Инженер ли си, не знам какъв си. Тъй като тук във форума всеки може да си пише с каквато си самоличност иска и да се представя за всякакъв (инженер, футболен агент и т.н.),но аз ти казвам следното като инженер на инженер и смятам да ме разбереш. Влизам да чета какво си коментират хората, а ти страшно дразниш човек. Не можеш ли да се усетиш, уж се имаш за интилигентен човек. Да не си някакъв агент на свободните футболисти и личен представител на футболистите на Любимец. А тъй като обвиняваш хората тук, аз ще ти кажа, че за съжаление имам тъпия навик да гледам адски много българси футбол, извън това да наблюдавам и мачовете на любимия ни клуб. Такава агитация ни направи на този или онзи от Любимец, как сме изтървали едва ли не невероятни футболисти. Аз ще коментирам само Мунин примерно. Без да се имам за някакъв капацитет като теб, а като фен. Изгледах всички мачове на младежите тази есен. За съжаление, почти всички голове във нашата врата бяха с дейното участие на Муньо ( както чух, че му викат

) и нашия Китанов. И докато нашето момче има как да се научи как да излиза при центрирания примерно, а има страшен рефлекс, кажи ми този човек как може да стане по- бърз, защото колкото видях, те само с бягане го минаваха. Да не говорим за объркани топки при изнасяне и т.н.
И на последно място, от къде на къде всеки втори коментар обиждаш Росен Колев. Посочи ми какво толова не ти харесва момчето. Добре, в този сезон не е на ниво, което спред мен се дължи на проваления трансфер. Лошото на младите футболисти и не само на тях, че след провален трансфер нямат психика да продължат да играят добре. Примери много. Но нека не забравяме, че заедно с Ал. Александров години наред имаме една от най- стабилните отбрани.