Фен тема Бакари

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

мили

Re: Фен тема Бакари

Мнениеот мили » 19 апр 2014 09:10

stefani написа:Добър е и стига са ревали против чужденците "капацитети" като Томето :lol:

Не зная дали знае кога да цъка, но е много добър чужденец. Може да заиграе във всеки наш отбор.
Защо да не го вземем в Лудогорец, разбира се със съгласието на Черно Море. Не сме крадци. Моряците са ни приятели, взеха ни 2 точки, ама и на Литекс не простиха.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 апр 2014 11:29

Бакари си има договор с Черно Море,тъй,че няма как да бъде взет...начина е да бъде купен с пари и то доста,след като зимата едни руснаци бяха отрязани заради малка оферта.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 19 апр 2014 17:16

alexveselinov написа:
the_blue_fan написа:Много добър футболист !

Чакаме го в Левски ;)

с чакането ще си останете :arrow:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 апр 2014 00:11

Четох че работата за Левски е почти опечена.Рамос става свободен агент в края на сезона и го дават на нас за Бакари.Както се казва-пито,платено.Само дето не ми е ясно,как се заменя играч,който не е твоя собственост,за играч,който е собственост на друг отбор.Но не остана много,ще разберем. ;)
Относно темата,Бакари определено е играч,който ни добави класа в нападение.Определено не е лош и може да играе като крило о централен нападател.Изключително борбен и се раздава докрай,всеки един мач.Не съм го видял да се пести и много от мачовете в края му се схващат мускулите.Някой ще каже че не е подготвен,но аз мисля че навърта повече от максималните километри на мач,особено когато играе на крилото.Дано успеем да го задържим,защото е видно,че трудно се намират такива играчи като него,особено за България.Но вероятно ще се върне в Испания,поне аз така чух,че има интерес от два клуба.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 апр 2014 10:41

В футболерите в България им липсва раздаването до край. Волейболистите се хвърлят за всяка безнадеждна топка, няма просто да я изгледат и да се скарат на съдията, че вятъра духа от север. Според мен това липсва и на Бакари. Повече се чуди как да изглежда добре пред камерата и да гледа унило, от колкото как да побърка противниковата защита. Не е лош, но аз лично чакам много повече от него.
Все си мисля че Брус (Лий) Инканго беше с класа над Бакари :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 апр 2014 00:52

Кролик написа:В футболерите в България им липсва раздаването до край. Волейболистите се хвърлят за всяка безнадеждна топка, няма просто да я изгледат и да се скарат на съдията, че вятъра духа от север. Според мен това липсва и на Бакари. Повече се чуди как да изглежда добре пред камерата и да гледа унило, от колкото как да побърка противниковата защита. Не е лош, но аз лично чакам много повече от него.
Все си мисля че Брус (Лий) Инканго беше с класа над Бакари :geek:

Трудно могат да се сравняват двамата,но е факт,че Брус се вписа много бързо,а на Бакари му трябваше повече време.А колко щеше да е добре и двамата да играеха за нас.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 апр 2014 09:19

Бакари има доста сериозно израстване от момента в който дойде досега. Готов съм със състава, наясно съм, но не мисля да разкривам къде точно ще използвам Бакари. Той е футболист с желание, агресия и мощ. Той е играч с качества, на когото предстои много добро бъдеще, независимо къде ще продължи кариерата си”.
Явно и Бакари е пътник,дано поне Акционерите да му вземат някой лев,не да ги изпускат без пари като Монито Райков/за който даже се набутаха с трансферна сума/ и Шерифа.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 апр 2014 10:26

Още съжалявам за Инканго,той наистина беше класа над Бакари,рядко може да се види такова жилаво бичме....в смисъл не беше нито едър,нито висок,но страшно здраво стоеше,талант
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”