Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Черно море 4:2 Локо София (СЪБУДХМЕ СЕ)

Мнениеот mursusaid » 07 ное 2009 20:28

Айде честита победа на всички моряци.Днес отбора много ни зарадва и нека се порадваме и отдадем заслуженото на победата и играта днес.Без много,много анализи от нас,че достатъчно някои анализираха и плюеха предните седмици :!: Честито и наздраве от мен.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 ное 2009 20:45

Varna1913 написа:Велизар Попов имал забрана от ръковдството да не дава никакви интерюта, може би е имало сериозен разговор между ръковдоството, треньори и играчи след последния резил в Пирин

Хм...това е много странно, при положение че Дани Георгиев каза че ръководството ги е оставило спокойно да тренират. Явно само на Велизар са се накарали.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 07 ное 2009 20:52

Момчета да благодарим на футболистите ,че ни дариха с тази прекрасна победа, и те за тяхно самочувствие и ние като фенове заслужавахме това. Нека да се престане с плюенето и хленченето и да се гледа в переспектива. Ако Морето продължава така аз лично не виждам кой ще ни спре. И Браво на ВЕЛИЗАР , защото това момче се нагърби с много сериозна задача и виждам , че вече я решава, браво ВЕЛИЗАРЕ ти спечели нашите сърца и молим те продължавай така. Давай по начина по който си решил да действаш и можеш да бъдеш сугурен че ще имаш нашата подкрепа. Благодарим ви момчета, но не забравяйте ,че сте в Черно Море.......... и ние разчитаме на вас.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 07 ное 2009 21:24

Много хубав мач,страхотен футбол,голяма победа.Можело и със Велизар начело на отбора,я виж ти :mrgreen: А като се сетя че имаше хленчене за Стойчо....или за който и да бил друг,само да не бил Велизар.......
Вярно,само един мач е това,имахме и шанс в началото,но мача протече все едно сме го мечтали.Дори гола на Дафчев не ми развали настроението.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 07 ное 2009 21:34

Ticha написа:
Varna1913 написа:Велизар Попов имал забрана от ръковдството да не дава никакви интерюта, може би е имало сериозен разговор между ръковдоството, треньори и играчи след последния резил в Пирин

Хм...това е много странно, при положение че Дани Георгиев каза че ръководството ги е оставило спокойно да тренират. Явно само на Велизар са се накарали.

Аз си го обяснявам така-след мача с Пирин си подаде оставката, не я приеха и го оставиха поне до зимата, явно се се застраховли като са му забранили да дава изявление след мача,защото ако бяхме загубли пак щеше да се заговори за оставката, един вид са му отнели правото да дава обяснение след мача при евентуален негативен резултат, очаквам до края на полусезона Велизар да не дава никакви изявление и ако остане начело на отбора през пролетта чак тогава ще му разрешат

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 07 ное 2009 22:28

Благодарим ви ,момчета!
Дано не се превърнем обаче в домакински отбор, дано това не е било просто късмет,хайде вече-само нагоре!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 ное 2009 22:35

ti4afen написа:Благодарим ви ,момчета!
Дано не се превърнем обаче в домакински отбор, дано това не е било просто късмет,хайде вече-само нагоре!

Ще бъде,приятел.Никой не успя да бие така софийския Локомотив,както го направихме ние.Направо го удавихме :lol: И това е първата голяма крачка.Напред моряци,напред.
p.s.И не само го удавихме,но и го потопихме като пробита гемия. :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 08 ное 2009 01:01

Принципно, аз си имам доверие на Велизар, ама не заради днескашния мач - никой не може да ме накара да му се доверя след 1 мач... Просто Велизар си е вътрешен човек и заслужава подкрепа. Пък аз съм за "колкото по-малко промени, по-добре". 8-)

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 08 ное 2009 11:45

Наистина един от най-силните мачове в последно време ,в нашето първенство!! бърза игра до колкото можеха , много положения и ест голове (да се радваме че в началото не допуснахме) !!! Черноморец и Литекс също направиха мн динамичен и интересен мач до 70 мин . Да се надяваме че нашия футбол ще продължава в същия дух и наистина ще се върнат хората по стадионите .
А Морето винаги е показвало какви одавници са софийските отбори !!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 ное 2009 13:07

Пиргов беше невероятен. Ели Маркес показа много добра игра и че трябва да се разчита на него. Но за мене над всички беше Миро Манолов. Просто на този етап той е незаменим за нас. Ръководството на никаква цена не трябва да го пуска да си ходи, освен ако не става въпрос за чужбина естествено. ;)

Върни се в “Черно море”