Здравейте съфорумници!
Преди години когато Любослав Пенев пое ЦСКА, той беше предложил за помощник треньор Александър Станков, но последния не прие, не беше съгласен (понеже е голям треньор) защото има голямо мнение за себе си и едва ли не е обиден да бъде такъв на начинаещ треньор. От тогава до сега Станков не е постигнал никакви успехи, където е бил, непрекъснато критикува съдиите, а себе си не. Колкото по бързо напусне Черно Море, толкова по бързо ще се върнем в първенството, докато още не сме изостанали кой знае колко с точките.
Събота бях на "Тича", за първи път заведах детето си на мач... По трибуната не можах да намеря здрава седалка, така са начупени, че детето шесе да се пореже. Как да възпитаваме децата да ни сменят като фенове в годините? Мене на 5 години ме заведоха на Юрий Гагарин. Стадиона беше препълнен, а някой мачове съм ги гледал качен на дърво, понеже нямаше места- сега там е дупка. А "Тича" срам за групировката Тим, срам на общината, а вървят рекламите за 2019 година, Варна столица на културата и т.н. Фенове стегнете се, опънете трансперанти от всякакъв характер за следващия домакински мач, покажете че държите за промени!
Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- РМС Варненски моряк
- Контакти:
Re: Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.
РМС Варненски моряк написа:Здравейте съфорумници!
Преди години когато Любослав Пенев пое ЦСКА, той беше предложил за помощник треньор Александър Станков, но последния не прие, не беше съгласен (понеже е голям треньор) защото има голямо мнение за себе си и едва ли не е обиден да бъде такъв на начинаещ треньор. От тогава до сега Станков не е постигнал никакви успехи, където е бил, непрекъснато критикува съдиите, а себе си не. Колкото по бързо напусне Черно Море, толкова по бързо ще се върнем в първенството, докато още не сме изостанали кой знае колко с точките.
Събота бях на "Тича", за първи път заведах детето си на мач... По трибуната не можах да намеря здрава седалка, така са начупени, че детето шесе да се пореже. Как да възпитаваме децата да ни сменят като фенове в годините? Мене на 5 години ме заведоха на Юрий Гагарин. Стадиона беше препълнен, а някой мачове съм ги гледал качен на дърво, понеже нямаше места- сега там е дупка. А "Тича" срам за групировката Тим, срам на общината, а вървят рекламите за 2019 година, Варна столица на културата и т.н. Фенове стегнете се, опънете трансперанти от всякакъв характер за следващия домакински мач, покажете че държите за промени!
Колега, а после някои разправят, че ако не ходиш на мач на това съоръжение и то по възможност с цялото семейство, значи си предател, не си истински фен. Независимо от факта, че ТИМ се таковат с нас, т.е. правят или не правят каквото си искат, ти си длъжен да ходиш на мач и да (им) пляскаш - егати желязната логика, а и да не забравим, че в момента конкретно, отбора играе симулативно и грозно, по една или друга причина - бойкот, тото и т.н. А пък голяма работа, че сина ти щял да се пореже, какво се оплакваш толкова...
хубаво бе, мина ми малко ...паднали ... ами да, паднахме - случва се ... ама след десетки години гледане на футбол - не мога да разбера тази година какво де... сме/са/ги тренирали цял месец на тази шиб... подготовка бре!?!?!?!?!? това е (беше) готов отбор, напуснал е ЕДИН футболист (добре де с Окоро - ДВАМА), привлечени са ТРИМА, че и титуляри излизат - значи са ПО-ДОБРИ (ъ!?) от тези от миналата година ... и? ... сигурно нямам право да изисквам, щото кви сме били ние ... ами купил съм си карта (за н-та поредна година - почнах от първите, които струваха по 5 лв. на сезон), сложил съм си зелено-бялата фланелка и отивам (е, с няколко вестника ... скоро и седалка ще си нося) да подрепям отбора си ... честно казано аз се изживявам като по-съществена част от него, отколкото някакъв си временно гастролиращ треньор ... ами ако и от ЛокоПд не вземем точки - какво ще правим? тогава ... този знае ли каква ни е програмата ... ще извъртим един героичен Х с ЦСКА, който да доосмили сезона ни на "главорез" на граднове ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
РМС Варненски моряк написа:Събота бях на "Тича", за първи път заведах детето си на мач... По трибуната не можах да намеря здрава седалка, така са начупени, че детето шесе да се пореже. Как да възпитаваме децата да ни сменят като фенове в годините? Мене на 5 години ме заведоха на Юрий Гагарин. Стадиона беше препълнен, а някой мачове съм ги гледал качен на дърво, понеже нямаше места- сега там е дупка. А "Тича" срам за групировката Тим, срам на общината, а вървят рекламите за 2019 година, Варна столица на културата и т.н. Фенове стегнете се, опънете трансперанти от всякакъв характер за следващия домакински мач, покажете че държите за промени!
