ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот icko65 » 28 апр 2014 14:03

BRF написа:
14 Ноември 2008 написа:Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на ЦСКА:oops:

Никой! :?

Някой.ПаланковДомовчийски
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

tralantino
Контакти:

Мнениеот tralantino » 28 апр 2014 14:28

KIL написа:
tralantino написа:
samobotev написа:Мача е равен освен ако съдията не реши друго. Срещат се два от най дефанзивните отбори в България като поне според мен Черно море разцъква малко по добре и смислено топката и ако имаха съдийския комфорт на червените щяха да са в тройката вместо тях. Под съдийски комфорт имам предвид спестявани по 5-6 жълти картона на мач , свирене на обратни фалове ,а при нужда отмяна на голове и вдигане на измислени засади щом противников играч се откъсне сам срещу вратаря.
Общо взето заедно с Лудогорец червените са най подпирани в момента, като ще е хубаво моряците да се пазят от провокации и по често да протестират срещу решенията на съдията защото гарантирано Тройчо ще реве при всеки тъч отсъден в полза на Черно Море да не говорим ако съдията ви даде корнер или фал на трийсетина метра от тяхната врата. Тогава вече разправията и двуминутните пцувни са гарантирани, а стената ще е на не повече от 5 метра от топката.

Как ще са дефанзивни ЦСКА? Най-малкото им виж головата разлика.. Иначе честито за победата им, а ние толкова можем толкова играем. Не е нито от съдята, нито от терена нито от вятъра .. :lol: :lol: :lol:

Тра-ла-ла!!! Значи ти си гледал някой друг мач! То не бяха засади,то не бяха груби фаулове,...а дузпа нямаше според теб,така ли?
Явно си някой скрит плебей,мен поне всички ме знаят кой съм.Така,зад аватара е много лесно...Със здраве!

Много сериозни аргументи "мен поне всички ме знааят кой съм". Щом е критика е "плебей" "говедо" "чорбар" или някое друго нарицателно.. Нямало дузпа, нямало фаул, нямало засада - махленски приказки и махленски футбол... А гол защо нямаше за Черно Море, защо не можаха да вкарат гол? Нали с голове се печелят мачове? Не е ли това крайната цел на тази игра? Хайде със здраве и умната!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 28 апр 2014 14:45

tralantino написа:Много сериозни аргументи "мен поне всички ме знааят кой съм". Щом е критика е "плебей" "говедо" "чорбар" или някое друго нарицателно.. Нямало дузпа, нямало фаул, нямало засада - махленски приказки и махленски футбол... А гол защо нямаше за Черно Море, защо не можаха да вкарат гол? Нали с голове се печелят мачове? Не е ли това крайната цел на тази игра? Хайде със здраве и умната!

Много правилно.

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 28 апр 2014 15:42

icko65 написа:
BRF написа:
14 Ноември 2008 написа:Кой,беше този от нашите който отправи първия удар във вратата на сесекату :oops:

Никой! :?

Някой.ПаланковДомовчийски

Тогава Райс М боли, М сърби трябва да е герой в мача :o

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 28 апр 2014 16:32

Също така, Ви обръщаме внимание, че една стара и негативна практика, продължава, а именно при срещи с участие на отбор от гр. София, съдийската бригада да е от същия град. Тази практика е абсолютно неприемлива и в разрез с етичните правила в спорта и трябва да бъде прекратена.
Черно море-първият шампион по футбол в България

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 28 апр 2014 18:30

Най-накрая официално да поискат да се прекрати тази явна неравнопоставеност.
А относно дузпата на повторението се вижда, че е стопроцентова дузпа, на снимките не може да се предцени и въобще не знам защо ги пускат като доказателство.
Общо взето гонзо отслаби отбора с тия наказания, мисля, че Окоро можеше да се представи добре в този мач. А Живко в последните мачове в които игра беше стабилен. Няма значение вече мача е в историята, чакаме следващия.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 апр 2014 18:48

Само ФАКТЪТ,че съдийска бригада от София свири мач в София на ЦСКА Сф е доказателство,че мачът е опорочен още преди началото си и се състоял в грубо нарушение на Правилата за Феърплей на УЕФА :!:
П.С. Дано всички Ръководства на клубове не само поставят този въпрос пред БФС и Съдийската комисия,но и сезират УЕФА за дългогодишната порочна практика в България с назанчения на софийски съдии на софийските отбори.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 апр 2014 20:00

А стига ривахте за съдиите бе,...май забравихте как ни бихте предишния мач във Варна,не че ви подпираха ,направо ви изстреляха със совалката в Космоса,тогава гонзьо се кефеше,а сега за едно положение,доста очевадна и много не скопосана симулация,осмърде орталъка!Да имаше грешка на съдията и тя е,че не даде картон на измисления ви играч за симулация :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 28 апр 2014 23:17

Е хубу де няма да рИвем, следващите 5 мача съдия да е варненец да видим как вие няма да рИвете.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 29 апр 2014 04:21

Комунистическия престъпник Георги Димитров ни ощети тотално (имало е едно време един такъв екземпляр), това си е факт отвсякъде. Но и ние вече втори мач нищо не играем. Но все пак с тези футболисти, и най-вече с това ръководство, изненадани няма. Даже направихме няколко прилични, добри мачове, което пък показва другите отборчета какъв т.....к са.

Върни се в “Черно море”