Левски - Черно море 29.08 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно море 29.08 20.00ч.
Малоумни ли сте или слепи.Имаше 100 повторения , дузпата е 200 процентова.Хваща го с една ръка извън наказателното и в момента в който влизат го дърпа и с другата,пълен тъпак.Сигурен съм ,че нямаше да я вкара,но както и да е.А путката Димо Атанасов дето осра всичко при нашата атака и оная надежда лигава и мека Расим нямат място на терена и играят само щото сме без хора.Кольо да пуска юношите да не му еба путката майни с тез псевдомъже-коконов,атанасови,божилов,паланков,расим...тва са все футболни инвалиди.Няма как да бием друг освен Хасково с тях.Една контра да не можем да направим второ полуврме значи сме мега некадърни.Всички топки ги инзасяше сашко ...ЗАЩО? Кольо никога не е бил тренер и няма да бъде,ако беше нямаше да го гонят 15 пъти от Брегалница.Винаги е мълчал като ***** , а сега реши да вика като ненормален,ама то само с " бий го бе ,бий го бе " 90 минути не става.Мача с Локо го взехме от надъхвация и с избухвания на един играч.С ЦСКА очкавам тежък крах и най-накрая да ни бият на Тича след сума години.Дано не е с много
-
- Контакти:
Аз не мога да разбера какво искате от отбора, Левски били в криза и трябвало да ги смачкаме, че ние въобще кой сме, че да мачкаме когото и да било, предпоследни в класирането сме ? Въпреки всичко играхме много много прилично, Левски са били къде къде по-слаби и пак са ни размазвали с по 4-5:0. Само вижте играчите които имаме, единствените които стават, донякъде са - Котев, Мишо, Китанов, Дани, Бакари, Райков и Божилов. Другите, с цялото ми уважение, ама съвсем спокойно могат да играят в Б група или по селата. Дори вижте Славия каква селекция направиха и я сравнете с нашета.
Самият факт, че доказани некадърници като Живко, на когото това не му е 1ви мач, който проваля, самият факт, че той е титуляр, говори достатъчно за селекция. НЯМАМЕ ИГРАЧИ - ФАКТ.
А Бекир - голямата надежда го видяхме колко струва. За него ще кажа, че не може, когато си халф да не участваш въобще в играта в защита. Този лукс може да си го позволи само нападателят, а в нашият отбор дори има още един такъв "специален" и той е Божилов. С Бекир Расим, "специалните" които не играят в защита стават прекалено много. Та какъв избор има Кольо въобще, особенно като Дани е контузен, то просто няма нормални халфове в отбора - НЯМА. И да се говори, че Кольо бил излязал за равен е смешно, най-малкото всеки които е гледал мача е чул, как през цялото време викаше на отбора да излязат напред и да пресират.
И последно за дузпата - такава имаше 1000000000%
Колегата над мен е казал много точно. Това че Живко почна да си маха, като плашило, ръцете още 5 метра пред наказателното поле, нищо не значи. Той го дърпа 1во с едната ръка, после с двете едновремнно, после пак само с едната и това, че само една част от този цирк е било в полето а другата извън, въоще не значи, че няма дузпа. Разбира се, че има и всеки, които твърди обратното е не по различен от прасетата или говедата с техните червени или сини очила.
Каква вина има съдията, че свири супер точно целият мач. По скоро някой да пита Димо Атанасов не е ли чувал, че като пазиш резултат последната минута отиваш до тъча или до корнера и бавиш максимално или да се пита Бекир, къде се развяваше. За Живко вече няма какво да кажа, той е доказан некадърник.
Самият факт, че доказани некадърници като Живко, на когото това не му е 1ви мач, който проваля, самият факт, че той е титуляр, говори достатъчно за селекция. НЯМАМЕ ИГРАЧИ - ФАКТ.