Две седмици чаках отговор на писмото си, изпратено на адрес office@chernomorepfc.bg, на 27.07.2014 в 15:26 ч. Може би бе по-правилно да го входирам в канцеларията на клуба и да чакам отговор в законовия срок. Писмото е с копие до 3-4 варненски медии... Предоставям Ви го с грешките към края, допуснато от бързане...
"ДО
Г-Н МАРИН МАРИНОВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ПФК „ЧЕРНО МОРЕ” ВАРНА
ДО
Г-Н ЕРДЖАН ШАБАН
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ПФК „ЧЕРНО МОРЕ” ВАРНА
ДО
Г-Н МИЛЕН КЪНЧЕВ
ЧЛЕН НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ПФК „ЧЕРНО МОРЕ” ВАРНА
Относно: Състояние на стадион „Тича”.
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Привърженик съм на „Черно море” от далечната 1970 г. Обичам безрезервно отбора на сърцето си още от първия мач на стадион „Юрий Гагарин” (6:1 срещу „Марица” Пд), заведен за ръка от покойните ми родители. Тогава бе често срещана гледка цели семейства да посещават стадиона.
Повод да се обърна към Вас ми даде срещата от II кръг на „А” ФГ „Черно море” – „Лудогорец”. На стадион „Тича” (от тук нататък ще го наричам само „Тича”) видях десетки родители с деца. Дълбоко се съмнявам, че част от тях ще повторят посещението си, дори и на т.нар. „касови мачове” с „Левски”, ЦСКА и др.
Много, ама наистина много пъти съм коментирал с приятели, колеги-привърженици и форумници състоянието на „Тича”. На 26 юли т.г., ден преди Празника на Варна, търпението ми се изчерпа. Изпочупени и мръсни седалки, поникнали дръвчета между редовете, мръсни, неизметени трибуни с остатъци от семки от миналия сезон, недостатъчен брой тоалетни... Не на последно място – защо никой от Вас не се сети да организира продажбата на минерална вода (без капачки, както му е реда)?
От години се срамувам от състоянието на „Тича”! Не откривам топлата вода, но отстраняването на първо време на пососчените по-горе нередности и осигуряването на що-годе нормални условия, ще запази зрителския интерес и дори ще повиши поосещаемостта. Срамувах се от репортажите по ТВ, показващи поставянето на нови седалки на стадионите в Хасково и Дупница. Къде сме ние?
Безкрайно уважавам усилията на ръководството на клуба, за да имаме отбор-фактор в Елитната ни футболна дивизия. Да, криза е, всеки от нас я усеща по джоба си в различни мащаби. Но не мисля, че това което ние привържениците на ПФК „Черно море” е много.
С УВАЖЕНИЕ :"
Прав ли съм или греша
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman написа:РМС Варненски моряк написа:Събота бях на "Тича", за първи път заведах детето си на мач... По трибуната не можах да намеря здрава седалка, така са начупени, че детето шесе да се пореже. Как да възпитаваме децата да ни сменят като фенове в годините? Мене на 5 години ме заведоха на Юрий Гагарин. Стадиона беше препълнен, а някой мачове съм ги гледал качен на дърво, понеже нямаше места- сега там е дупка. А "Тича" срам за групировката Тим, срам на общината, а вървят рекламите за 2019 година, Варна столица на културата и т.н. Фенове стегнете се, опънете трансперанти от всякакъв характер за следващия домакински мач, покажете че държите за промени!
Две седмици чаках отговор на писмото си, изпратено на адрес office@chernomorepfc.bg, на 27.07.2014 в 15:26 ч. Може би бе по-правилно да го входирам в канцеларията на клуба и да чакам отговор в законовия срок. Писмото е с копие до 3-4 варненски медии... Предоставям Ви го с грешките към края, допуснато от бързане...
"ДО
Г-Н МАРИН МАРИНОВ
ДО
Г-Н ЕРДЖАН ШАБАН
ДО
Г-Н МИЛЕН КЪНЧЕВ
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Привърженик съм на „Черно море” от далечната 1970 г. Обичам безрезервно отбора на сърцето си още от първия мач на стадион „Юрий Гагарин” (6:1 срещу „Марица” Пд), заведен за ръка от покойните ми родители. Тогава бе често срещана гледка цели семейства да посещават стадиона.
Повод да се обърна към Вас ми даде срещата от II кръг на „А” ФГ „Черно море” – „Лудогорец”. На стадион „Тича” (от тук нататък ще го наричам само „Тича”) видях десетки родители с деца. Дълбоко се съмнявам, че част от тях ще повторят посещението си, дори и на т.нар. „касови мачове” с „Левски”, ЦСКА и др.
Много, ама наистина много пъти съм коментирал с приятели, колеги-привърженици и форумници състоянието на „Тича”. На 26 юли т.г., ден преди Празника на Варна, търпението ми се изчерпа. Изпочупени и мръсни седалки, поникнали дръвчета между редовете, мръсни, неизметени трибуни с остатъци от семки от миналия сезон, недостатъчен брой тоалетни... Не на последно място – защо никой от Вас не се сети да организира продажбата на минерална вода (без капачки, както му е реда)?
От години се срамувам от състоянието на „Тича”! Не откривам топлата вода, но отстраняването на първо време на пососчените по-горе нередности и осигуряването на що-годе нормални условия, ще запази зрителския интерес и дори ще повиши поосещаемостта. Срамувах се от репортажите по ТВ, показващи поставянето на нови седалки на стадионите в Хасково и Дупница. Къде сме ние?
Безкрайно уважавам усилията на ръководството на клуба, за да имаме отбор-фактор в Елитната ни футболна дивизия. Да, криза е, всеки от нас я усеща по джоба си в различни мащаби. Но не мисля, че това което ние привържениците на ПФК „Черно море” е много.
Прав ли съм или греша
+1 000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rodman написа:РМС Варненски моряк написа:Събота бях на "Тича", за първи път заведах детето си на мач... По трибуната не можах да намеря здрава седалка, така са начупени, че детето шесе да се пореже. Как да възпитаваме децата да ни сменят като фенове в годините? Мене на 5 години ме заведоха на Юрий Гагарин. Стадиона беше препълнен, а някой мачове съм ги гледал качен на дърво, понеже нямаше места- сега там е дупка. А "Тича" срам за групировката Тим, срам на общината, а вървят рекламите за 2019 година, Варна столица на културата и т.н. Фенове стегнете се, опънете трансперанти от всякакъв характер за следващия домакински мач, покажете че държите за промени!
"ДО
Г-Н МАРИН МАРИНОВ
ДО
Г-Н ЕРДЖАН ШАБАН
ДО
Г-Н МИЛЕН КЪНЧЕВ
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
Прав ли съм или греша
Поздравления за стореното!Само не разбрах,получил ли си отговор,или по скоро не.И кои са тези медии,които са получили писмото и не са си направили труда/разбирай не са проявили смелост/ да го публикуват?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Още за 3-тото място не сте благодарили седалки и тоалетни искате,пак трева като има на игрището даже е много

HASTA DE LA VICTORIA
Не, не съм получил отговор! Ще го барна тук-там, за да е по актуално и до края на седмицата ще го внеса в канцеларията на клуба. С входящ номер. Колкото до медиите - изпратих копие, ей така, за сигурност някаква. Но си прав - тъпо е, че дори и те не реагираха
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

rodman написа:Не, не съм получил отговор! Ще го барна тук-там, за да е по актуално и до края на седмицата ще го внеса в канцеларията на клуба. С входящ номер. Колкото до медиите - изпратих копие, ей така, за сигурност някаква. Но си прав - тъпо е, че дори и те не реагираха
Както се казва-синджир-марка.Ще го публикува и после заплатка няма да види.Даже може да се окаже безработен даденият "журналист".Но много е тъпо даже да не ти отговорят.А най лошото/или най хубавото/ в случаят е,че си инаписал за най наболелите проблеми в момента.Не говориш за селекции,или медали,а просто Тича да стане едно малко по човешко място за т.н.фенове.Нещо което даже е срамота да се докара до коментар въобще,а не както е в нашият случай.Дръж ни моля те в течение на нещата,след като го пуснеш с входящ номер.Да видим как биха реагирали хубавците начело на клуба.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!