Върнете стария треньорски тандем до края на полусезона!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Върнете стария треньорски тандем до края на полусезона!!!
Пеев и Коцев от Пирин не биха били лоши попълнения, тоя Галчев дето много го хвалят малко приличаше на Милен Петков по играта
трябва да се мисли за селекцията отсега, да не чакаме пак каквото оставят чорбата или някой друг отбор и ние да го вземем като лешояди, трябва да преборваме чорбата и говедата за такива играчи, които те искат да вземат

ogrizko написа:ti4afen написа:чакай бетренера го уточнихме
![]()
сега търсим двама защитници,два халфа, две крила и нападател
моля,пращайте автобиография със снимки /кой каквито има/
хайде, спонсори ,търсете ни -сега е момента
Епа, аз го играя нападател по принцип..... и не, че искам да се хваля, но мога да пропусна да вкарам топката от абсолютно всяка ситуация. Няма невъзможни неща от света на футбола за мен. Ако треньора прецени, че ще съм по-полезен да играя нападател пред нашата врата, нека ме сложи... гарантирам, че и един гол няма да влезе![]()
съжалявам ,приятел

- ticha.ultras
- Контакти:
Аз предлагам да направим като феновете на Юнайтед и да си основем свой клуб със сходно име... Ще се събираме така да разцъкваме малко, после ще се запишем в някой турнир, ще се прославим и ще си намерим спонсор! И глей ко стаа.. 

-
- Контакти:
На вас не ви ли стана ясно, че собствениците нямат пари и сега се скатават, след още четири мача ще кажат, че отбора няма никакви шансове за тройката и Европа и ще кажат, че в отбора няма да се правят нови инвестиции защото според класирането няма да има смисъл.А нас феноновите кучета ни яли, а ние даваме всичко за отбора и му се радваме когато бие и сме тъжни когато пада.Това е истината момчета ,но дано не сам лош пророк ,защото нощо добро не ни чака.
маи ще се окажеш пророк,щото четох днес някаде че велизар оставяа до зимата и на паузата ще се прецени дали има шанс за евро турнири,дали да се копуват класни фудболисти и тренор.А ти е ясно колко точки ще вземем до края на полу сезона и на кое място ще завършим.Тоезт промени няма да има.Мисля че на пролет ще се гради напълно нов одбор от голобради фудболисти ,така че резултати чакаи след годи.Мейду другото някои влизал ли е скоро в оле.бг изтрити са вси1ки коментари и не може да се пускат нови а ЗАЩО ето ви тема за размисъл може да я коментирате. 

mokana написа:маи ще се окажеш пророк,щото четох днес някаде че велизар оставяа до зимата и на паузата ще се прецени дали има шанс за евро турнири,дали да се копуват класни фудболисти и тренор.А ти е ясно колко точки ще вземем до края на полу сезона и на кое място ще завършим.Тоезт промени няма да има.Мисля че на пролет ще се гради напълно нов одбор от голобради фудболисти ,така че резултати чакаи след годи.Мейду другото някои влизал ли е скоро в оле.бг изтрити са вси1ки коментари и не може да се пускат нови а ЗАЩО ето ви тема за размисъл може да я коментирате.
Що бе приятел, сега като прочетох какво си писал веднага влязах в олето и всичко си е о'кей. Само, че темите са изместени и трябва да влезеш в "Черно море". Тук поне няма "конспирация".

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Да вярно сега проверих .Но преди 20 ми.наистина нямаше коментарите може да са обновявалинещо.явно ме гони параноя 

mokana написа:Да вярно сега проверих .Но преди 20 ми.наистина нямаше коментарите може да са обновявалинещо.явно ме гони параноя

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Момчета,колеги черноморци,дайте да не оплакваме още отсега отбора.Нека мине и 15 кръг и тогава да обсъждаме,защото сега няма смисъл.Само си вдигате кръвното и по-възрастните от вас,може да пострадат.Това последното е в кръга на шегата
Горе главите и да изчакаме какво ще стане.

Само Черно море.
-
- Контакти:
Дано да вземат някоя точка до края на полусезона , че вече не се издържа, от корав отбор станаха като ученички. А за футболистите само 5-6 имат място в Морето останалите за нищо не стават и всеки го вижда това нещо. Велизар е амбициозен но само с амбиции не става трябва и малко акъл. Но който и да дойде на неговото място едва ли ще направи нещо с тия футболисти. Споменах за акъла защото тоя Велиизарчо ако беше направил смяната на Колибали в края на мача със Славия по на време нямаше да е равен. Не че го обвинявам нещо ,но такава тренерска грешка в отбор с амбиции не може да става.