Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
greenpeak написа:rodman написа:greenpeak написа:rodman написа:Пореден силен мач навън за двама от най-хулените на "Тича Парк" - Стенио и Коконов. Ако използвам обичаната от колеги-съфорумници статистика "гол плюс пас", чужденецът е сред най-добре представящи се. Което не пречи на трима-четирима "фенове" да го правят на нищо във Варна - "маймун" е най-мекото обръщение...
Гледа ли мача?
Заяждаш се, струва ми сеТрябва ли да го гледам, за да твърдя, че курвенската ни публика (не е само мое мнение) награбва СВОИ при първото неправилно (според публиката) отиграване? Факт ли е, че Стенио с головете си и асистенция донесе немалка част от точковия ни актив? Факт ли е, че Коконов бележи и за двете победи навън? Аман от хейтъри!!! И в заключение - ти гледа ли мача? И би ли ни го разказал. моля!
Попитах те гледа ли мача? Говориш така все едно си го гледал.
Търся инфо за мача! Проблем ли е да те попитам?
Какъв ти е проблема, защо да се заяждам?
Бягай да се заяждаш не с мен а с жена си!!!
greenpeak написа:Изнинявай Родман ама аз не съм влязал във форума за да се заяждат с мен за нищо практически, и да ме наричат хейтър защото съм задал един въпрос.
ogrizko написа:kartacha_hs написа:.....
я дай някакъв обзор на мача ако не те затруднява
kartacha_hs написа:ogrizko написа:kartacha_hs написа:.....
я дай някакъв обзор на мача ако не те затруднява
Нямам затруднения, но това, което си цитирал от мен, това е пълният обзор на мача.
Дойдохте със свалени гащи, ние нямаме *** да ви ебем. И в крайна сметка, след първо полувреме, в което двата отбора се надлъгваха кой да покаже по-малко футбол, във второто изсипахте една топка и някой я засече за 1-0. После ние аристократично си подавахме по ширина, все едно браним 3 гола предимство, а вие тук-там правехте някоя полуопасна контра, за да не заспим феновете. Като цяло, да, това беше. Имаше изненада, защото при тоя развой и тая игра очаквах служебно да ни отнемат по три гола на двата отбора и да свършим -3 : -3.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта