Кривия в Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Кривия в Левски

Мнениеот lisynger » 20 ное 2009 21:29

То договора не му ли свършваше зимата :? Те Левски станаха отбор ветерани :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 ное 2009 13:22

Благодарение именно на интервютата които даваше Кривия относно левскарската си същност,сега е без работа и отбор.Договорката с ТИМ доколкото съм запознат е че Кривия може да играе без трансфер от зимата където си иска,без...Левски.Защото именно заради Левски започнаха проблемите.Ако бай ви Ганя го иска,ще се навие на някакви взаимно изгодни условия.И без това нали ТИМ са ,,спонсори" на Левски?По линия на авиокомпанията взехме една тумба цесекари,сега са на ред момчетата в синьо. :mrgreen: Може и да има лека уговорка за една хубава тлъста двойка/при коефицент около6-8 в различните къщи/и да се налапат и двата отбора с парички.То при това нямане...Видяхте белите европейци какви договорки въртяли,че нашите ли няма да се облажат?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 ное 2009 14:16

А помните ли само...помните ли журналистическите пасквили от началото на есента,когато България Ер реши да вози Левски без пари :mrgreen: .Бяха мечти,бяха писания-ТИМ в Левски - ахахахахаха :mrgreen: ,сега ще разберат и те след ЦСКА както означава спонсорството от Варна :mrgreen: ,ще им излезе се изотзад и то двойно-тройно трансперанта на България Ер.Много ясно,че Кривия никога няма да го пуснат в Левски без пари или без играчи в замяна,то така всеки може да си реши,че с номера може да напусне.Може да напусне Ботев,но не и Черно Море.Изобщо последните събития около Кривия мога да кажа,че показаха едно желязно управление в Черно Море най-вече откъм принципи и този който не е лоялен към клуба бива наказван,който и да е той.Бай Ганя да подготвя Пеньо,Еньо,Сърмов за разменна монета,може и Хичо :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2009 11:48

Sagittarius написа:А помните ли само...помните ли журналистическите пасквили от началото на есента,когато България Ер реши да вози Левски без пари :mrgreen: .Бяха мечти,бяха писания-ТИМ в Левски - ахахахахаха :mrgreen: ,сега ще разберат и те след ЦСКА както означава спонсорството от Варна :mrgreen: ,ще им излезе се изотзад и то двойно-тройно трансперанта на България Ер.Много ясно,че Кривия никога няма да го пуснат в Левски без пари или без играчи в замяна,то така всеки може да си реши,че с номера може да напусне.Може да напусне Ботев,но не и Черно Море.Изобщо последните събития около Кривия мога да кажа,че показаха едно желязно управление в Черно Море най-вече откъм принципи и този който не е лоялен към клуба бива наказван,който и да е той.Бай Ганя да подготвя Пеньо,Еньо,Сърмов за разменна монета,може и Хичо :mrgreen:

Ти,като пишеш,сам вярваш ли си?По същия начин вървеше и дебата как "моряците" разгромили Локо Сф и на Герена щели да правят не знам си кво си.Да вадим ли цитати от преди мача?

Върни се в “Черно море”