BRF написа:14 Ноември 2008 написа:Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на ЦСКА:oops:
Никой!
Някой.ПаланковДомовчийски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
BRF написа:14 Ноември 2008 написа:Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на ЦСКА:oops:
Никой!
KIL написа:tralantino написа:samobotev написа:Мача е равен освен ако съдията не реши друго. Срещат се два от най дефанзивните отбори в България като поне според мен Черно море разцъква малко по добре и смислено топката и ако имаха съдийския комфорт на червените щяха да са в тройката вместо тях. Под съдийски комфорт имам предвид спестявани по 5-6 жълти картона на мач , свирене на обратни фалове ,а при нужда отмяна на голове и вдигане на измислени засади щом противников играч се откъсне сам срещу вратаря.
Общо взето заедно с Лудогорец червените са най подпирани в момента, като ще е хубаво моряците да се пазят от провокации и по често да протестират срещу решенията на съдията защото гарантирано Тройчо ще реве при всеки тъч отсъден в полза на Черно Море да не говорим ако съдията ви даде корнер или фал на трийсетина метра от тяхната врата. Тогава вече разправията и двуминутните пцувни са гарантирани, а стената ще е на не повече от 5 метра от топката.
Как ще са дефанзивни ЦСКА? Най-малкото им виж головата разлика.. Иначе честито за победата им, а ние толкова можем толкова играем. Не е нито от съдята, нито от терена нито от вятъра ..![]()
![]()
Тра-ла-ла!!! Значи ти си гледал някой друг мач! То не бяха засади,то не бяха груби фаулове,...а дузпа нямаше според теб,така ли?
Явно си някой скрит плебей,мен поне всички ме знаят кой съм.Така,зад аватара е много лесно...Със здраве!
tralantino написа:Много сериозни аргументи "мен поне всички ме знааят кой съм". Щом е критика е "плебей" "говедо" "чорбар" или някое друго нарицателно.. Нямало дузпа, нямало фаул, нямало засада - махленски приказки и махленски футбол... А гол защо нямаше за Черно Море, защо не можаха да вкарат гол? Нали с голове се печелят мачове? Не е ли това крайната цел на тази игра? Хайде със здраве и умната!
icko65 написа:BRF написа:14 Ноември 2008 написа:Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на сесекату
Никой!
Някой.ПаланковДомовчийски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта