Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот BRF » 15 сеп 2014 15:01

Кролик написа:
BRF написа:
Мляко с ориз написа:
BRF написа:Голяма селения в тая тема!Няма ни един моряк,който да не обижда!Потресен съм и разберете за вас може да е мача на сезона,за нас е поредния такъв!Само вие си мислите,че не можем да спим от това,че не сме били във Варна еди колко си години!

селянията я предизвикватващуте фенове с глупостите си за терена и, че не сме протестирали. Ама то е най-удобно за нашите затваряме очичките, а за другите говорим

Селенията си е селения!Предизвикана,непредизвикана си остава селения!
Не знам какво е причината на този терен никога да не стават хубави мачове,но не казвам че това е главната причина за тази серия на вашият стадион!
Относно протеста,един трансперант започващ с Драго ръководство.........

Оставям глупостите на страна, кажи какво точно не ти хареса на двубоя ? Беше абсолютно нормален мач. Да нямахте голови удари към вратата ни, освен 1 ама това прави ли мача лош ? Не видях грубата игра, което всичко гостуващи отбори постоянно повтарят. Даже бих казал че Тони Силва сложи нашия отбор в джоба си по груби отигравания. Какво му беше лошото на двубоя ?

Не ми хареса мача,нямаше хубави отигравания(като изключим гола),нямаше удари,нито скоростни атаки!Това за Тони Силва не съм го видял,но всички казвате че е било много грубо!Аз като цяло грубости не видях във мача!
Както вече казах,имам чувството че всички мачове с вас във Варна са еднакви!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 15 сеп 2014 15:11

Темата плаче за ключ! "По-умният отстъпва" - клише, но вярно!! Спрете се, по дяволите!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 сеп 2014 16:23

Не ми хареса мача,нямаше хубави отигравания(като изключим гола),нямаше удари,нито скоростни атаки!Това за Тони Силва не съм го видял,но всички казвате че е било много грубо!Аз като цяло грубости не видях във мача!

И двата отбора играят колкото им позволи противника. Смея да твърдя, че ние имахме по организирана игра и повече стрелкови позиции пред вашата врата. Лошо впечатление направи факта, че футболистите на ЦСКА след случайния гол почнаха да лежат и се отказаха да играят. Това е манталитет на повечето гостуващи отбори изобщо в България. Въпроса опира да колко е напорист домакина и дали иска да изравни. Ние определено искахме.
Прав си че мачовете си приличат. Но те приличат и на тези с Левски, Литекс, Лудогорец ... тук отборите не идват като абсолютни фаворити и в това няма нищо лошо. Не можеш да очакваш че на Тича, ще печелиш както в Хасково, Търговище, Каварна или Любимец. Гостуващите отбори на Тича играят по затворено и с повече единоборства се опитват да откраднат нещо от Черно Море. Остаряло клише е че играем груб футбол. По-скоро с това оправдават грубата си игра повечето гостуващи отбори. Това с лошия терен съм съгласен да го говорим след дъжд. При сухо време, терена не е по-различен от 90% от терените в Бг.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 сеп 2014 17:04

Кролик написа:

И двата отбора играят колкото им позволи противника. Смея да твърдя, че ние имахме по организирана игра и повече стрелкови позиции пред вашата врата. Лошо впечатление направи факта, че футболистите на ЦСКА след случайния гол почнаха да лежат и се отказаха да играят. Това е манталитет на повечето гостуващи отбори изобщо в България. Въпроса опира да колко е напорист домакина и дали иска да изравни. Ние определено искахме.
Прав си че мачовете си приличат. Но те приличат и на тези с Левски, Литекс, Лудогорец ... тук отборите не идват като абсолютни фаворити и в това няма нищо лошо. Не можеш да очакваш че на Тича, ще печелиш както в Хасково, Търговище, Каварна или Любимец. Гостуващите отбори на Тича играят по затворено и с повече единоборства се опитват да откраднат нещо от Черно Море. Остаряло клише е че играем груб футбол. По-скоро с това оправдават грубата си игра повечето гостуващи отбори. Това с лошия терен съм съгласен да го говорим след дъжд. При сухо време, терена не е по-различен от 90% от терените в Бг.

