За Шерифа същите глупости по4ти - нямал много вкарани голове, само 4истел напосоки топката, а пък беше също единствен, незаменим, неповторим. Какво ви става бе, хора

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ralimavridov написа:Ако смяташ,че Шерифа е бил основен играч около който сме се изграждали като отбор,може да си отговориш на въпроса защо вече повече от 5год. кюскаме и ритаме все по-високо.Събрани бяха силови играчи,които рядко връзваха повече от 3,4 подавания.Единствено сега се наблюдава някакви опити за разиграване и не паническо чистене.Кажи ми колко пъти си видял Котев да чисти напосоки,вярно прави грешки,но се опитва да изнася с топка в краката.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ШЕРИФА Е СЛАБ,просто може да намерим по-добър на неговото място.Всеки треньор има право да търси най-добрите играчи,които да се впишат във виждането му за играта.Нали не смяташ,че са го освободили без знанието и позволението лично на треньора...
Не искам да ставам досаден,всеки си има мнение,затова приключвам с темата 15 АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ-дал е много на отбора.Дано един ден се върне като треньор при нас!Пожелавам му здраве и успехи!
Patriot написа:Честита Нова година на всички.
Чета тука някакъв диалог между наши фенове и не мога да разбера притесненията им..!!! Момчета аз съм на 10 000км от България и пак ви казвам...от тук се вижда че нашия любим отбор ще става ОТБОР....Ако може ме разберете. ТИМ са направили много за този отбор и ще правят. Защо.?? Проста причина ..имат при себе си един много ама много надъхан Тренер който иска резултати. Така че като ви казвам че сме в тройката още лятото това имах в предвид. Така че пийте си питиетата и когато видите господин Борисов някаде му плюйте в лицето защото това е човека който върна Черно море 10 години назад. Казвам ви го съвсем сериозно и от сигурен източник. Така че споко ,вдигнете глави и напред към нови победи. Едни 10 000 000 евро бяха заделени за Тича преди 5 години но не стигнаха до определените им места а тръгнаха към София.....в централата на една партия която се изниза като пръдня из гащи преди няколко месеца. Това мога да ви кажа само а другото оставям на вас. Знам че всички сте доста умни понеже няма глупави фенове на моя любим отбор и по тази причина оставям изводите на вас. Бъдете живи ,здрави и щастливи през новата година...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта