Какво мислите за Николай Домакинов?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Какво мислите за Николай Домакинов?
Мислите ли че Николай Домакинов е наи -добрия защитник в отбора на Черно Море?
Последна промяна от paun4 на 03 дек 2009 10:49, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: какво мослите за домакинов
oпределено 

- pasaden
- Контакти:
Re: какво мислите за домакинов
хахахахахах, бати яката дискусия.
Иначе по темата - Домакина определено е стабилен за БГ пъвенството.Дано Урода да се разкара по-бързо и да си го приберем
Иначе по темата - Домакина определено е стабилен за БГ пъвенството.Дано Урода да се разкара по-бързо и да си го приберем
100 години символ на Пловдив
Ако си държи гащите малко повече вдигнати-цена няма да има! Тия курви около него му изпиват силите
иначе не е лош
иначе не е лош
Домакинов е железен, преди време нали Фиорентина го искаха
pasaden написа:хахахахахах, бати яката дискусия.
Върнете си Кака

тази тема ме вълнува защото отдавна следя играта му и ми харесва момчето,просто исках да разбера дали и феновете на черно море го харесват а и не разбрах мнението на един от писалите за гащите че не си ги вдигал.какво има6 предвид по то4но
Един от малкото стабилни защитници в България
paun4 написа:тази тема ме вълнува защото отдавна следя играта му и ми харесва момчето,просто исках да разбера дали и феновете на черно море го харесват а и не разбрах мнението на един от писалите за гащите че не си ги вдигал.какво има6 предвид по то4но
Как какво значи- то е ясно- обича нощния живот с женски

Иначе темата ти е нарушение на точка 5, ще я преработя малко така не може да остане....
Домакина е стабилен, но не играеше много редовно преди и това май му оказва влияние.