Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот black sea » 31 дек 2013 02:08

Колеги моряци, типи4но по нашенски пове4ето от вас си менят настроенията и мненията за дадени игра4и по сто пъти за отрицателно време. Според по4ти вси4ки от вас, до в4ера Жоро беше единствен, незаменим, неповторим. Сега, изведнъж нещата се обърнаха тотално - не било фатално заминаването му, незаменими хора нямало, той не бил ве4е същия лидер и нямало да бъде ве4е занапред...
За Шерифа същите глупости по4ти - нямал много вкарани голове, само 4истел напосоки топката, а пък беше също единствен, незаменим, неповторим. Какво ви става бе, хора :!: :?: Само и само да оправдаете хаоти4ните и нелоги4ни действия на ТИМ, може би поради някакъв страх или респект, сте готови на вси4ко, каквото и да е...А пък аз ви мислех за пи4ове...и още нещо - по пътя на вашата логика за освобождаването на Шерифа, ами то и Барса да вземат да освободят Меси, защото е дал много за отбора и заслужава да си ходи за без пари, където си пожелае...

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 31 дек 2013 10:00

Ако смяташ,че Шерифа е бил основен играч около който сме се изграждали като отбор,може да си отговориш на въпроса защо вече повече от 5год. кюскаме и ритаме все по-високо.Събрани бяха силови играчи,които рядко връзваха повече от 3,4 подавания.Единствено сега се наблюдава някакви опити за разиграване и не паническо чистене.Кажи ми колко пъти си видял Котев да чисти напосоки,вярно прави грешки,но се опитва да изнася с топка в краката.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ШЕРИФА Е СЛАБ,просто може да намерим по-добър на неговото място.Всеки треньор има право да търси най-добрите играчи,които да се впишат във виждането му за играта.Нали не смяташ,че са го освободили без знанието и позволението лично на треньора...

Не искам да ставам досаден,всеки си има мнение,затова приключвам с темата 15 АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ-дал е много на отбора.Дано един ден се върне като треньор при нас!Пожелавам му здраве и успехи!

Инженера

Мнениеот Инженера » 31 дек 2013 12:27

Кой отбор ще си дава най-добрите футболисти без пари, айде бягай от тука, тия ченгета мамата си е*али, могат само да сънуват за Александров. За Жоро Илиев си мисля, че това са някакви игри на мутрите, я от Пловдив, я от София, лъжат го и му мътят главата с пари, пращат го за кратко в Китай и лятото да го вземат. Аз Жоро Илиев го познавам много добре, просто си го знам, че е много алчен. Обаче ако си тръгнат двамата със Сашко, двамата които ги докарахме аз и Илиян Ганчев, какво остава, какво се е работили толкова години, може да съдите за работата в клуба по това!Ама как да стане като е там онзи търтей Тодор Великов, дето навремето избяга отзад през канала, като щяхме да го бием!Заради него изгониха Станислав Стоянов, с който бяхме готови да направим супер екип и да направим една прекрасна ДЮШ, само щяхме да гепаме играчи отвън и то само качествени играчи, да ги развиваме и после в първия отбор, вижте само как се работи в Литекс, цял отбор си направиха заради това, че при тях се работи, ама на сега с този абсолютно безполезен Великов, който нищо не прави, ще я караме така!
Последна промяна от Инженера на 31 дек 2013 12:48, променено общо 1 път.

Инженера

Мнениеот Инженера » 31 дек 2013 12:45

ralimavridov написа:Ако смяташ,че Шерифа е бил основен играч около който сме се изграждали като отбор,може да си отговориш на въпроса защо вече повече от 5год. кюскаме и ритаме все по-високо.Събрани бяха силови играчи,които рядко връзваха повече от 3,4 подавания.Единствено сега се наблюдава някакви опити за разиграване и не паническо чистене.Кажи ми колко пъти си видял Котев да чисти напосоки,вярно прави грешки,но се опитва да изнася с топка в краката.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ШЕРИФА Е СЛАБ,просто може да намерим по-добър на неговото място.Всеки треньор има право да търси най-добрите играчи,които да се впишат във виждането му за играта.Нали не смяташ,че са го освободили без знанието и позволението лично на треньора...