А Бекир - голямата надежда го видяхме колко струва. За него ще кажа, че не може, когато си халф да не участваш въобще в играта в защита. Този лукс може да си го позволи само нападателят, а в нашият отбор дори има още един такъв "специален" и той е Божилов. С Бекир Расим, "специалните" които не играят в защита стават прекалено много. Та какъв избор има Кольо въобще, особенно като Дани е контузен, то просто няма нормални халфове в отбора - НЯМА. И да се говори, че Кольо бил излязал за равен е смешно, най-малкото всеки които е гледал мача е чул, как през цялото време викаше на отбора да излязат напред и да пресират.
И последно за дузпата - такава имаше 1000000000%

Каква вина има съдията, че свири супер точно целият мач. По скоро някой да пита Димо Атанасов не е ли чувал, че като пазиш резултат последната минута отиваш до тъча или до корнера и бавиш максимално или да се пита Бекир, къде се развяваше. За Живко вече няма какво да кажа, той е доказан некадърник.
Жалко, много жалко... Имахме отбор, а сега сбирщина заплатаджии.... Ще се гледат мощни дербита с Хасково, Славия и другите подобни...

100 години Черно Море !
...
Последна промяна от КироВарна на 05 сеп 2014 21:05, променено общо 2 пъти.
Точно с дясната ръка продължава да го бута и в наказателното - чиста дузпа!
КироВарна написа:Onq написа:Малоумни ли сте или слепи.Имаше 100 повторения , дузпата е 200 процентова.Хваща го с една ръка извън наказателното и в момента в който влизат го дърпа и с другата,пълен тъпак.Сигурен съм ,че нямаше да я вкара,но както и да е.А *****та Димо Атанасов дето осра всичко при нашата атака и оная надежда лигава и мека Расим нямат място на терена и играят само щото сме без хора.Кольо да пуска юношите да не му еба *****та майни с тез псевдомъже-коконов,атанасови,божилов,паланков,расим...тва са все футболни инвалиди.Няма как да бием друг освен Хасково с тях.Една контра да не можем да направим второ полуврме значи сме мега некадърни.Всички топки ги инзасяше сашко ...ЗАЩО? Кольо никога не е бил тренер и няма да бъде,ако беше нямаше да го гонят 15 пъти от Брегалница.Винаги е мълчал като ***** , а сега реши да вика като ненормален,ама то само с " бий го бе ,бий го бе " 90 минути не става.Мача с Локо го взехме от надъхвация и с избухвания на един играч.С ЦСКА очкавам тежък крах и най-накрая да ни бият на Тича след сума години.Дано не е с много
Аз може да съм малоумен,а може да съм и сляп!Сигурно за това никога не съм виждал,нито съм чувал да се свири дузпа за ЧЕРНО МОРЕ в 94 минута,против Левски!Това е основното!Че в подобна ситуация,при наша атака нямаше да се свири,нищо!Или щеше да е в най-добрият случай фаул,извън пеналта!!!Където си беше нарушениео!И това го пиша,не за да оправдая нашата глупост.А да припомня,кой е Сватбата,какво е съдийството в милата ни Родина и да запитам:Докога,аршинът ще е двоен?Докога мачовете на софийские обори ще се свирят от поръчкови съдии?Който мисли,че реакцията на съдията-дупедавец е продиктувана,само от ситуацията и правилата....нека се запита защо всичко това беше очаквано от нас?Даже има съфорумници,които дни преди този мач,предвидиха:"Дузпа за Левски и червен картон за наш футболист!"Страшно е за БГ футбола,когато има сценарий и той е известен на широката публика!Защо се играят,тогава мачовете?А за финал и като потвърждение на своите думи,искам да помоля тези дето пишат,че всичко е нормално....да си спомнят колко дузпи са свирени за Левски и на Герена,и на ТИЧА.Колко дузпи не са свирени за ЧЕРНО МОРЕ в тези мачове....А после да си спомнят за мачове,в които са свирени и по две дузпи за Левски,някои в 96 минута???