Мемориална плоча за ''Владислав''

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Мемориална плоча за ''Владислав''

Мнениеот зеления » 18 дек 2013 20:27

HEATSEEKER написа:
зеления написа:Нямам какво да кажа друго освен да си жив и здрав, HEATSEEKER !!!

П.П. И без такива "за повече инфо на лични"! Всички черноморци се вълнуваме от това.

Дела трябват, а не думи...

Така е. Ами казвай какво трябва да правим.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 дек 2013 20:30

Ако отидем повече в общината , мисля че ще е по-добре...казвате кога и съм там.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 18 дек 2013 21:27

Вдигайте детелината на мачовете. Не позволявайте на софиянци и провинциални завистници да ви казват кои сте. Те ако трябва и за Жул Риме ще ви говорят, само да се откажете от историята си. :lol: Стефан Янев е описал всичко в книгите си, от "Спортист" 1909 през "Тича" и "Владислав", до ден днешен. ;)
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 18 дек 2013 22:05

HEATSEEKER написа:Когато кажете, за мен няма проблем.Ако някой има познати и в общината още по-добре.

Аз съм работил близо осем години там, до 2010г. Ако може с нещо да помогна - 4удесно.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 19 дек 2013 08:39

Едно конкретно предложение,за начало искам да направя.Всички сигурно работим и си имаме своите ангажименти.Затова нека всеки,който желае да дойде на една първа среща за координиране на съвместните действия,да напише,кога евентуално би могъл.Така,ще стъпим на възможностите (по време),на отделните хора и ще се срещнем в удобно за всички време.После вече,ще е по лесно да контактуваме.Аз специално,работя много и нямам свободно време,но пък мога в удобен за другите момент,винаги да се освободя и да дойда на евентуална среща по всяко време.Може би за такава най-добрия вариант е сега в предстоящите петък,събота,или неделя.Ако сте съгласни,пишете и определете,кога бихте могли.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 24 дек 2013 23:00

Много добра идея.Лично аз мога да се включа и финансово.Дано получи по голяма подкрепа сред феновете на моряците ;) :)
Весели празници! :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 дек 2013 10:06

Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!Желая на всички здраве,щастие и любов!По време на Коледните празници,душите на хората по цял свят се отварят.Надявам се ние феновете на Черно море,наред с всички други добрини,които ще извършим,да си спомним за славното минало на нашия клуб и за хората,които са го сътворили.Да направим всичко по силите си за осъществяването на тази прекрасна идея.Нека всеки помисли,какво би могъл да направи и да съдейства за осъществяването на проекта!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 06 яну 2014 12:43

За много години...да отразим някоя среща тия дни..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 06 яну 2014 17:09

Може да се съберем на 9-ти на или около стадиона.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 16 яну 2014 09:02

bober написа:Може да се съберем на 9-ти на или около стадиона.

тази събота или неделя да се видим , който желае...

Върни се в “Черно море”