Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот moreto vn » 04 мар 2014 17:05

4erno-more написа:Китанов от 1 година тъпче на едно място, дори нивото му пада. Задължително трябва да отиде някъде в чужбина или поне в Лудогорец, защото ако остане при нас ми се струва, че ще стане поредният провален талант. Следвайки логиката на ръководството ще го подарим на Лудогорец или просто ще го освободим лятото

Странно ми е пращате наши играчи в Лудогорец да се развиват,а когато отидат там става голям реввв в форума. ;)

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 04 мар 2014 17:18

moreto vn написа:
4erno-more написа:Китанов от 1 година тъпче на едно място, дори нивото му пада. Задължително трябва да отиде някъде в чужбина или поне в Лудогорец, защото ако остане при нас ми се струва, че ще стане поредният провален талант. Следвайки логиката на ръководството ще го подарим на Лудогорец или просто ще го освободим лятото

Странно ми е пращате наши играчи в Лудогорец да се развиват,а когато отидат там става голям реввв в форума. ;)

Разбира се предпочитам нашите таланти да си остават и да се развиват при нас, но предвид върха на посредствеността в нашият отбор това трудно ще стане, затова предпочитам ако ще правим трансфери в България поне да са в Лудогорец или Литекс, ако не в чужбина.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 мар 2014 16:03

След няколкото подарени футболисти, наред са да ги последват треньора и титулярния ни вратар.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 05 мар 2014 16:18

Vladislav написа:След няколкото подарени футболисти, наред са да ги последват треньора и титулярния ни вратар.

На треньора "сърцето му е Левски" позната ситуация с един друг футболист който си замина.Като няма желание да се прибира в обора на народа. ;) :geek:

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 05 мар 2014 16:23

За това съм казвал и преди....на Черно море не му трябват легенди на други отбори за треньори.((( И сме били силни винаги когато ни е водил истински моряк по душа а не разни наемници. Ще ми бъде интересно на върнат Колю и да видим с тези футболисти къде ще сме накрая. Дано стане това или вземат примерно бай Гроздан....ще буде чудно))

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 мар 2014 16:56

moreto vn написа:
Vladislav написа:След няколкото подарени футболисти, наред са да ги последват треньора и титулярния ни вратар.

На треньора "сърцето му е Лефски" позната ситуация с един друг футболист който си замина.Като няма желание да се прибира в обора на народа. ;) :geek:

Съвсем нормално е сърцето му да бъде в Левски и аз уважавам чувствата му. Няма нищо общо с Шабленския! Още като дойдоха и Кривия и Гонзо казаха, че са левскари, но пък за сметка на това се раздадоха за Черно море. И двамата имат моето огромно уважение за това, което направиха за моя отбор!

Патриот, на много погрешна позиция си. Не ни трябват послушковци, а хора, които се борят и настояват пред ръководството за пари за трансфери и грижа за клуба! Моите уважения към Кольо, но толкова. Не става за старши треньор на моряците. По твоята логика да вземем Илиян Илиев, който е доказан моряк. Отношението ми към него е същото като към Кольо.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 05 мар 2014 17:15

зеления написа:
moreto vn написа:

На треньора "сърцето му е Лефски" позната ситуация с един друг футболист който си замина.Като няма желание да се прибира в обора на народа. ;) :geek:

Съвсем нормално е сърцето му да бъде в Левски и аз уважавам чувствата му. Няма нищо общо с Шабленския! Още като дойдоха и Кривия и Гонзо казаха, че са левскари, но пък за сметка на това се раздадоха за Черно море. И двамата имат моето огромно уважение за това, което направиха за моя отбор!

Нормално е.Тогава да се прибира при "любимия" си отбор.Няма да му пожелавам успех там. ;)

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 05 мар 2014 17:50

Зелен......за Илиан не говори.....той ако е Моряк аз съм КОСМОНАВТ. Както искаш така ме разбирай и не ми обеснявай колко е дал на Черно море понеже го познавам лично.. За това замълчи за него. Ако някой го върне на Тича ще бъде най -големия малаумник. Това е от мен ( Кой ни направи 3ти...ти ли.?)))

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 05 мар 2014 18:40

Patriot написа:Зелен......за Илиан не говори.....той ако е Моряк аз съм КОСМОНАВТ. Както искаш така ме разбирай и не ми обеснявай колко е дал на Черно море понеже го познавам лично.. За това замълчи за него. Ако някой го върне на Тича ще бъде най -големия малаумник. Това е от мен ( Кой ни направи 3ти...ти ли.?)))

Трети ни направи Кривия.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 мар 2014 19:22

Patriot написа:Зелен......за Илиан не говори.....той ако е Моряк аз съм КОСМОНАВТ. Както искаш така ме разбирай и не ми обеснявай колко е дал на Черно море понеже го познавам лично.. За това замълчи за него. Ако някой го върне на Тича ще бъде най -големия малаумник. Това е от мен ( Кой ни направи 3ти...ти ли.?)))

Кривия, Кривия Патриоте! Той ни направи 3-ти!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”