Какалов напусна Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: Какалов напусна Черно море

Мнениеот Saint Etienne » 03 дек 2009 01:11

Един слаб футболист по малко в отбора.Да видим кога ще натирят и останалите безхаберници,знаете ги кои са ;)

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 03 дек 2009 13:06

Интересно защо тези ,които не правят нищо на терена нямат конфликти с никой от треньорите и ръководството?
Аз съжелявам за Какала!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 03 дек 2009 13:28

Maй забравихте головете му срещу Сливен и Спартак които ни класираха 3ти миналта година.Иначе като цяло не става,и трудно ще си намери отбор с тоя гаден характер.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 03 дек 2009 13:42

http://vbox7.com/play:425b0431

:mrgreen: Какалов в делириум, най-големия му гол, както и този срещу плебеите

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 03 дек 2009 20:53

Аз пък съжалявам за Какалов. К'вот можа, даде го за отбора. Колкото му дадоха да играе, толкова и получихме от него. Аман от разбирачи. Тоя крив, оня кирлив...никой не става за морето. Не му дадоха шанс да се обиграе с отбора. Само резерва и влиза в края на мача. И все пак, както някой по-горе каза, успя да помогне с изключително важните си голове срещу плебеите и Сливен.
Миро е много голям, но ако сметнем кой колко минути е играл и колко гола е вкарал, ще излезе, че Какалов е по-ефективен. Така, че разбирачи, не бързайте да гоните всичките играчи.
Аз се надявам, че Попов ще се махне скоро (не че нещо, ама не е готов за такъв отбор) и ако няма други алтернативи за нападател, да вземем отново каката. Вярно, че е леке, но е добър футболист и има самочувствие - не го *б* срещу кого играе, а иска само да наказва.
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2009 22:20

Моряк написа:Аз пък съжалявам за Какалов. К'вот можа, даде го за отбора. Колкото му дадоха да играе, толкова и получихме от него. Аман от разбирачи. Тоя крив, оня кирлив...никой не става за морето. Не му дадоха шанс да се обиграе с отбора. Само резерва и влиза в края на мача. И все пак, както някой по-горе каза, успя да помогне с изключително важните си голове срещу плебеите и Сливен.
Миро е много голям, но ако сметнем кой колко минути е играл и колко гола е вкарал, ще излезе, че Какалов е по-ефективен. Така, че разбирачи, не бързайте да гоните всичките играчи.
Аз се надявам, че Попов ще се махне скоро (не че нещо, ама не е готов за такъв отбор) и ако няма други алтернативи за нападател, да вземем отново каката. Вярно, че е леке, но е добър футболист и има самочувствие - не го *б* срещу кого играе, а иска само да наказва.

Какалов и ефективност :mrgreen: Ти ме разби :mrgreen: Тоя когато влезе в игра освен да прати топка в космоса друго не може да направи...Достатъчно ми скъса нервите...Централен нападател с 5 гола за цял сезон...Играл не играл- за да играеш трябва да го заслужиш....Те в Ботев даже не го искат ти ще го изкараш по-добър от Меси :roll: :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 дек 2009 00:14

Мен повече ме притеснява че Попов явно ще остане..
Какалов не е лош играч,аз лично го харесвам като качества има ги,но..наистина можеше повече да му се даде шанс.

Върни се в “Черно море”