Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Бивши юноши и играчи на Черно море
Брус Инканго не е част от състава на Денизлиспор от 15 август тази година. Денизли привличат тогава германо хърватският защитник Даян Шимац и поради надвишаване на разрешената бройка чужденци решават да освободят Инканго въпреки подписания договор. Интересен факт е че треньор на отбора е небеизвестния Сердар Даят гастролирал миналия сезон по нашите терени. Денизли са били готови да платят 40 000 евро неустойка на Инканго но той и агентите му са искали 80 000. На 20.09. е обявено намерението на Инканго да съди Денизли. Подобен е и случаят с Герасим Заков който подписа с отбора на Болуспор през лятото заедно с Даниел Златков и Николай Димитров- Хичо но бе освободен малко по-късно заради трансфер на либерийски защитник.
http://www2.sporx.com/futbol/birincilig ... Q340715SXQ
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Брус Инканго не е част от състава на Денизлиспор от 15 август тази година. Денизли привличат тогава германо хърватският защитник Даян Шимац и поради надвишаване на разрешената бройка чужденци решават да освободят Инканго въпреки подписания договор. Интересен факт е че треньор на отбора е небеизвестния Сердар Даят гастролирал миналия сезон по нашите терени. Денизли са били готови да платят 40 000 евро неустойка на Инканго но той и агентите му са искали 80 000. На 20.09. е обявено намерението на Инканго да съди Денизли. Подобен е и случаят с Герасим Заков който подписа с отбора на Болуспор през лятото заедно с Даниел Златков и Николай Димитров- Хичо но бе освободен малко по-късно заради трансфер на либерийски защитник.
Ами какво да кажа?Гонзо да не спи,ами да го връща незабавно.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Сигурно е стара новина, но Данчо Юруков е бил освободен от Локо Пд.
-
- Контакти:
За мен Юруков беше най-добрият ни играч в големият ни отбор при Кольо, дори според мен беше по-добър от Кривия, затова винаги съм смятал, че трябва да се върне в отбора. Няма значение че в момента не е в добра форма, смятам че може да даде още много на отбора. За мен по времето на Кольо той беше най-доброто крило в цялата А група.
-
- Контакти:
Ай да не се изсилваме,сигурно 90% от головете му са след асистенции на Кривия.Юрука просто беше в добра форма тогава,върхова,но после след контузията и заминаването на Алекс като се върна си беше направо посредствен немалко време.Същото беше и с Миро Манолов.Юрука след нас и в Славия,и в Локо Пд си беше посредственяк и го гонеха,това е,той е свършил за футбола
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ели Маркеш е подписал с Монтана.
http://arenavarna.com/%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... %8E%D0%B1/
Танко Дяков и Дончо Атанасов са напуснали Любимец.
Танко Дяков и Дончо Атанасов са напуснали Любимец.
Росен Колев: Редно беше Гонзо да ме защити, а не да ме игнорира
http://varna.topnovini.bg/node/59125
http://varna.topnovini.bg/node/59125
Бившият вече защитник на „Черно море” Росен Колев обяви истинската причина да се раздели с варненския тим. Той говори единствено пред репортер на ТОП НОВИНИ ВАРНА за случилото се. „Чувствах се ненужен и неоценен. Поради тази причина помолих шефовете да си тръгна. Те ме разбраха, за което съм им много благодарен. Винаги съм бил в много добри отношения с тях. Исках да си тръгна още през лятото, защото виждах накъде отиват нещата, но не ме пуснаха. На мача със „Славия” се бях надъхал както винаги. Знаех колко е важен за нас. Курдов ме удари и ми сцепи скулата. На една от следващите високи топки аз си сложих лакътя, както и той преди това, но мен ме изгониха. След това се пишеше, че е удар без топка и какво ли още не. След като ми дадоха червения картон, излязох и Гонзо ми каза - нали ти казах да не го удряш, а аз отвърнах, че той на всяка топка си слагаше лакътя. Аз на един път го направих и ме изгониха. „Мисля, че е редно да ме защитиш” – това е единствената реплика, която му казах. Оттогава не попадах в групата и си тренирах и не съм имал никакви реплики към Гонзо, нито той към мен. Яд ме е, че стана така. Можеше да си тръгна с трансфер, а не да пишат, че бягам. Аз в „Черно море” съм си у дома. Този отбор ме създаде като футболист и се ядосвам, че чета какви ли не глупости все едно съм някой мишок”, сподели пред ТОП НОВИНИ ВАРНА Колев.
Футболистът каза още, че винаги се е борил, за да бъде сред титулярите и се е раздавал максимално дори и с контузия. „Треньорът трябваше да ни върти и редува, за да разбере на кой да разчита най-много. Винаги съм давал максимума от себе си без значение дали съм бил добър или слаб. Може би съм бил по-слаб в подготовката, не знам. Мисля, че заслужавах да играя, но треньорът взема решенията. Никога не съм се скатавал. Играх като дефанзивен халф, ляв халф – бек, какъвто ме пуснат – нищо не съм казал. В края на миналия сезон играех дори на инжекции. До лятото всичко беше супер. До последния мач играех въпреки че имах контузия. Тръгвам си с чиста съвест от Варна. Бях 3 години тук и си тръгвам с прекрасни чувства. Имам адски много приятели в отбора и нямам лошо отношение с нито един човек на „Тича” от шефовете до чистачите и работниците”, призна талантливият защитник.
Росен Колев разкри още и какви са вариантите пред него за нов отбор. „Целта ми е да изляза в чужбина, но ако играя в България, ще се изправя срещу „Черно море” в топ 7. ЦСКА, „Литекс” и „Ботев” са отборите, с които съм водил разговори, но засега няма нищо ясно. Със сигурност няма да отида в „Локомотив” (София), както се пишеше”, разкри Колев.
Той обяви още, че след време е възможно да се завърне в „Черно море”, ако начело на отбора са същите собственици, които много уважава.
Аз го харесвам Росен като футболист, не го познавам лично, но съм останал с впечатление, че е свястно момче и борец - ще ми липсва на Тича. Всеки, който е играл или играе футбол знае, че има мачове, в които нещата просто не се получават. Пожелавам му успешен трансфер и дано го видим в добър отбор като титуляр скоро.