Пич,не ми хареса мача като цяло а не че не сме спечелили или вие да сте играли по-добре!С оглед развитието на самия двубоя,трябваше да победим според мен,но дори и да бяхме го направили пак нямаше да е хубав мача!Това е моето мнение,като очаквам да има хора и на тотално противоположното!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2014 17:06

Горките пуснали декларация срещу съдийството! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 сеп 2014 17:11

W84me написа:Горките пуснали декларация срещу съдийството! :mrgreen:

Просто не е истина ...

Не спрях да повтарям че ЦСКА ще играе агресивно на ТИЧА и точно това стана. Картоните са ясно изражение на агресивната им игра, даже бяха малко.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 15 сеп 2014 17:28

Няма такъв ревльо като този Стойчо,ебаси те съдийте ги спасиха от загуба те пак реват. :shock:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 сеп 2014 17:32

ТОВА Е ПРОСТО ВЪРХЪТ НА БЕЗОБРАЗИЕТО!!!
Не стига, че ги остави да се ритат, не стига, че цяло второ полувреме ги остави да лежат, за да не организираме нищо смислено и да изравним....не стига, че не изгони онзи убиец Силва, не стига, че не ни даде ЧИСТА ДУЗПА....и се оплакват от него...от ШОПИНА СОФИЯНЕЦ дето го пратиха да им свири!!!Е, НЯМА ТАКОВА НАГЛО ЖИВОТНО КАТО КОМУНИСТА! Презрете го този жалък отбор, презрете този жалък треньор...ЗАПЛЮЙТЕ ги, те нямат нито чест, нито достойнство, футболни аргументи е ясно, че нямат никакви! Това ДОЛНОПРОБНО ЧОВЕКОПОДБНО ТРОЙЧО от сега подготвя почвата за визитата на Берое, където по принцип трябва да бъдат разбити ако някой не им помага :x

Изображение
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 сеп 2014 18:40

след това, което видях на стадиона, меко казано съм шокиран!?!?
http://www.sportal.bg/news.php?news=508553
Буш - при всяко тръгване към топката лактите му се задвижват и помилат всичко наоколо (но за това по-долу в цитата)
Вратарят - пийва си сладко и спокойно водичка при всеки удар от вратата ... неговата ... е, докато водеха ... (тук поне може да ни се доверите на преценката - мисля, че Китанов има най-много жълти картони сред вратарите за подоби бавения ... ама защо за другите няма ...)
Кукоч - с ръка спира топка, която е подадена от 20 м. (е, някои и от 20 м. топката ги изненадва и няма как да реагират), и отива точно в Райков, който е сам пред вратата ... мне, това не е дузпа ... (да бе, знам. не е - дузпа е ако съдята я е отсъдил!)
Тони Силва - дали му жълт картон ... във всяко нормално първенство щяха да му дадат червен и нямаше да е наказан само за един мач ...
... да не говорим за знайните и незнайните търкалящи се по терена футболисти, които после докторите с водичка ги оправяха ...
и в същото време четем:
"Футболът е контактен спорт, мъжки спорт изпълнен със зрелищни сблъсъци и единоборства. Далеч сме от мисълта, че нашите състезатели никога не нарушават правилата на играта, като в подобни случаи поощряваме съответните дисциплинарни мерки. Едва ли обаче, на когото и да било зрител, фен или футболен функционер, имал удоволствието да се наслади на играта на ЦСКА през този сезон, би му хрумнало дори за миг да определи армейците като най-грубия отбор в българското първенство. <br/><br/>Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=508553"
... ами от гостувалите на Тича отбори през този сезон ... на мене ми хрумна :mrgreen:
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 сеп 2014 23:54

Varnauser написа:Темата плаче за ключ! "По-умният отстъпва" - клише, но вярно!! Спрете се, по дяволите!!!

То именно защото по умният отстъпва,простаците и наглеците управляват държавата вече 25 години и няма изгледи това някога да се промени.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”