Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Инженера

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Инженера » 19 дек 2013 13:27

greenpeak написа:
Инженера написа:Марс-ианци не ни трябват, искам в отбора да има повече български играчи, вземи един Антон Огнянов от Любимец, стига с тези чужденци!Все прекрасни футболисти мога да ти намеря и то без пари!

Стига с този Антон бе Инженера, подлуди ни с него, да не сте интимни партньори с него :mrgreen: ?

Аз не говоря само за Антон Огнянов, мога да ти направия списък от доста страхотни футболисти и то без пари, които мога ти докарам!

boian1983
Контакти:

Мнениеот boian1983 » 19 дек 2013 14:52

Инженер ли си, не знам какъв си. Тъй като тук във форума всеки може да си пише с каквато си самоличност иска и да се представя за всякакъв (инженер, футболен агент и т.н.),но аз ти казвам следното като инженер на инженер и смятам да ме разбереш. Влизам да чета какво си коментират хората, а ти страшно дразниш човек. Не можеш ли да се усетиш, уж се имаш за интилигентен човек. Да не си някакъв агент на свободните футболисти и личен представител на футболистите на Любимец. А тъй като обвиняваш хората тук, аз ще ти кажа, че за съжаление имам тъпия навик да гледам адски много българси футбол, извън това да наблюдавам и мачовете на любимия ни клуб. Такава агитация ни направи на този или онзи от Любимец, как сме изтървали едва ли не невероятни футболисти. Аз ще коментирам само Мунин примерно. Без да се имам за някакъв капацитет като теб, а като фен. Изгледах всички мачове на младежите тази есен. За съжаление, почти всички голове във нашата врата бяха с дейното участие на Муньо ( както чух, че му викат :) ) и нашия Китанов. И докато нашето момче има как да се научи как да излиза при центрирания примерно, а има страшен рефлекс, кажи ми този човек как може да стане по- бърз, защото колкото видях, те само с бягане го минаваха. Да не говорим за объркани топки при изнасяне и т.н.
И на последно място, от къде на къде всеки втори коментар обиждаш Росен Колев. Посочи ми какво толова не ти харесва момчето. Добре, в този сезон не е на ниво, което спред мен се дължи на проваления трансфер. Лошото на младите футболисти и не само на тях, че след провален трансфер нямат психика да продължат да играят добре. Примери много. Но нека не забравяме, че заедно с Ал. Александров години наред имаме една от най- стабилните отбрани.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 дек 2013 15:18

Инженера написа:
greenpeak написа:
Инженера написа:Марс-ианци не ни трябват, искам в отбора да има повече български играчи, вземи един Антон Огнянов от Любимец, стига с тези чужденци!Все прекрасни футболисти мога да ти намеря и то без пари!

Стига с този Антон бе Инженера, подлуди ни с него, да не сте интимни партньори с него :mrgreen: ?

Аз не говоря само за Антон Огнянов, мога да ти направия списък от доста страхотни футболисти и то без пари, които мога ти докарам!

:mrgreen: Ами на 9-ти Януари на Тича е сбора, да видим кой ще докараш!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 19 дек 2013 17:07

greenpeak написа:

Аз още го чакам да каже колко мача и тренировки на живо му е гледа до сега, както и кога го е гледал на живо за последно.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 дек 2013 01:41

greenpeak написа:Замълчи бе, пишман готвачо, и за БГ футбол не ми говори :mrgreen: .
НЕ ГО РАЗБИРАШ :mrgreen: :geek: !!!

Как може да напишеш подобна глупост бе :mrgreen: :

Готвача:
Но на мястото на Жоро Илиев-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО опитен играч оказващ необходимото влияние върху играта.Сега се сещам за едно име-Галчев от Ботев.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всички знаем че си плювалник от висока класа.Като не можеш да правиш нищо друго и започваш отново с плюнките.Казах ти да дадеш други предложения,не да оспорваш моето мнение,което за да се докаже като слабо,трябва да видим Галчев в игра за Морето.В противен случай продължаваш само и единствено с голословното си плямпане.Имаш ли предложение?Нямаш!И нямаш защото не можеш да дадеш адекватно такова.Не ти харесвал Галчев,не ти харесва Божилов,не ти харесва...Абе поне веднъж кажи кой ти харесва и защо.То и тебе не те харесват повечето колеги във форума,а вероятно и в живота/както разбрах голяма част от роднините ти са избягали на запад да мият чинии,само и само да са далече от тебе/,но поне тук все още те търпим,за разлика от тях.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 20 дек 2013 09:09

Колеги хайде престанете с тези обиди и заяждания . Не се ли усещате ,че останахте по-малко от десетина човека във този форум .Всички останали избягаха ,защото им омръзна да ви четат простотиите!!!

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 20 дек 2013 09:48

Тука докато се карате Херо е готов да ни измъкне Пепи Димитров. :)
http://www.novsport.com/news858431_1062.html

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 дек 2013 11:29

Готвача написа:Всички знаем че си плювалник от висока класа.Като не можеш да правиш нищо друго и започваш отново с плюнките.Казах ти да дадеш други предложения,не да оспорваш моето мнение,което за да се докаже като слабо,трябва да видим Галчев в игра за Морето.В противен случай продължаваш само и единствено с голословното си плямпане.Имаш ли предложение?Нямаш!И нямаш защото не можеш да дадеш адекватно такова.Не ти харесвал Галчев,не ти харесва Божилов,не ти харесва...Абе поне веднъж кажи кой ти харесва и защо.То и тебе не те харесват повечето колеги във форума,а вероятно и в живота/както разбрах голяма част от роднините ти са избягали на запад да мият чинии,само и само да са далече от тебе/,но поне тук все още те търпим,за разлика от тях.

Абе не ми харесва някой който два мача на морето не е гледал, на живо през цялата година :mrgreen: , да ни дава акъл тук във форума. Ти май това не го разбираш :mrgreen: и продължаваш да си плямпаш простотии. Ама не можем да търпим подобни разбирачи бе Готвач :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 20 дек 2013 11:50

bojo0o0o94 написа:Тука докато се карате Херо е готов да ни измъкне Пепи Димитров. :)
http://www.novsport.com/news858431_1062.html

Aaa, :mrgreen: нашите нови попълнения са от Южна Америка + Любимец :oops: .

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 20 дек 2013 14:11

Мнение от gogo208 на 20 Дек 2013 09:09

Колеги хайде престанете с тези обиди и заяждания . Не се ли усещате ,че останахте по-малко от десетина човека във този форум .Всички останали избягаха ,защото им омръзна да ви четат простотиите!!!

Много си прав Гого. За някои умиране има,ама отказване от простотиите няма.
Прегледах настроението във форума ни след първите два кръга с Черноморец и Славия.
Някои може да са умряли от срам и затова да не пишат повече тук.
Който има време може да прегледа. Има какво да се прочете. По случай предстоящите хубави празници ще копирам най-позитивното мнение,което се оказва доста точно.

Re: Черно море - Славия | 27.07.13г.

Мнениеот Patriot на 29 Юли 2013 21:31

Струва ми се че много разбирачи се навъдиха тука в форума..!!!! Нещо не мога да схвана..Играли сме 2 мача и почнахте оценки да давате кой става и кой не..Момчета тази игра вие трудна за разбиране но понеже се пените аз казвам днес 29.07.2013 че Черно море ще бъде в 5тицата накрая . Ако ли не ще ви поканя всички на Бира и кебапчета....))) Но не почвайте от сега да се ежите кой за какво ставал...Ще си говорим по късно по към зимата)) Като се върна в Бг.

Върни се в “Черно море”