Хасково - Черно море 03.10 16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Хасково - Черно море 03.10 16.00

Мнениеот ShooterMan » 04 окт 2014 00:20

Приятно съм изненадан :). Стенио беше най-добрия още на мача със Славия ;). Радвам се, че в такива мачове играем по изпитаната едно време тактика на Кольо отзад здраво за 0:0, а гол все ще падне за нас при някоя контра ;). Не, че Хасково е критерий за класа де, но играхме без доста титуляри, а както знаем ние у титулярите нямаме кой знае колко класа, какво да говорим за резервите. Сега още повече ме е яд за Локо Сф, особено като ги видях бегло какво направиха с Берое, буквално бяха съдрани, ама така е, като се помислиш за голямата работа преди който и да е мач така става накрая, сега спокойно можехме да сме в серия от 4 поредни победи и общо 5 и 1 равен при Кольо. Радвам се, че идва пауза малко, защото следващия мач е много важен, с Берое. Мисля, че ще ги победим и започваме възхода си хаха. Честно ви казвам, от много време гледам отбора, но от както сме в А група да сме почвали пролетните полусезони със загуби 2-3 пъти, все добри мачове правим и много силни втори полусезони. Лошото е, че поизостанахме в точките, но все пак можем и да се намесим за 6-цата. Ботев в 6 точки пред нас, но прекия мач е във Варна ;), а и 2:1 от Пловдив е добре при едно "Кольово 1:0 тука" :). Все пак трябва да имаме някакви цели, не само да подтичваме до края на първенството, щото е ясно, че сме класа да кажем над последните 4 отбора въпреки недоброто си състояние.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 окт 2014 07:48

Нали уж нямахме абсолютно никакви шансове за първата шестица?

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 04 окт 2014 09:54

greenpeak написа:
rodman написа:
greenpeak написа:
rodman написа:Пореден силен мач навън за двама от най-хулените на "Тича Парк" - Стенио и Коконов. Ако използвам обичаната от колеги-съфорумници статистика "гол плюс пас", чужденецът е сред най-добре представящи се. Което не пречи на трима-четирима "фенове" да го правят на нищо във Варна - "маймун" е най-мекото обръщение...

Гледа ли мача?

Заяждаш се, струва ми се ;) Трябва ли да го гледам, за да твърдя, че курвенската ни публика (не е само мое мнение) награбва СВОИ при първото неправилно (според публиката) отиграване? Факт ли е, че Стенио с головете си и асистенция донесе немалка част от точковия ни актив? Факт ли е, че Коконов бележи и за двете победи навън? Аман от хейтъри!!! И в заключение - ти гледа ли мача? И би ли ни го разказал. моля!

Попитах те гледа ли мача? Говориш така все едно си го гледал.
Търся инфо за мача! Проблем ли е да те попитам?
Какъв ти е проблема, защо да се заяждам?
Бягай да се заяждаш не с мен а с жена си!!!

Моля за извинение!!! Наистина. Ти ще се извиниш ли за това с жена ми?
P.S. Във форума е трудно да уловиш нюанс или да четеш между редовете. Но... за хейтърите съм прав :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 окт 2014 10:17

Изнинявай Родман ама аз не съм влязал във форума за да се заяждат с мен за нищо практически, и да ме наричат хейтър защото съм задал един въпрос.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 04 окт 2014 10:50

greenpeak написа:Изнинявай Родман ама аз не съм влязал във форума за да се заяждат с мен за нищо практически, и да ме наричат хейтър защото съм задал един въпрос.

ОК! Нямах предвид теб. Хубав уикенд ти желая :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Re: Хасково - Черно море

Мнениеот kartacha_hs » 11 окт 2014 18:19

ogrizko написа:
kartacha_hs написа:.....

я дай някакъв обзор на мача ако не те затруднява ;)

Нямам затруднения, но това, което си цитирал от мен, това е пълният обзор на мача.
Дойдохте със свалени гащи, ние нямаме *** да ви ебем. И в крайна сметка, след първо полувреме, в което двата отбора се надлъгваха кой да покаже по-малко футбол, във второто изсипахте една топка и някой я засече за 1-0. После ние аристократично си подавахме по ширина, все едно браним 3 гола предимство, а вие тук-там правехте някоя полуопасна контра, за да не заспим феновете. Като цяло, да, това беше. Имаше изненада, защото при тоя развой и тая игра очаквах служебно да ни отнемат по три гола на двата отбора и да свършим -3 : -3.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Хасково - Черно море

Мнениеот Готвача » 12 окт 2014 21:26

kartacha_hs написа:
ogrizko написа:
kartacha_hs написа:.....

я дай някакъв обзор на мача ако не те затруднява ;)

Нямам затруднения, но това, което си цитирал от мен, това е пълният обзор на мача.
Дойдохте със свалени гащи, ние нямаме *** да ви ебем. И в крайна сметка, след първо полувреме, в което двата отбора се надлъгваха кой да покаже по-малко футбол, във второто изсипахте една топка и някой я засече за 1-0. После ние аристократично си подавахме по ширина, все едно браним 3 гола предимство, а вие тук-там правехте някоя полуопасна контра, за да не заспим феновете. Като цяло, да, това беше. Имаше изненада, защото при тоя развой и тая игра очаквах служебно да ни отнемат по три гола на двата отбора и да свършим -3 : -3.

Много грубо бе момче!Сега да ти вляза и аз в тона.Докато си търсихте ***,си намерихте ануса изнасилен,така разбирам аз коментара ти.Иначе за следващите редове може и да си прав,може и да не си.Но щом си гледал мача,така си го видял.Аз понеже нямах този късмет,гледам само резултата и той показва победа за Черно море.Изводите ги оставям на треньорите.
п.п.Иначе честно казано,не очаквах нищо хубаво от тозии мач,както съм написал някъде в темата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 окт 2014 23:23

Реално погледнато Хасково изобщо не е критерий за НИЩО. Проблема ни беше мача с Локо Сф, който показа, че сме в дупка ли не знам и аз, очаквах едно свободно падане така 2-3 кръга включително и Берое. Обаче явно Хасково е толкова слаб, че в каквато и форма да сме физическа и психологическа няма как да не ги бием. Впрочем, ако не бяхме се изпръцкали с Локо Сф сега щяхме да коментираме нещо от сорта на 0:3 или 0:4 :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”