BS1913 написа:Нямах време за отговор, но както добре виждам даже и упреци съм получил затова, че съм пуснал нормална тема и то от МОДЕРАТОР.
Доживях и това да се случи във форум.
Какво общо има модераторството в тази дискусия и какво толкова си доживял?

BS1913 написа:Г-н модераторе само ще спомена няколко неща, за който съм получил и упреци.
Виждам че все пак си се задълбочил в историята ни, което го правиш не за първи път.В повечето случай не се получава диалог, а както каза колегата коментираш с жлъч и някаква скрита омраза.Имах доста трити коментари и забрана да посещавам форума, за безобидни неща преди години.Предполагам пак поради някакви комплекси, за които не се вълнувам.Досега не съм си позволявал да коментирам отбора ти, защото без значение кога и как сте създадени, сте се превърнали в обект на подигравки от футболна България.
Много си в грешка, явно не си прочел какво съм отговорил на колегата ти. Никаква жлъч няма! Отваряш тема, аз питам нещо, ти отговаряш неподготвен и аз го коментирам. Виж отново, колко нормално съм си задал въпроса. Няма да ти казвам какви коментари изтрих от темата: "шопи, комплексари" и т.н. Защо не коментираш, с какво съм ви обидил, след като пиша по темата? Че и визираш някакви други случаи за мои изяви без да даваш никаква конкретика.

BS1913 написа:Информация за бъдещето на сградата и инициативите за нея, ще пускам в темата, която се надявам все пак да продължи да съществува.
Защо да не съществува, не разбирам, това някакъв намек за бъдещи модераторски действия ли е?
По отношение на сградата пак казвам, по-добре същата да я има и а се поддържа от някого, вместо да запустее и да заопочне да се руши, както е видно от снимките. Защото аз не прочетох някой да се е залетял да извади пари дори и фасадата да й позакърпи.