...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 окт 2014 11:44

yavorescu написа:Двубоят няма да се излъчва по телевизията -- изглежда само един зелен отбор ги вълнува и сблъсъкът им с Хасково според тях е далеч по-интригуващ...

Мизерници... :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 08 окт 2014 15:27

ogrizko написа:
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Морето ми харесват - играят честно! А иначе стискам палци за наша победа!
Що се отнася до втората 6-ца, мисля че миналата година наистина беше по-добре за нас - направихме си отбора на спокойствие.

Да, честно играем ако не друго ...само че при нас няма да се гради отбор дори и да останем във втората шестица! Точно затова по-добре да сме в първата, че иначе ще разпродадем и останалите няколко свестни играча дето имаме... :roll:

А иначе не смятам, че Илко трябва да сменя Китанов! Добър вратар е, но Китанов е по-добре и се развива в играта с крака дори, което му е слабото място ;) Докато Илко с тия мачове като резерва и като помня нескопосаните му излизания ...всъщност най-добрия период в кариерата му беше като беше направил едни 500 минути ли колко бяха без допуснат гол и силния му мач с ПСВ там.... но след това периодично си допускаше грешките и не задържа същото ниво за мен :!:

Споко! И аз мислех, че миналата година ще се разпаднем, но не стана така. Бягат само плъховете. Тези, които остават са ценните - те играят със сърце! А и взехме без пари (дори и Керкар) нови футболисти - по-добри! Като свободни агенти дойдоха.
Виж БОТЕВ Пд - разбягаха се всички гурбетчии и пак са силен отбор.
Трябва повече българи да играят. Момчета от школите - те носят клуба в сърцата си!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 окт 2014 08:19

Георги Божилов пропуска и двубоя с Берое
http://arenavarna.com/%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... %B5%D1%80/

Това може да се окаже и благословия.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 окт 2014 17:33

1:1

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 12 окт 2014 07:37

Тая все още надежда, че ще победим на 19-ти. Лошата новина е, че се превръщаме в клиенти на "Берое" на баскетбол... Коцев - ВЪН!!!

P.S. Тук много интересно четиво! http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... dnevnik.bg
"Питайте ме дали няма (някой) в критична ситуация. Освен "Лудогорец" "Литекс" е в добро състояние, "Черно море" донякъде, както и "Славия", заяви през седмицата Красин Кръстев, ръководител на лицензионната комисия към БФС. Тя въвежда мониторинг за отборите от А група по подобие на този, който прави УЕФА за участващите в европейските турнири.

Най-силните български клубове могат да бъдат разделени в няколко категории – на такива, които трупат непропорционално големи загуби, като "Левски", ЦСКА и "Ботев" (Пловдив). Към тях може да се причисли и варненският "Черно море", който през миналата година е на загуба от над 6 милиона лева лева без никаква видима перспектива тази тенденция да се промени.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 окт 2014 10:03

Аз като по-глупав и вечно не разбрал,бих искал да задам следния въпрос:"Как е възможно клуб като ЧЕРНО МОРЕ,да генерира за една година загуба от над 6 000 000 лева?"За какво са похарчени тези пари,при положение,че се взимат само свободни агенти,а за ремонт или строителство на стадион и дума не се обелва?А ако не харчиш,как можеш да натрупаш такава немалка за родните стандарти загуба?Или това са парите за издръжката на отбора?Защото друг харч от страна на собствениците,аз не виждам!!!Най-вероятно пак нещо не съм разбрал!

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 12 окт 2014 12:16

На Тича се играе по-трудно то всеки друг стадион в България,въпреки че тази година не е непревземаема крепост,след като Марек и Локо СФ взеха 3 точки,но там вие си знаете дали са се "играли" мачовете или не.Ние пък сме на другата крайност,този сезон сме доста силен гост, бием с по 3 гола навън , което не се е случвало никога..За мен ще е много интересен мач и ще даде отговори и за двата отбора.
Фенската ми прогноза е победа за Берое.Реалната е биткаджийски футбол и равенство - 1:1 Успех на моряците след този мач и ви пожелавам да стигнете до първата 6-ца за сметка на Ботев :)

Върни се в “Черно море”