Кролик написа:BRF написа:Мляко с ориз написа:BRF написа:Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!
селянията я предизвикватващуте фенове с глупостите си за терена и, че не сме протестирали. Ама то е най-удобно за нашите затваряме очичките, а за другите говорим
Селенията си е селения!Предизвикана,непредизвикана си остава селения!
Не знам какво е причината на този терен никога да не стават хубави мачове,но не казвам че това е главната причина за тази серия на вашият стадион!
Относно протеста,един трансперант започващ с Драго ръководство.........
Оставям глупостите на страна, кажи какво точно не ти хареса на двубоя ? Беше абсолютно нормален мач. Да нямахте голови удари към вратата ни, освен 1 ама това прави ли мача лош ? Не видях грубата игра, което всичко гостуващи отбори постоянно повтарят. Даже бих казал че Тони Силва сложи нашия отбор в джоба си по груби отигравания. Какво му беше лошото на двубоя ?
Не ми хареса мача,нямаше хубави отигравания(като изключим гола),нямаше удари,нито скоростни атаки!Това за Тони Силва не съм го видял,но всички казвате че е било много грубо!Аз като цяло грубости не видях във мача!
Както вече казах,имам чувството че всички мачове с вас във Варна са еднакви!