Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Re: Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Мнениеот Varna1913 » 03 ное 2009 18:54

chelseabg написа:
Varna1913 написа:Да стягат селекцията за зимата, Тъча е първия и без това е по-добър от Кривия

Тъча е по добър от Кривия? Хахаха..Много ми е забавен като му дойде топката за воле как я праща в публиката всеки път.

Кривия е племейкър, Тъча е дясно крило, но може да игае и като халф, според мен точно от такъв футболист имаме нужда, също умее да се пласира добре и затова бележи голове доста често

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 04 ное 2009 11:21

Момчета,само си чешем езиците тук и нищо повече за съжаление :( Пак ви повтарям- ние като фенове първо трябва да се обединим и после да мислим какво трябва да се прави ! Не някаква част самонарекла се официален фен клуб да решава клубни въпроси , да ходят с безумни декларации кой да остава и кой да се маха,както и непрекъснато да твърди-ние сме зад футболистите! И тея фтболистчета си знаят че каквито и простоии да вършат п овреме н амач тоя фен клуб пак ще каже- ние сме твърдо зад футболистите! Е, извинявайте ама аз не съм зад такива футболисти!
Тия момчета защитаващи свещената зелена фанелка трябва да разберат че има хора които умират за този отбор и няма да им позволят да му причиняват това! Не е ли наша работа да им покажем че ако те не уважават пристарастието ни към клуба ,то и ние няма да уважаваме труда им? Не е ли наша работа да им покажем че не са голямата работа за която някои са се взели ? Не е ли наша работа да покажем на ръководството че не одобряваме това което става в НАШИЯ клуб?

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 04 ное 2009 14:41

ti4afen написа:Момчета,само си чешем езиците тук и нищо повече за съжаление :( Пак ви повтарям- ние като фенове първо трябва да се обединим и после да мислим какво трябва да се прави ! Не някаква част самонарекла се официален фен клуб да решава клубни въпроси , да ходят с безумни декларации кой да остава и кой да се маха,както и непрекъснато да твърди-ние сме зад футболистите! И тея фтболистчета си знаят че каквито и простоии да вършат п овреме н амач тоя фен клуб пак ще каже- ние сме твърдо зад футболистите! Е, извинявайте ама аз не съм зад такива футболисти!
Тия момчета защитаващи свещената зелена фанелка трябва да разберат че има хора които умират за този отбор и няма да им позволят да му причиняват това! Не е ли наша работа да им покажем че ако те не уважават пристарастието ни към клуба ,то и ние няма да уважаваме труда им? Не е ли наша работа да им покажем че не са голямата работа за която някои са се взели ? Не е ли наша работа да покажем на ръководството че не одобряваме това което става в НАШИЯ клуб?

1000 % ми хареса мнението ти.Наистина само фен обичащ клуба си до полуда може да каже: СВЕЩЕННАТА ЗЕЛЕНА ФЛАНЕЛКА.Не те познавам, но евала. :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 ное 2009 16:06

зеленобелия написа:
ti4afen написа:Момчета,само си чешем езиците тук и нищо повече за съжаление :( Пак ви повтарям- ние като фенове първо трябва да се обединим и после да мислим какво трябва да се прави ! Не някаква част самонарекла се официален фен клуб да решава клубни въпроси , да ходят с безумни декларации кой да остава и кой да се маха,както и непрекъснато да твърди-ние сме зад футболистите! И тея фтболистчета си знаят че каквито и простоии да вършат п овреме н амач тоя фен клуб пак ще каже- ние сме твърдо зад футболистите! Е, извинявайте ама аз не съм зад такива футболисти!

1000 % ми хареса мнението ти.Наистина само фен обичащ клуба си до полуда може да каже: СВЕЩЕННАТА ЗЕЛЕНА ФЛАНЕЛКА.Не те познавам, но евала. :)

Наистина е хубаво казано. Подкрепям!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 05 ное 2009 21:08

Вместо да си чешите езиците в тъпия форум отидете до фен клуба и дайте предложенията си... на няколко пъти има сбирки там, всеки може да отиде и да направи дадено предложение, или сте твърди заети да храните ръководството и футболистите във форума, че не ви остава време да се раздвижите някой път?
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 ное 2009 21:16

Everlast1913 написа:Вместо да си чешите езиците в тъпия форум отидете до фен клуба и дайте предложенията си... на няколко пъти има сбирки там, всеки може да отиде и да направи дадено предложение, или сте твърди заети да храните ръководството и футболистите във форума, че не ви остава време да се раздвижите някой път?

В последно време е доста нажежена обстановката между нас феновете на морето в същия фен клуб ;) Дискусии трудно се водят затова е и това "чесане на езиците" тук ;) Всеки има правото да си изкаже мнението нали затова е тоя форум..Разбира се в рамнките на нормалната дискусия......

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 ное 2009 21:23

MORSKI написа:
Everlast1913 написа:Вместо да си чешите езиците в тъпия форум отидете до фен клуба и дайте предложенията си... на няколко пъти има сбирки там, всеки може да отиде и да направи дадено предложение, или сте твърди заети да храните ръководството и футболистите във форума, че не ви остава време да се раздвижите някой път?

В последно време е доста нажежена обстановката между нас феновете на морето в същия фен клуб ;) Дискусии трудно се водят затова е и това "чесане на езиците" тук ;) Всеки има правото да си изкаже мнението нали затова е тоя форум..Разбира се в рамнките на нормалната дискусия......

И ако ръководството ни е умно ще си направи труда да погледне форумите. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 05 ное 2009 21:36

О БОЖЕ
ДАНО ВИ СПРАТ ИНТЕРНЕТИТЕ НА ВСИЧКИ "ФЕНОВЕ" КОИТО ПОСЕЩАВАТ ТОЗИ ПРОБИТ ФОРУМ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МЕН!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 05 ное 2009 21:37

и като отидеш в клуба какво? ще ти чуят мнението другпат ,те чуват само техните мнения ,и там са внедрили човек на групировката-пламен плеибоя.тоя човал само се зъби и ако има мнение неудобно за ТИМ само дето не насъсква мутрите срещу нас ама то и от наще има тапанари които им вярват сляпо и за две кебапчета са готови на всичко. идете и даите мнение -ако нещо се промени ще се извиня на всички в форума ,но съм сигорен че фен клуба ще си остане послушен и всичко по старумо.догодина пак ще обиграваме одбор ,пак с знаини и незнаини фодболисти и ако има развяитие то го чакаите пак след пет години . сажелявам че съм толкова краен но така го виждам одбора дано не съм прав.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 ное 2009 21:45

mokana написа:и като отидеш в клуба какво? ще ти чуят мнението другпат ,те чуват само техните мнения ,и там са внедрили човек на групировката-пламен плеибоя.тоя човал само се зъби и ако има мнение неудобно за ТИМ само дето не насъсква мутрите срещу нас ама то и от наще има тапанари които им вярват сляпо и за две кебапчета са готови на всичко. идете и даите мнение -ако нещо се промени ще се извиня на всички в форума ,но съм сигорен че фен клуба ще си остане послушен и всичко по старумо.догодина пак ще обиграваме одбор ,пак с знаини и незнаини фодболисти и ако има развяитие то го чакаите пак след пет години . сажелявам че съм толкова краен но така го виждам одбора дано не съм прав.

Много точно му го каза ;)
Everlast1913 пич като не те кефи форума не пиши и не влизай-насила никой не те е карал предполагам.....

Върни се в “Черно море”