Черно море - Локо Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Черно море - Локо Пд
Аааа, ако Дани е на крилото изобщо не виждам как ще мине без Беки. Да, може да пробва схемата на НАГЛИЯ, но всички сме наясно до къде води тя, най-вече какъв футбол предлага
. Не съм убеден, че с яловия Миро и дърводелци в средата като Паланков и Стенио можем да вземем победата над Локомотив. Самия Кольо също е наясно с това, както и, че ако мача тръгне на зле няма кой да го обърне в наша полза. Риск? Риска е ако се довери на куците чужденци 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
2:1.. все пак победа за новия треньор 
11-ката на Стрелеца ми се струва разумна, но нека все пак Кольо да знае кой е в най-добра форма. Мача е повече Х, от колкото 1.
Успех Моряци !
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Saint Etienne
- Контакти:
Ако Райков е вьв форма,е по остьр вариант от Димо.
Време е за първата победа. 2:0
Успех, Мастика!
Единица го виждам мача.вагона който се издържа от нежни кебапчета не може да бие Марек кво да говорим за морето,които колкото да са зле смениха тренера и ще скочат много сериозно за да вземат първа победа 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
-
zeleno-beliya
- Контакти: