Нека сравним началото на сезона на Черно Море с Гонзо и със Сашо Стаков:
Черно Море с Гонзо, първи и втори кръг 2013/2014
Черноморец - Черно Море 1:0
Черно Море - Славия 0:0
Черно Море със Сашо Станков, първи и втори кръг 2014/2015
Берое - Черно Море 1:1
Черно Море - Лудогорец 0:0
Първият съперник на Гонзо беше Черноморец, за който още тогава се знаеше, че ще имат за цел да се спасят от изпадане и Херо имаше за задача да направи чисто нов състав без да разполага със нужното финансиране, Гонзо загуби този мач, а Черно Море нямаше кои знае какви ситации за гол, докато първият съперник на Сашо Станков беше отборът на Берое, където се направи солидна селекция и дори ги слагаха като един от фаворитите за място в евротурнирите, Станков направи заслужено равенство не само като резултат, а и като игра, нещо което изненада много хора, които следят български футбол. Вторият съперник на Гонзо през миналия сезон беше отборът на Славия, а този на Сашо Станков - Лудогорец и за двамата тези мачове завършиха 0:0, но не мисля че има база за сравнение относно съперниците им, така че скептиците, които не харесват Сашо Станков най-малко трябва да се замислят дали не е твърде рано да го опрекват в нещо. Нека да не забравяме, че Гонзо разполагаше в отбора си тогава с двама национали - Георги Илиев и Александър Александров, също така си спомнете и колко трудно начало имаше и един от чужденците в селекцията му - Бакари, така че дайте време и тогава теглете чертата за равносметки, както за треньора, така и за новите играчи.
26.07 Черно море - Лудогорец 18.45ч. Събота ТВ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 26.07 Черно море - Лудогорец 18.45ч. Събота ТВ7
Твърде е рано за каквито и да е оценки. А аналогиите с миналия сезон също не са много уместни -- тогава имахме повече нови играчи, при това все полеви футболисти.
За съжаление и при тази селекция не решихме проблемите от миналия сезон, че и от предишните. Имаме само един ляв бек. Имаме само едно дясно крило, за което е съмнително дали е крило изобщо. За сметка на това имаме 3 леви крила. Или може би две, защото треньора брои едното за нападател. Ама ако го брои за такъв, защо привлякохме двама нови, като играем само с един в атака? И ако имаме 4 чисти крила, защо се налага десния ни бек да играе като дясно крило? Или може би него го брои за второ дясно крило, а Костадинов за втори десен бек? Ако имаме трима чисти нападатели, защо едно от левите ни крила играе като нападател? Кой ни е четвъртия централен защитник? За какъв чеп взимаме четвърти вратар, след като Христов показа, че никак не е далеч от истината? Въобще все въпроси, над които се надявам треньора да се замисля, особено след като се налага да му слушам приказките за конкуренцията и "баланса" в отбора.
За съжаление и при тази селекция не решихме проблемите от миналия сезон, че и от предишните. Имаме само един ляв бек. Имаме само едно дясно крило, за което е съмнително дали е крило изобщо. За сметка на това имаме 3 леви крила. Или може би две, защото треньора брои едното за нападател. Ама ако го брои за такъв, защо привлякохме двама нови, като играем само с един в атака? И ако имаме 4 чисти крила, защо се налага десния ни бек да играе като дясно крило? Или може би него го брои за второ дясно крило, а Костадинов за втори десен бек? Ако имаме трима чисти нападатели, защо едно от левите ни крила играе като нападател? Кой ни е четвъртия централен защитник? За какъв чеп взимаме четвърти вратар, след като Христов показа, че никак не е далеч от истината? Въобще все въпроси, над които се надявам треньора да се замисля, особено след като се налага да му слушам приказките за конкуренцията и "баланса" в отбора.
bez-nick написа:Нека сравним началото на сезона на Черно Море с Гонзо и със Сашо Стаков:
Черно Море с Гонзо, първи и втори кръг 2013/2014
Черноморец - Черно Море 1:0
Черно Море - Славия 0:0
Черно Море със Сашо Станков, първи и втори кръг 2014/2015
Берое - Черно Море 1:1
Черно Море - Лудогорец 0:0
Първият съперник на Гонзо беше Черноморец, за който още тогава се знаеше, че ще имат за цел да се спасят от изпадане и Херо имаше за задача да направи чисто нов състав без да разполага със нужното финансиране, Гонзо загуби този мач, а Черно Море нямаше кои знае какви ситации за гол, докато първият съперник на Сашо Станков беше отборът на Берое, където се направи солидна селекция и дори ги слагаха като един от фаворитите за място в евротурнирите, Станков направи заслужено равенство не само като резултат, а и като игра, нещо което изненада много хора, които следят български футбол. Вторият съперник на Гонзо през миналия сезон беше отборът на Славия, а този на Сашо Станков - Лудогорец и за двамата тези мачове завършиха 0:0, но не мисля че има база за сравнение относно съперниците им, така че скептиците, които не харесват Сашо Станков най-малко трябва да се замислят дали не е твърде рано да го опрекват в нещо. Нека да не забравяме, че Гонзо разполагаше в отбора си тогава с двама национали - Георги Илиев и Александър Александров, също така си спомнете и колко трудно начало имаше и един от чужденците в селекцията му - Бакари, така че дайте време и тогава теглете чертата за равносметки, както за треньора, така и за новите играчи.
