Фенове на Черно море набиха футболист на Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Re: Фенове на Черно море набиха футболист на Левски

Мнениеот mi7ence7y » 26 ное 2009 09:53

Spasov_bg написа:Пролетта ще ви посрещнем в София подобаващо.Дубъла ви играе в София не забравяйте ,че всичко се връща с лихвите.

аве смешен нали мъжете ви играят във Варна .... аре да не се заплашваме а :) :) :) :) :)
Черно море

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 ное 2009 11:02

Винаги съм мразил изцепките с побоищата които се очаква да се случат.Но не мога да не взема отношение по последния пост на Левскар в наркотично опиянение.Сещаш ли се някога моряците да са ревали че са бити в София,след мач на морето с Левски?Аз-не!А вие оревахте медиите като ви нашляпаха децата от агитката на Тича,след мача ви във Варна миналата година.Минавах от там и гледах сините БОЙЦИ как бягат,гонени от шепа недорасляци.И ядоха бой и ревах със сълзи и викаха полицията и ги кърпиха в света АННА.Така че по-кротко!Не предизвиквайте съдбата,че да не стане някоя беля във Варна след мача ви напролет.Това го казвам най-сериозно и отговорно,защото именно след такива форумни изцепки стават белите после след мачовете.И ако е възможно,нека модераторите като открият подобни призоваващи към насилие постове и постове изразяващи явна заплаха,да ги трият незабавно!Може по този начин да се ограничи агресията!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 ное 2009 12:13

Интервю с обвинения Иван Михайлов, бивш шампион по щанги и тартор на агитката:

- Как се стигна до разправиите с Табаков?
- Не знам какъв талант е, но цял мач се държеше за слабините. И то обърнат към публиката ни. А там имаше над 20 деца на 10-12 години от шко­лата ни. Така ли тряб­ва да дава пример бъ­дещата звезда на "Левски"?
- Направил си му явно забележка...
- Да. Но продължа­ваше да настройва публиката срещу себе си. След края на двубоя дойде на тъчлинията и на 2-3 метра от децата пак се хвана долу. Тогава наистина му по­исках обяснение за неприличните жестове.Но поли­цаите дойдоха, хванаха ме и ме изведоха на паркин­га.
- Удари ли го?
- Не. Ако го бях ударил още щеше да е в болница­та във Варна, а той си отиде с автобуса на "Левски".-
Тогава за какви шамари става дума?
- Какви шамари, защо тогава няма жалба в поли­цията от него? Но съдията е виновен. Ако го беше наказал още през първото полувреме за неприлич­ните жестове, нямаше да има скандал. Поведението на Табаков видяха и дежурният делегат, и шефът на съдиите Димо Момиров. Но добре поне, че полиция­та си свърши перфектно работата. Мисля, че това е провокация от "Левски" заради заслужената загуба.
- Само Табаков ли се държа предизвикателно?
- Целият отбор на "Левски" се държа вулгарно. Та­кова чудо не съм виждал - гостуващите играчи да ви­кат на публиката от 200-300 човека "селяни". Ортега пък постоянно показваше на зрителите среден пръст.
- Имаше ли други саморазправи след края на мача?
- футболистите на "Левски" трябва да са ми благо­дарни, че ги спасих от линч. Запалянковците се съ­браха да ги чакат на паркинга, но аз лично ги раз­пръснах, за да няма неприятни сцени.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 ное 2009 13:20

Цигането Табаков не е могъл да приеме загубата от моряците като мъж.Нормално,кумири и модели за подражание на сините ахмаци от подуенската школа са завършени гамени и селяни като Гонзю,като Урсуля или Гърбавия.Нали се сещате Урсуля и Грозньо колко пъти са размахвали средни пръсти по адрес на публиката,колко пъти са се барали по ташаците на Тича?Безброй пъти.На това се е научило неграмотното цигане Боян Табаков,просто копира своите идоли.Лошото е,че не са му казали малка подробност - за такива изпълнения често може да отнесеш някъде някой здрав бой :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 ное 2009 14:41

Наказаха дубъла за един мач. :evil:

Върни се в “Черно море”