За Сашко Александров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: За Сашко Александров

Мнениеот lisynger » 28 ное 2009 21:50

Левски София написа:При всички положения ще е по-добър от Котев. Той никаго не може да уцели една топка когато му идва от въздух... :o :lol: :lol:

Е да Рабех я уцелва и извежда противниците :cry: :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 ное 2009 21:55

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот зеления на 28 Ное 2009 17:31
Сашко в момента е най-добрия централен бранител в България.

може и да си прав, аз бих добавил данчо милиев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 29 ное 2009 01:09

Сашко е великан! Играл е в юношеския национален, младежкия национален и има 1 мач в "А" отбора на националите...макар че с класи над някои други... :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 ное 2009 08:36

Не мога да се съглася с вас!Най добрия е Милиев,следван от Иван алкото и сливенските перли.След това се нареждат всички от Левски и ЦСКА /визирам българите/,после Иво от Берое и който друг се сетите.И накрая ако горе изброените вземат че се контузят вкупом,може и да повикат Сашко в разширения състав на националния отбор!А ако не ви стигат българите,винаги може да натурализираме някоя перла за национала.Стига да играе за Левски.Започвам да се чудя,дали не махнаха Пламен от национала заради наглостта му да извика Сашко един път в първия отбор!Явно такова прегрешение не може да бъде простено току така!Сега ще спомена Мъри и ще направя един паралел между него и Капело!Капело когато и да гледам мач в Англия го виждам в ложите.Имам чувството че този човек знае тайната на телепортацията.И вследствие на това в Английския национален отбор виждаме играчи на отбори които не са в четворката.Явно и в отборите с по лошо представяне от грандовете има играчи ставащи за първия отбор.А Мъри...Нямам спомени да е идвал на Тича,освен като треньор на Левски.И откъде по дяволите ще знае кой играч на морето играе добре и кой не?Ще помоля Мъри ако случайно прочете написаното от моя милост,да не си помисли да го изпълнява дословно,че току виж започнем да го гледаме всеки ден на мачове в Англия.Идеята ми е да ходи на мачове В България!Може би кауня си мисли че София е България,ама все пак и в другите градове се играе футбол!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 29 ное 2009 08:42

Veso1913 написа:Не мога да се съглася с вас!Най добрия е Милиев,следван от Иван алкото и сливенските перли.След това се нареждат всички от Левски и ЦСКА /визирам българите/,после Иво от Берое и който друг се сетите.И накрая ако горе изброените вземат че се контузят вкупом,може и да повикат Сашко в разширения състав на националния отбор!А ако не ви стигат българите,винаги може да натурализираме някоя перла за национала.Стига да играе за Левски.Започвам да се чудя,дали не махнаха Пламен от национала заради наглостта му да извика Сашко един път в първия отбор!Явно такова прегрешение не може да бъде простено току така!Сега ще спомена Мъри и ще направя един паралел между него и Капело!Капело когато и да гледам мач в Англия го виждам в ложите.Имам чувството че този човек знае тайната на телепортацията.И вследствие на това в Английския национален отбор виждаме играчи на отбори които не са в четворката.Явно и в отборите с по лошо представяне от грандовете има играчи ставащи за първия отбор.А Мъри...Нямам спомени да е идвал на Тича,освен като треньор на Левски.И откъде по дяволите ще знае кой играч на морето играе добре и кой не?Ще помоля Мъри ако случайно прочете написаното от моя милост,да не си помисли да го изпълнява дословно,че току виж започнем да го гледаме всеки ден на мачове в Англия.Идеята ми е да ходи на мачове В България!Може би кауня си мисли че София е България,ама все пак и в другите градове се играе футбол!

+1 ама тои знае Левски,ЦСКА и Литекс от А ПФЛ
Черно море

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 ное 2009 14:37

И Сашко и Милиев,дори и Иво Иванов,имат място в национала.Аз бих добавил и Домакинов и Пиргов,след отказа на Иванков да играе още в първия отбор.Нека Синоптика да ги изпробва,но не за 15 минути като Иванов срещу Малта.
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 29 ное 2009 16:50

Какалов беше повикан в националния и дори игра в една контрола, сравнете го с Миро Манолов...Електричката и той до скоро беше викан, сравнете го и него с Юруков, трябва да вземем онова дърво Пламен Николов да види как ще е твърда резерва на Александров, Домакинов, Танко Дяков и дори на Кулибали, така че няма какво да коментираме колко адекватно се викат футболисти в националния

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 ное 2009 19:12

San-Jose написа:Какалов беше повикан в националния и дори игра в една контрола, сравнете го с Миро Манолов...Електричката и той до скоро беше викан, сравнете го и него с Юруков, трябва да вземем онова дърво Пламен Николов да види как ще е твърда резерва на Александров, Домакинов, Танко Дяков и дори на Кулибали, така че няма какво да коментираме колко адекватно се викат футболисти в националния

Има смисъл да коментираме темата,за измислената защита на Стоилов.Нека най-накрая се светне и извика точните играчи,а не ''правилните,измислени''защитници.Хасковски тъпан,изумен.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”