Има и нещо друго според мен, колега. Повечето от нашите фенове не говорят директно за реалните проблеми и виновници, може би поради страх и притеснение. Говоря за т.нар. ни клубно ръководство, доколкото имаме такова. Аз съм абсолютно сигурен и се хващам на бас с всеки, че с този същия, Сашо Станков ще се класираме в тройката, ако ТИМ отпуснат средства за добра, прилична селекция - да се привлекат четирима класни играчи, да речем (центр. защитник, плеймейкър, дясно крило и нападател). Нека да си спомним миналата зима, когато ТИМ лееекичко се таковаха с Гонзо, той човека точно се беше надъхал и настроил за един още по-добър сезон и онези, нашите убиха всичко детско в него, така да кажем. Като няма пари за селекции, нищо не става. Малък пример - Стойчо Стоев не е кой знае какъв треньор, но с пари за играчи и той става, т. е. всеки, почти. Сходни са проблемите и при обора на народа - Уефски. Агент Тара вика, че няма пари за добри трансфери и заплати и Гонзо и треньора, който и да е той, вземат такива играчи-свирачи като Сърмов, Домо, Балтанов. Вие какво си мислите - Гонзо си е харесъл и Китанов. и Мишо, и Бакари, ама за тях трябва да се плати, и то солидно. А агент Тара нема, или не иска да дава нито стотинка, даже.
Така,че и ръководството си е виновно, макар че не е здравословно да се говори каквото и да е против ТИМ.
-
- Контакти:
Аз не предявявам претенции към резултатите, а към играта на отбора ни. Разбира ли се тънката разлика? И да бяхме били Лудите пак щях да недоволствам от видяното. Миналия сезон срещу Черноморец играхме добър футбол, както и със Славия, тогава просто Жоро Илиев не беше във форма и толкоз. Не искам антифутбол на Тича и избиване на комплекси към определени играчи (Дани Г ). Искам футбол, професионализъм и желание за победи...много ли искам от Станков? Не споменавам резултати!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
......аз нищо не писах по темата след края на мача, защото бях силно разочарован от видяното и ако бях писал нямаше да има нищо хубаво ...нито новите ми харесаха, нито настоящите като избор на играчи и позиции... може би само юношите не ме разочароваха .....но все пак едва 2 мач, затова не искам да казвам нищо повече ...надявам се да видим друго лице занапред и да играем за победа, а не за равен и т.н.!!!! Явно Станков не е гледал как побеждавахме досега Лудогорец и че не беше със страхлива тактика и игра... 

ShooterMan написа:Аз не предявявам претенции към резултатите, а към играта на отбора ни. Разбира ли се тънката разлика? И да бяхме били Лудите пак щях да недоволствам от видяното. Миналия сезон срещу Черноморец играхме добър футбол, както и със Славия, тогава просто Жоро Илиев не беше във форма и толкоз. Не искам антифутбол на Тича и избиване на комплекси към определени играчи (Дани Г ). Искам футбол, професионализъм и желание за победи...много ли искам от Станков? Не споменавам резултати!!!
Май паметта ти е къса, срещу Черноморец, Черно Море нямаше нито едно положение за гол, това ако е добър футбол, добре...Срещу Берое първия кръг от този сезон, далеч по-сериозен съперник от разпасана команда тогава на Херо, Черно Море имаше положения за гол, игра добре, вкара гол, докато с Гонзо във втория кръг срещу Славия каква мъка беше, никакъв футбол, нещо като с Лудогорец, само че срещу отбор, който впоследствие се спаси от изпадана с купуване на мачове и съдии, както и начело с ''гениналния тактик'' Буки...Не искам да съм ''адвокат'' на Станков, но малко се изхвърляте с това недоволство, все пак Черно Море няма загуба след мачове като гост на Берое и срещу шампиона, предполагам ако направи равен като гост на Ботев Пд и след това бие Марек, но няма ''тики-такито'' на Гонзо, пак ще сте недоволни...