Не искам да ставам досаден,всеки си има мнение,затова приключвам с темата 15 АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ-дал е много на отбора.Дано един ден се върне като треньор при нас!Пожелавам му здраве и успехи!

И къде ще го намериш този по-добиря от Сашко, ще го извадиш от шапката си сигурно, то така се намира!

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 01 яну 2014 10:20

Честита Нова година на всички.

Чета тука някакъв диалог между наши фенове и не мога да разбера притесненията им..!!! Момчета аз съм на 10 000км от България и пак ви казвам...от тук се вижда че нашия любим отбор ще става ОТБОР....Ако може ме разберете. ТИМ са направили много за този отбор и ще правят. Защо.?? Проста причина ..имат при себе си един много ама много надъхан Тренер който иска резултати. Така че като ви казвам че сме в тройката още лятото това имах в предвид. Така че пийте си питиетата и когато видите господин Борисов някаде му плюйте в лицето защото това е човека който върна Черно море 10 години назад. Казвам ви го съвсем сериозно и от сигурен източник. Така че споко ,вдигнете глави и напред към нови победи. Едни 10 000 000 евро бяха заделени за Тича преди 5 години но не стигнаха до определените им места а тръгнаха към София.....в централата на една партия която се изниза като пръдня из гащи преди няколко месеца. Това мога да ви кажа само а другото оставям на вас. Знам че всички сте доста умни понеже няма глупави фенове на моя любим отбор и по тази причина оставям изводите на вас. Бъдете живи ,здрави и щастливи през новата година...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 яну 2014 19:55

И аз така усещам нещата!Убеден съм,че Морето тепърва ще става отбор и както казах - без няколко класни чужденци няма да стане и то те да са най-добрите.Всички обичаме отиващата си легенда,но на 33 г. е безумие да се гради отбора около него,това е.Винаги съм го казвал.Лидерския му характер и харизмата,позицията му на икона сред феновете правят невъзможна друга роля в отбора освен НОМЕР 1.Всички го знаем и Гонзо го знае.2-3 класни чужденци и сме медалист,това е!Очаквам Гонзо да ги намери напук на всички.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Инженера

Мнениеот Инженера » 01 яну 2014 21:34

Patriot написа:Честита Нова година на всички.

Чета тука някакъв диалог между наши фенове и не мога да разбера притесненията им..!!! Момчета аз съм на 10 000км от България и пак ви казвам...от тук се вижда че нашия любим отбор ще става ОТБОР....Ако може ме разберете. ТИМ са направили много за този отбор и ще правят. Защо.?? Проста причина ..имат при себе си един много ама много надъхан Тренер който иска резултати. Така че като ви казвам че сме в тройката още лятото това имах в предвид. Така че пийте си питиетата и когато видите господин Борисов някаде му плюйте в лицето защото това е човека който върна Черно море 10 години назад. Казвам ви го съвсем сериозно и от сигурен източник. Така че споко ,вдигнете глави и напред към нови победи. Едни 10 000 000 евро бяха заделени за Тича преди 5 години но не стигнаха до определените им места а тръгнаха към София.....в централата на една партия която се изниза като пръдня из гащи преди няколко месеца. Това мога да ви кажа само а другото оставям на вас. Знам че всички сте доста умни понеже няма глупави фенове на моя любим отбор и по тази причина оставям изводите на вас. Бъдете живи ,здрави и щастливи през новата година...

Тук си много прав, евала, тези неща отдавна ги говоря!!!Да не говорим и за Арена Армеец, а за Тича щяха да стигнат и половината от тези 10 млн евро, които ти спомена.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 яну 2014 13:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TTfehwuPBo4&feature=c4-overview-vl&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 02 яну 2014 16:16

Иска им се...Като отразяват трансферната бомба в Черно море тази зима ще са с разтройство всичките дпс подлоги.

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 02 яну 2014 16:28

Големи простотии изръсиха по ТВ7,егати интригантите
За пореден път в паузите на първенствата за Черно море се говори или лошо или нищо

Върни се в “Черно море”